0 oy
385 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (22 puan) tarafından

İyi akşamlar kizlar evde canınız sıkılınca neler yapıyorsunuz ? Tmm anladım iş çok çocuk var diyelim hepsi bitti hala zamanınız var sıkılmak için :D :)işte o zamanlar neler yapıyorsunuz ? 

13 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

Vala kitap okuyorum 

Herkese de tavsiye ediyorum 

önce (22 puan) tarafından

Şuan hangisini okuyorsun ?

önce tarafından

Şu an Sabahattin Ali içimizdeki şeytan. Son Sayfalardayım bitirmek istemiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (7,453 puan) tarafından

Vallahi cnm canımın sıkılmasına zamanın bile yok inanki

1 tane 5 yaşında kızım var çalışıyorum ev işi , iş yerinin işi kızım derken zaman  kalmıyor . Şuan mesela kızım uyucak hikaye okuyorum uyuyunca açık renkleri katlıcam siyah renkleri kurutucıya atıcam mutfağı toplucam evş toparlıcam ve yatıcam sabahta 8 de iş başı 

Kosturcamaca güzel bişey yinede kendi paranı kazanıyorsun özgürlük bir nevi evde oturup tek çocuk baksan yine iş bitmezdi emin ol.

Pek benim için özgürlük sayılmaz canm destekçim yok eski eşimle ayrıldım üzerine birde çalışmak eklenince hiç iş güç bitmiyor çok yorgunum kafa olarakta beden olarakta allah yardımcımız olsun 

Anladım Allah yardımcın olsun inşaallah ama sana değer vermeyen bir adamın yanında kalmaktan daha iyi degilmi bir lokma bile yesen çocuğunla huzurla yersin.

Yok yok canm ayrıldığımdan felan şikayetçi değilim . Hem ev işi hem çalışma hem çocuk ödevler vs zorluyor biraz . Genede çok şükür halime yetişmeye çalışıyorum. 

0 oy
önce (184 puan) tarafından

Kitap okuma. Havlu. Elişi yün örüyorum yelek yapıyorum 

Kız ben roman tarzı dini kitap sandım ondan sordum :D

Tünelde oku

PDF si varmidir

Bebek varmı nasıl fırsat buluyorsun okumaya :D

İki tane araya kaynattırıyom

0 oy
önce (338 puan) tarafından

iş yoksa cocukta uyuyorsa bende uyurum cunku su aralar uyumak ıcın fırsat kolluyorum dun gece 3te uyandı sabah 7ye kadar uyanık kaldı tam uyuttum uyur dedım 1 saat uyudu 🤷‍♀️  benım kız ben uyuyayım ıstemıyor😂😂

Ben asi yaptirmamayi tercih ettim birde ateslenince sen eklem yerlerine Çeşme suyu soguklugunda bez koy ısındıkça yeniden yıka koy hastanede böyle yapmışlardı.Atesten çok çektim ben.

onu bızde genelde alına koyarlardı dedıgını ılk defa duydum ben mecbur yaptırcam ya evde dedesı babaannesi hep öpüyorlar oğlu dıyor öpmeyın dıye ama dınlemıyorlarkı bıde evın ıcınde sıgara ıcıyor dedesı astım olmazsa ıyı valla

Aynı evdemi yaşıyorsunuz hem alnına hem boynuna bileklerine dizlere ayak bileklerine hepsine koyuyorsun.

evet maalesefkii aynı evde yasıyoruz tavsıyen ıcın tesekkur ederım denıycem bakalım senın cocuk kaç yasında 

Benimki dörde giricek inşallah 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Bizim sadece kızlardan oluşan kız grubumuz var orada vampir köylü oynuyoruz canım sıkıldığında oraya gidiyorum 

Yani orası neresi :) komşular mi

0 oy
önce (6,269 puan) tarafından

Gündüzde avm gezerim kahve icmeye giderim hava güzelse çocukla parka çıkarım zaten bizim canımız sıkılmıyor 

Gözlerde görmüyor artık yakini 😂😂 siz diyorum hep evdemisiniz 

Gözlüğünü takmadan yazma ama :D evmesiniz ya yazmışsın ben nasıl anliyim :D 

Aynen ama gozlugum yok almam lazım yakın 1.5 göremiyorum artik

Benimde almam lazım almadım dr banada yazmıştı. Küçük numara ise almanı önermem.

