0 oy
507 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,990 puan) tarafından

Selam kızlar. Ben çalışıyorum kızım 5.5 aylık sağolsun 2 haftadır  kaynanam bakıyor. Sadece anne sütü içiyor. Sagip bırakıyorum, günde 1 veya 3 defa gelip emzirip gidiyorum. 

Kızım da maşallah biraz toplu gibi duruyor. Pek kilolu değil ama yanakları var o yüzden kilolu duruyor. 

Kızıma her "maşallah toparlanmış" diye " iyi bakıyorum " diyor 😂

Az önce yine misafirler vardı kadın "maşallah iyi toparlanmış" dedi kaynanam da " iyi bakıyorum ondan " dedi. 

Ben de dayanamadım "sütü yarıyor maşallah" dedim gülerek 😂 biraz bozuldu ama o da güldü "bakıyoruz gene yaranamiyoruz" dedi. Dedim "şaka yapıyorum" falan. Sizce ayıp mı oldu 😂 ilk kızıma da baktı sağolsun ama her gittiğimiz yerde sürekli kendini ön plana koyuyor ben de bazen dayanamıyorum. Yine olsa yine derim orası ayri 😂

14 Cevaplar

+7 oy
önce (8,863 puan) tarafından

Bence kaynanan haklı. Düzenini kurmak uykusunu sağlıklı almasını sağlamak o sütü düzenli vermek gelişmesi açısından çok önemli. Sadece içtiği sütle gelişmez ki bir bebek 

önce (1,990 puan) tarafından

Ama bakali aşağı yukarı 10 gün oldu. Daha önce de öyleydi ki. 😂 Heryerde kendini ön plana çıkarmak için yapıyor

Her gittiğimiz yerde bende uyur, annesinde uyumaz, bana alıştı vs. Der. Büyük kızım için de aynısını yapar. Bana da bazen gına geliyor 😂 mesela ben odaya götürdüm az önce uyutayim diye şuan misafirlikteyiz. Uyumak istemedi ben de önemsemedim geri getirdim. "Ben alsaydın uyuturdum" dedi 😂

-Reklam-
+5 oy
önce (12,762 puan) tarafından

Evet anne iyi bakıyorsun eline sağlık Allah razı olsun desen bir şey kaybetmezdin bence. Hem daha cok sevinip mutlu olurdu kadın. 

Burda ne kaynanalar görüyoruz, torununu daha gelip de görmeyenler bile var. Bence laf soktum iyi ettim diye düşünüp, onu küçük düşürmek yerine, yüceltip mutlu etmek daha güzel olurdu. 🌸

Onu her zaman diyorum zaten ama bazen gına geliyor artık çünkü sürekli bana alıştı, bende duruyor, bende uyur diye herkese kendini över 

Her gittiğimiz yerde bende uyur, annesinde uyumaz, bana alıştı vs. Der. Büyük kızım için de aynısını yapar. Bana da bazen gına geliyor 😂 mesela ben odaya götürdüm az önce uyutayim diye şuan misafirlikteyiz. Uyumak istemedi ben de önemsemedim geri getirdim. "Ben alsaydın uyuturdum" dedi 😂

önce (12,762 puan) tarafından

Varsın övsun canım. Onun da en büyük hatası o olsun. Bak ilk kızını da bakmış büyütmüş ne güzel, şimdi küçüğüne bakıyor. Bu çok büyük bir nimet bana gore. 

Çünkü bu devirde kimseye güvenemezsin, ama babaannesi kendi kanı canı, gönlün rahat bırakıp gidebiliyorsun böyle düşün. 

İnan nasıl bakarsan öyle görürsün. Sen laf soktuğunu düşünüp sinir oluyorum şu kadına dersen bu hep böyle devam eder. Ama bakıyor doyuruyor uyutuyor sağ olsun diye düşünürsen hiç sorun kalmaz.

