+3 oy
437 göst.
önce Diğer kategorisinde (35,594 puan) tarafından

Neler Yapıyorsunuz Kızlar ? 

Akşam Menüleri Ne ? 

Anlıklari Alalım ☺️

Ben kocam ve ailesiyle kahve içiyorum 🤣 birazdan dışarı cikcaz eşimle kızın aşısı oğlanın izlemi var 

Akşama da yemek yok eltim yemeğe çağırıyor herkes gider ben çocuklarla evde dışardan söyleyeceğim mis 😁

image

18 Cevaplar

+2 oy
önce (648 puan) tarafından

Anlık modum

4 çocukla yıkılmadım ayaktayım 

ev isleriyle başbaşa yım 

akşama bilmem ne yaparım 

Arrivva arrivva gonzaleeee

önce (35,594 puan) tarafından

Valla ben 2 çocukla yıkıldım maşallah 🧿 🧿 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,205 puan) tarafından

Anam ne yaparsa o 😅 anlıkta kahve içtik şimdi 

Analar en güzelini yapar her zaman 🌸

Hakikaten öyle yarın ameliyat olacak bugünden sonra yaptırmam yapamaz bir müddet 

Ya ne ameliyatı geçmiş olsun şimdiden Rabbik sağlık versin 

Amin kuzum Allah razı olsun parmağında kist vardı oda damara baskı yapmaya başlamış onu aldıracak yarın bende bakmaya geldim işte 

İyi yapmışsın bacım su 🩷🌸

+1 oy
önce (7,300 puan) tarafından

Afiyet olsun bebeğim ♥️

Sen niye gitmiyorsun eltine 🤣 afiyet olsun koca tarafina ne bu sunum 🤣 cezveyle koysaydin ya önlerine 🤣🤣 seninkilre çok 🤣

Bende napim tatil diye kız anneannesine gitti bende sağ kasığımda ağrım var kadın doğuma gitcem kahve içtim ama çekmedim 🤣 soğan suyu icicem birazdan 😝

Akşam menüsü ne bilmiyorum hiç de yapasim yok 🥲 moralim modum sıfır sıfır sıfır 😔

Eltimin cocuklar hastaymış kız kızı gondereyim dedim de vazgeçtim benden nebulizator aldı sabah eve hastalık getirmeyin dedim belki giderler de toptan gelmezler 😁

önce (285 puan) tarafından

😂😂 kızı gondermesende kocanla kaynanan gıdıyor ıllakı onlarada gecer sen onlar gelınce onları karantınaya al etrafa hastalık sacmasınlar 

İşte eve hastalık getirmeyin dedim ya alınır gucenir de gelmezler belki 😁😁😁

önce (7,300 puan) tarafından

@NuReLLa -_- çok fenasn 🤣

Nabza göre şerbet bacı 🤣 🤣 

+1 oy
önce (935 puan) tarafından

Yeni yeni kahvalti yapabilen  ben :)) afiyet olsun kalkıp evi temizliycem bir güzel 

Akşama da ayran aşı düşünüyorum 😋🤤🤤 yanına da ne yaparım hiç bir fikrim yok 

Teşekkür ederim canım ❤️ 

+1 oy
önce (46 puan) tarafından

Kızımı uyuttum kalkıp çorba yapacağım sonra da işim var onu bitirmem lazım kızım uyanınca da karla oynamak istiyor çocukları biraz dışarı çıkaracağım 

Afiyet olsun sana da 🌸

Teşekkür ederim şekerim ❤️ 😍 

+1 oy
önce (1,475 puan) tarafından

Kaynanamlarin ağzına da ederim kahvemi de yaparım 🤣🤣🤣

Tabiatim böyle 😎🤣 görümcem çok yoruldu her işi o yapıyor sağolsun onun için aslında öteki garibankarda nasiplensin işte 😁😁

+1 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Tek kahve içmeyi sevmiyorum İstanbul'da komşularla rutin olmuştu ne güzel 

Dünden yanağın var evimi temizlemeye çalışıyorum benimki bacağıma sarılıyor ha bire taciz ha bire taciz 😂

Büyük oğlan işte eşim uyuyo biraz ağrısı var diğer çocuklarda nasıl kudursam diye düşünüyor