1.5 dedi

0 oy
önce (510 puan) tarafından

Evden ıs yapıyorum ondan pek sıkılmaya vaktim olmuyor

Ne işi yapıyorsun 

Çapari baglıyorum balık oltasına

Çok iyi yapmissin boşta kalmaktan iyidir. Kazancı nasıl ayıptır sormasi

Usengeclık yapmasam otursam basına :) ayda 10bını gecıyor canım 

Bazen kadın gelmıyor derken usengeckık ev s guc cocuk derken elime harçlık oluyor

Bence gayet iyi çocuklarla özgürce biseyler yapabilirsin kazancin bol olsun :)

0 oy
önce (2,523 puan) tarafından

Evi güzelce temizledim tatil diye annemlere geldim dönünce mutfak dolaplarını indirip silicem simdiden düşünüyorum donunce ne iş yapsam diye 2 saat kitap okuma saatimi var  oğlumla kızımla 2 saaat oyun oynuyorum sonrasında boşum cocuklar beraber oynar bende mutfak dolapları ı slerim 😅

Çocuklara 4 saatini ayiriyorsun yani :) canın sıkılmaya vaktin kalmıyor diyorsun :)

önce (2,523 puan) tarafından

Tatilken böyle oğlum okuldayken o gelene kadar evi toplayıp yemek yapıyorum kızımla ilgileniyorum oğlum gelince ödev faslı oluyo bizim oğretmen arkalı önlü en az 4 yaprak ödev veriyo toplam 8 sayfa  3 te geliyo okuldan 2 3 saati buluyo ödev bitmesi sonra dinleniyo 2 saat falan sonra 1 saat kitap okuyoruz hfta sonumuz full dolu futbol okuluna gidiyo ordan geliyo ödev kitap okuma seneye 4. Sınıf olucak dahada yoğun olcak 

0 oy
önce (12,421 puan) tarafından

Hobi olarak sinir krizi geçiriyorum dediklerinden arta kalan zamanlarda 

Arada hepimiz geçiriyoruz kaç çocukla geçiriyorsun seninkini

2 benim çocuğum birde kaynanamın çocuğu gerçi en çok kaynanamın doğurdu kızdırıyor yoruyor

Şuan o kadar sinirliyim ki gidip boğup gebertsem rahatlivak gibiyim 

0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

Hele bi sor sklmaya hobi edinmeye vakitmi var😅

Yok mu :D

önce (1,040 puan) tarafından

6  yas 4 yas ve 4 aylik 3 velet var😅ev isi yemek koca 

Koşturmaca diyorsun :) peki enerjin yetiyormu bazen yapmak istemiyorum diyormusun doğru soruyu sordum bu sefer :D yani biraksan mesela ne olur sadece bir gün yapmasan :D

0 oy
önce (15,326 puan) tarafından

Çoçuklar uyuyor ev işi bitiyor benim koca ayı 1 buçuk gibi geliyor kapatıp

Atıştırmalık bir şeyler meyve/ peynir tabaği fln hazırliyorum ona,film skech izliyoruz sohbet ediyoruz daha çok.

Sıkılmaya vakit yok diyenlerdensin sende :)

önce (15,326 puan) tarafından

Aynen oldukça yoğun rutinm var çocuklar iki tane

0 oy
önce (3,493 puan) tarafından

3 küçük çocukla sıkılacak zaman mı kalıyor ayol 😂 yemek yemek ve kızımı uyutmak dışında yerime oturabildiğim yok maalesef 

0 oy
önce (3,291 puan) tarafından

Sadece gece boş kalıyorum çocuklar uyurken ozamanda telefon ile zaman geçiriyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 591 göst.
0 oy
26 cevap 936 göst.
31 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde mismis5346 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
5 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,332 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 321 göst.
31 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yumurtabitmis (4,446 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,700 soru

24,434,371 cevap

352,717 kullanıcı

...