Yok canım ben hep söylerim kendisine de söylerim överim zaten. Ama genelde misafirliğe gittiğimizde ben sanki hiç bakmıyorum gibi tek kendi bakıyor gibi konuşur ben de ister istemez bozuluyorum. Ama normalde de böyle tatlı atışma şeklinde konuşuruz. Benim öyle dediğime kırılmaz pek 

+1 oy
önce (180 puan) tarafından

E hakkı sonuct yediriyor bakıyor demekki süt koyuyosun ama onu onemseyip icirtmek karnını doyurmak ta onemli

önce (180 puan) tarafından

Okadar da abartmış sicmasin yani 

Aynen yoksa ben zaten her yerde överim normalde. Mesela az önce de dedim ki " 4 aylık olana kadar emzik almadı, 4 aylıkken aldı" diyorum. Hemen diyor ki "evet diyor her aciktiginda ağzına verdim, uykusu geldi ağzına verdim alistirdim" diyor. Halbuki ben de evdeydim aciktikca ben vermiştim ağzına ama ses etmedim. Yani bunlar bakınca büyük şeyler değil de her yerde her konuda yapınca artık daral geliyor 😂

0 oy
önce (1,375 puan) tarafından

Kötü niyetle değil ama baktığını bir şekilde söylemesi gerekiyordu o da fırsatını bulmuş söylemiş 😂 

Herkes biliyordu halbuki 😂😂

0 oy
önce (4,373 puan) tarafından

Yoo iyi dedin

Hani ek gıda yese tamam derim kaynana hep veriyor yiyor 

Anne sütü yaaaniii 

Onun neyine kaynana iyi bakıyorum der ki

Önüne geçmek lazım iyi dedin

önce (8,863 puan) tarafından

Bebeğin bir düzeni olmasa uykusunu güzel alamasa istediği kadar süt alsın gelişmez 

0 oy
önce (6,235 puan) tarafından

Bence bi nevi ayıp etmişsin 

Zaten sütünün yaradığını deme nazar değer 

Kaynananda öyle dediyse, sagolsun iyi bakıyor de geç 

0 oy
önce (4,097 puan) tarafından

Sürekli baktığını dile getiriyorsa iyi demişsin.

Her gittiğimiz yerde bende uyur, annesinde uyumaz, bana alıştı vs. Der. Büyük kızım için de aynısını yapar. Bana da bazen gına geliyor 😂

0 oy
önce (3,025 puan) tarafından

Bir çocuğa kolay bakılmıyor annesi olduğumuz halde canımız çıkıyor. Bırakın kendini övsün 😀 ayıp olmuş bence de benim çocuklarima 2 saat bakan yok malesef 

Kendisi de seviyor sağolsun. İyi de bakar eksik olmasın ama bana da anneligimi eksik yapıyor gibi sözler etmesi hoş olmuyor. Ben de sonuçta onun oğlu tek başına geçimi sirtlanmasin diye çalışıyorum. Beni de herkesin gözünde bu kadar dıslamaya hakkı olmuyor bakıyor diye. Ben zaten her yerde överim kendisini 

0 oy
önce (426 puan) tarafından

Yine olsa yine derim dediğin  şeyi öncesinde demiş olduğun icin ayıp mı oldu acaba diye sorgulamak nedir yahu😂

O işin şakası. Alındığını zannetmiyorum 

0 oy
önce (3,963 puan) tarafından

Keşke benim çocuğuma da bakan olsa 1-2 saat bile olsa dua ederdim varsın laf söylesin nolmuş parayla bakıcı bulamıyoruz sağolsun bakıp büyütüyor daha ne olsun öp başına koy

0 oy
önce (559 puan) tarafından

biriniz kendini cocuga bakmakla övüyor biriniz sütüyle övünüyor. Hic bu mevzulara girmeseniz olurmus. Herkes bakiyor herkes doyuruyor gerek yok. 

0 oy
önce (7,322 puan) tarafından

Bence biraz ayıp etmissin tamam anne sütü de önemli ama çocuğun uykusu düzenli olması da önemli demek ki kaynanan bunu sağlıyor ki dile getirmek istemiş 

1 haftada sagladiysa da helal olsun 😂

önce (7,322 puan) tarafından

He ben orasını bilemem . Ama sende de hata var sütunle övünme nazar olursun . Kaynanan haketmis o zaman biraz 🤣

😂😂😂

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Benim kaynanam da söyler bacaklar çöp gibiydi doldurdu kendini diye bence öyle değil iştahı yerine geldi eskisi gibi değil ama kaynamam benim sayemde diyorsa onun sayesindedir ses çıkarmam 😁 

0 oy
önce (3,112 puan) tarafından

Bizimki bi bosluk bulsamda sıkıştırsam diye bakıyor...az iyi davransa bnde iyi davranırdım ama yok

Yok ya iyidir öyle sorunumuz yok çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 888 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 673 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 823 göst.
21 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 475 göst.

Kategoriler

1,495,504 soru

24,430,690 cevap

352,486 kullanıcı