Sütçü kadın misali 🤣 

yok kız kızda oyle salonda bazen bıberonla süt veriyorum kucagıma yatırır yatırmaz memeye saldırmaya calısıyor 😂😂 

Benimki biberon tutmuyor inş oruca kadar kesse bilirim ameliyat olucam Mart'ta 3 gün emmezse deli olur kızı erkeği yok bazı bebekler çok bağımlı oluyo

Philips avent var onu denedınmı yavas akıslı olan  benımkı dogdugundan berı oyleydı emzık verdıkten sonra memeye gelmek ıstemıyordu ama sımdı yıne eskısı gıbı sükür ki 

Valla çok pahalı ben alamam onu tabi ozamana kadar Allah buyukte 

+1 oy
önce (578 puan) tarafından

Yenu uyandim menu de yok anlikda yataktayim 

benımkıde kızdı bende hep tatlı aserıyordum hıc eksı yıyemedım yanımda eksı yıyenler oluyordu sankı ben yıyormusum gıbı yuzumu eksıtıyordum 😂😂 2.gebelık kotu gecıyor demeyın ya zaten doğumdan sonra 2.yi düşünmüyorum sımdı gebelıgı zor dıyorsunuz aklımın ucundan gecmez sanırım o değilde en cok ageıları sancıları bız cekıyoruz lohusalıgı erkekler yasıyor o nasıl oluyor acaba anlamıyorum benımkı doğumdan sonra anasına dıycegı yerde bana dıyor anamı uzme dıye sankı anası dogurmus 😂😂 @TevhidGulu @NuReLLa -_-

O konulara hic girme baci kocami da ailesini de bogasim geliyo aklima geldikce 

bu aralar benımde valla anası gecen ben odamda pijamalarımı gıycekken dan dıye geldı bende kovdum sevmıyorum zaten heryerı beraber kullanıyoruz barı odamda rahat bırakın neyse bu anasını kovdum dıye elını opturtcekmıs 😂😂 öpmedim niye öpeyim kapıyı sök bari görsünler odayı hepten öyleyse konusmadı benle 2 gun boyunca bende konusmadım 2.gunun sonunda paşa paşa kendısı geldı ana kuzusu 

Birlikte mi yasiyosunuz 

maalesef kii

+1 oy
önce (1,507 puan) tarafından

annem ve kardeşlerim bana geldi kalmaya 🥲 bi kaç güne gidecekler şimdiden üzülüyorum kahve içtik az önce bizde annem yemek hazırlayacak birde ramazanlık için dün içli köfte yapıp buzluğuma attı bugünde mantı yapacak anneler iyi ki varlar 🥹🥹

image

Afiyet olsun canım ❤️ anneler iyiki var 🌸🩷

+1 oy
önce (134 puan) tarafından

Abur cubur molası yapıyorum, detaylı USG için randevu aldım ama detaylı USG bakılmaktadır yazıyor,sizce gitsem bakarmı doktor,bunun için post açmak istemiyorum bilgisi olan varmı bu konuda 

Aşkım oraya direk randevu alınmıyor Dr yönlendiriyor hastanenin içinde veriyorlar rabdevuyu diye biliyorum ben özel yaptırmıştım ücretli o sebepten onlami ugrasayim diye

önce (134 puan) tarafından

Doktor yönlendirdi zaten,bende bakıyordum şansa randevu buldum ama öyle yazıyor,gitsem bakarmı acaba 

Bakar muhtemelen canım 

+1 oy
önce (153 puan) tarafından

Dün aglayan pasta yaptım komsuya kahveye gidicem orda yıcez 

Bayılırım hani bağaaaaa😁

+1 oy
önce (9,369 puan) tarafından

afiyet olsun 🤗 brokoli ve karnabahar pişirecem fırında, yanına da köfte bir de çakıldaklı çorba yaptım tamam😂

He kız o ne 😁

kız nuriş, maraşa has bir çorba diye biliyorum.  başka adı var mı bilmiyorum. Osmaniye maraş hatay buralarda yapılıyor. 

