0 oy
404 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (715 puan) tarafından

Kızlar daha önce post acmıstım yengemin kız kardeşi eşimimin sürekli tiktok videolarına bakıyor diye  

Yengem ve.  annem altlı üstlü ev yaptılar  iki gün önce yemeye cagırdı yengem bizi eşim gitmek istemedi bende dedim çagırmıs ayıp olur gitmesek oda dedi ben gitmek istemiyorum bende sinirlendim yaa sen seneler önce kardeşiyle sevgili olmasaydın kim sana dedi benmi dedim yoksa yengem dedi bizim ne sucumuz var sizin aklınız vardı sevgili olmadaydınız yengemin kardesi iki aylık evliyken eşi öldü oda kırkı çıkınca babasının evine döndü döndüğü gibi eşimle sevgili olmus  

İşte anlam veremiyorum yengemin suçu ne bu arada yabancı degil eşimin kuzeni oluyor yengem  Allah aşkına ne yapayım bilmiyorum gitsem olmuyor gitmesem olmuyor ne yapacam 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,979 puan) tarafından

SSen yengeni seviyorsan git tabi. Ama eşinin gitmesine gerek yok bence 

önce (715 puan) tarafından

Seviyorum tabi ama kuzenler bu defa ailemde soruyor eşin nerde 

önce (1,979 puan) tarafından

Onlar da biliyordur inadına soruyolardır

Ne bilim kız  gitmek istemiyorum diyor evimde gelmesin diyor 

-Reklam-
0 oy
önce (26,669 puan) tarafından

Arada eski de olsa bir sevgililik varsa uzak durması daha iyi değil mi ? 

Sizden bile önce yaşanmış bir şeye sevgili olmasaydın demekte çok mantıklı değil. En doğrusu onların bir araya gelmemesi değil mi zaten siz gidin gelin ama eşinize ısrarcı olmayın 

Tamam da iyi ama yengemin kardesi orda degıl ki yengemlere gitmek istemiyor kuzen bide yabancı degıl bide söyle birseyde var diyoki eşim gelmesin evime bende gitmiyorum banada izin vermiyor 

0 oy
önce (5,469 puan) tarafından

Aklına kotu dusunce sokmak istemem ama, esin uzak durmak istiyorsa vardir bir bildigi diye dusunuyorum. Belki yengenin iyi niyetinden supheleniyordur, sonucta eskiden kardesiyle sevgiliymis. Yani esin izin vermiyorsa yapacak birsey yok, yanlis bir soz birnhareket gormus olabilir, ve gitmek istemiyordur. Uzak kalmaniz daha iyi sanki

Evet bilmiyorum düşünce biraz var aslında hadi o gelmek istemiyor benimde göndermiyor o sıkınti

önce (5,469 puan) tarafından

Belki esin yaninda yokken sana ters biseyler soylerler doldururlar diye korkuyordur

Bilmiyorum bes senedir evliyim hiç ima bile etmemiştir yengem neden bundan sonra yapsın ki 

0 oy
önce (2,523 puan) tarafından

Eşiniz gelmek istemiyorsa baskı yapmayın zorunda değil

Zorunda degil tamam.  Benide göndermiyor 

önce (2,523 puan) tarafından

Ne demek göndermiyor oldu olcak izin kağıdı isteyin bide

Az kaldı onuda istiyicek 

0 oy
önce (6,217 puan) tarafından

Senden önce olan biseye yapmasaydin etmeseydin gibi şeyler diyemezsin canım 

Olan olmuş 

Biseyleri bilsek zaten yapmayız 

Ama gitmemesi daha doğru eski sevgililik konusu var ortada 

Belki gireceksiniz kiz duyacak inadına gelecek oraya 

Bunları da düşün 

Kocanı uzak tutman en güzeli bence 

Sorsun sormasınlar kime ne 

Kimseye hesap vermek açıklama yapmak zorunda değilsin 

Gideceksen sen git 

Sorarlarsa kestir at uzattirma

Ben mi dedim sevgili ol diye soylenmen saçma olan olmuş senden önce 

Ee canım onun için yengemle benim görüşmemi istemiyor hadi o gelmesin sende gitme diyor o da sıkıntı 

O da bi tuhafmis 

Belki bisey duyar eder diye korkuyor olabilir mi 

Hala gorusmuyorlardir demi 

O yüzden seni de uzak tutmaya calisiyor olabilir mi

Bilmiyorum canım   ama eminim görüşmüyor görüşsse tik tokta bakdıgını niye söylesin ki 

Erkeklere akil sır ermez 

Bilemedim ki valla 

Kocanin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin 

Biliyorum canım yürüdüğü yolu bilirim yapmaz 

0 oy
önce (6,104 puan) tarafından

Sen git . Eşinin ne işi var ki orda . Adam gitmemekte haklı niye zorluyorsun. Zorla eski sevgilisinin yanına götürmeyi çalışanı da ilk kez duydum 

Eski sevgilisi orda degül ki kız nerde yengemin evi nerde kız delıymıyim onları bir araya getırıyim 

Olsun. Belki yengen patavatsızlık yapacak , laf çarpıtacak bir şey olacak. Durduk yere huzursuzluk çıkacak. Buna değer mi?

Yok canım neden kardesinin adını gecirsin ki öyle biri degil 

Hiç belli olmaz bu işler. Demek ki eşinin bir rahatsızlığı var. İstemiyor. Sen onun velisi değilsin şuraya gidelim buraya gidelim diye zorlayamazsın.  O senin gitmene karışamaz sen de onun gitmek istememesine karışamazsın 

Tamam canım zorlamıyıcam ama diyicem gidince karışma bana 

0 oy
önce (3,990 puan) tarafından

Ben olsam eşimin gitmesine izin vermem. Eski sevgilisinin ablasıyla neden görülsün. Sen neden ısrar ediyorsun ki. Kardeşi bugün olmaz ama birgün denk gelirler, ne gerek var. Kendin git görüş. Hatta sen bile biraz mesafeli ol. Bu dünyada herkese güvenmeyin

Rahaxtız olurum tabıkı tamam canım kavga etmem üstünede gitmem tesekür ederim 

Eşin de gitmek istemiyorum diyor neden ısrar ediyorsun. Kendin git otur, yengen zaten anlar durumu. 

Tamam da diyorum ki gelmek istemiyor anladım diyoki sende gidemezssin 

Benim dediğime geldi konu, ben olsam eşimide yollamam, kendimde mesafe koyardım. Sende mesafe koyabilirsin biraz, 

Tamam bundan sonra daha mesafeli olurum yorumun için teşekkürler 

0 oy
önce (6,521 puan) tarafından

Burda ben olsam su sebeple kizardim. Evlenmis barklanmissn mevzu gecmis gitmis sen ne hala tripte gelmesin gitmesin diyosun, hala dusuncelerin mi var? derdim. Esimin eski sevgilileriyle kac kere dugunde orda burda mecburen bulundum. Ne ben ne esim gitmeyelim gelmeyelim demedik. Demeyiz de bizim icin suan onemli ve o ortamdaki mesafe. Esinin yengen icin bir cekincesi var gibi geldi, sir saklamak gibi. Ben olsam gelmiyosa da giderdim.

Gelip gelmemesi onu ilgilendirir ama benim gitmeme izin vermiyor  onun için sıkıntı sonuçta yengem abimin esi banane onceden sevgili olmuslarsa ama bilmiyorum defgin gibi daha gizledigi seyler mı var 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 2,829 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 961 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,107 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 480 göst.