1 ölçü döğme, 1 ölçü nohut, 2 ölçü mercimek, 1soğan, 1 sarımsak

elinde hangi sebze varsa genelde ıspanak ve kabak olur, küçük küçük doğrarsın. bunlar bir güzel kaynar. en son salçayı kavurur yağda üstüne koyarsın biraz nane ve bol ekşi. 

biz ıspanağın kök kısmını koyarız

imageyalnız ben suyunu az koymuşum, biraz daha su ekleyeceğim.

emziren anneler içmesin ama aşırı gaz yapıyor 😂🤭

kız bu çorbamıydı annem bunun susuz halını yapıyordu ustune yogurt falan güzeldı ama tadıı @honkiponkitoninok

yok biz çorba olarak tüketiriz. tariflerde de maraş usulü ekşili çorba yazınca çıkıyor.

fasulye, domates, kabak, patlıcan her şeyi koyuyorlar 😅 ben kabak veya ıspanak koyuyorum 

Hiç görmedim de yemedim de ben Maraş yemekleri yapmıyorum içki köfte kuru dolma dışında yöresel yemeklerden ziyade bilindik yemekler yaparım ben 

+1 oy
önce (6,427 puan) tarafından

Allah muhabbetinizi artırsın 😅

Fırında köfte patates yapacam sanırsam.aklımda o var. Sonra eşim 3 büyüğü alıp kuzenlerinin basketbol maçına götürecek. Benide küçük oğlumla babamgile bırakır sanırsam evde durmayım 

Artırmasın kız tövbe de de gitsinler 😁😁

+1 oy
önce (26,551 puan) tarafından

Bende kızımı 2ci kez uyutuyom bu gün yoruldum çünkü. Aksam uyusun diye dua ediyorumsjsj

Afiyet olsun sunum şahane 

Kız senin kız kaç yaşında benim kız 2 tek uykuya düştü gündüz 

17 aylik benimkide. Benimkide oyle nur ama bazen cok huysuz olunca 2 uyku yaptiriyorum.

Gerçi o ayda 11 ve ikindi de 4 gibi 2 uyku yapıyordu. Ee 2. Ne zaman geliyor kısmetse 🫄🏻

Gelmiyor 2ci Nur😁

Kaza olursa nasibimde varmış derim. Ama tek cocuk yeter :)

+1 oy

afiyet olsuun 

kız uyurken kıyafetlerını utuledım tam bıttı oturcam dedım uyandı karnını doyurdum sımdı bagırıyor kus gıbı😂

menüde fırında soğanlı patateslı balık var valla baska bişeyle ugrasamadım uykusuzum gece sureklı uyanıyor gunduzde uyuyamıyorum oyle bakalım 

kollarını battanıyeyle sar yarım kundak seklınde oyle daha rahat uyuyorlar denedınmı bılmıyorumda ben arada hala yapıyorum sıcrayarak uyanıyor aglıyor sonra tabı bızım evde sessizlik yok cocuk korkuyor ıllakıı 

Hiç yapmadığım için şimdi yaptırmıyor canım ama kucağı var onda uyuyor şimdi yarım saat falan uyudu şükür 

onda uyurken yalnız bırakma bende onda uyutuyordum bı haber gormustum kafasını duzelttıgı zaman nefes alamıyormus sende dıkkatli kullan tek bırakma 

Kız bu Reflü yatağı gibi bir nevi nasıl oluyor ki anlamadım 

image

bundan bahsettim böylemı senın dedıgın 
+1 oy
önce (164,142 puan) tarafından

kiz hediye isin noldu bide ozel degilse ne istiyodun

İstemiyorum dedim aldırmadım kaynanam alsın vs diye ayak yapti teşekkür ederim düşünmeniz yeter dedim ve böyle dememle keyfi yerine geldi aldirsam kahrından ölürdü belki

+1 oy
önce (325 puan) tarafından

Sobayı yaktım çamaşır topladım gittim oglana komşuna süt aldım akşama da dövme aşı(sen bilirsin maraşlı )😂😂 ve bol ekşili salat yicem 

Aşkım ben İstanbuldan geldim buraya aslen de Kastamonu luyum marasla hiç alakam yoktir 😁😁 kız bende kafamı kaldı allasen idare et 😁😁😁 yakın misin kahveye gel kız 😁

Ben Maraşta yaşıyorum bacıııı 

Çok sagol ama bi kahveni içmiş kadar oldum love you❤️🫂

Neresi kiz merkez mi bende marastayim 

Ilıca şekerimm

Demiştin hatırladım şimdi aşkım soriiii

+1 oy
önce (85 puan) tarafından

Soğan kebabı