İyi akşamlar kizlar evde canınız sıkılınca neler yapıyorsunuz ? Tmm anladım iş çok çocuk var diyelim hepsi bitti hala zamanınız var sıkılmak için :D :)işte o zamanlar neler yapıyorsunuz ?
Vala kitap okuyorum
Herkese de tavsiye ediyorum
Şuan hangisini okuyorsun ?
Şu an Sabahattin Ali içimizdeki şeytan. Son Sayfalardayım bitirmek istemiyorum
Vallahi cnm canımın sıkılmasına zamanın bile yok inanki
1 tane 5 yaşında kızım var çalışıyorum ev işi , iş yerinin işi kızım derken zaman kalmıyor . Şuan mesela kızım uyucak hikaye okuyorum uyuyunca açık renkleri katlıcam siyah renkleri kurutucıya atıcam mutfağı toplucam evş toparlıcam ve yatıcam sabahta 8 de iş başı
Kosturcamaca güzel bişey yinede kendi paranı kazanıyorsun özgürlük bir nevi evde oturup tek çocuk baksan yine iş bitmezdi emin ol.
Pek benim için özgürlük sayılmaz canm destekçim yok eski eşimle ayrıldım üzerine birde çalışmak eklenince hiç iş güç bitmiyor çok yorgunum kafa olarakta beden olarakta allah yardımcımız olsun
Anladım Allah yardımcın olsun inşaallah ama sana değer vermeyen bir adamın yanında kalmaktan daha iyi degilmi bir lokma bile yesen çocuğunla huzurla yersin.
Yok yok canm ayrıldığımdan felan şikayetçi değilim . Hem ev işi hem çalışma hem çocuk ödevler vs zorluyor biraz . Genede çok şükür halime yetişmeye çalışıyorum.
Kitap okuma. Havlu. Elişi yün örüyorum yelek yapıyorum
Kız ben roman tarzı dini kitap sandım ondan sordum :D
Tünelde oku
PDF si varmidir
Bebek varmı nasıl fırsat buluyorsun okumaya :D
İki tane araya kaynattırıyom
iş yoksa cocukta uyuyorsa bende uyurum cunku su aralar uyumak ıcın fırsat kolluyorum dun gece 3te uyandı sabah 7ye kadar uyanık kaldı tam uyuttum uyur dedım 1 saat uyudu 🤷♀️ benım kız ben uyuyayım ıstemıyor😂😂
Ben asi yaptirmamayi tercih ettim birde ateslenince sen eklem yerlerine Çeşme suyu soguklugunda bez koy ısındıkça yeniden yıka koy hastanede böyle yapmışlardı.Atesten çok çektim ben.
onu bızde genelde alına koyarlardı dedıgını ılk defa duydum ben mecbur yaptırcam ya evde dedesı babaannesi hep öpüyorlar oğlu dıyor öpmeyın dıye ama dınlemıyorlarkı bıde evın ıcınde sıgara ıcıyor dedesı astım olmazsa ıyı valla
Aynı evdemi yaşıyorsunuz hem alnına hem boynuna bileklerine dizlere ayak bileklerine hepsine koyuyorsun.
evet maalesefkii aynı evde yasıyoruz tavsıyen ıcın tesekkur ederım denıycem bakalım senın cocuk kaç yasında
Benimki dörde giricek inşallah
Bizim sadece kızlardan oluşan kız grubumuz var orada vampir köylü oynuyoruz canım sıkıldığında oraya gidiyorum
Yani orası neresi :) komşular mi
Gündüzde avm gezerim kahve icmeye giderim hava güzelse çocukla parka çıkarım zaten bizim canımız sıkılmıyor
Gözlerde görmüyor artık yakini 😂😂 siz diyorum hep evdemisiniz
Gözlüğünü takmadan yazma ama :D evmesiniz ya yazmışsın ben nasıl anliyim :D
Aynen ama gozlugum yok almam lazım yakın 1.5 göremiyorum artik
Benimde almam lazım almadım dr banada yazmıştı. Küçük numara ise almanı önermem.
1.5 dedi
Evden ıs yapıyorum ondan pek sıkılmaya vaktim olmuyor
Ne işi yapıyorsun
Çapari baglıyorum balık oltasına
Çok iyi yapmissin boşta kalmaktan iyidir. Kazancı nasıl ayıptır sormasi
Usengeclık yapmasam otursam basına :) ayda 10bını gecıyor canım
Bazen kadın gelmıyor derken usengeckık ev s guc cocuk derken elime harçlık oluyor
Bence gayet iyi çocuklarla özgürce biseyler yapabilirsin kazancin bol olsun :)
Evi güzelce temizledim tatil diye annemlere geldim dönünce mutfak dolaplarını indirip silicem simdiden düşünüyorum donunce ne iş yapsam diye 2 saat kitap okuma saatimi var oğlumla kızımla 2 saaat oyun oynuyorum sonrasında boşum cocuklar beraber oynar bende mutfak dolapları ı slerim 😅
Çocuklara 4 saatini ayiriyorsun yani :) canın sıkılmaya vaktin kalmıyor diyorsun :)
Tatilken böyle oğlum okuldayken o gelene kadar evi toplayıp yemek yapıyorum kızımla ilgileniyorum oğlum gelince ödev faslı oluyo bizim oğretmen arkalı önlü en az 4 yaprak ödev veriyo toplam 8 sayfa 3 te geliyo okuldan 2 3 saati buluyo ödev bitmesi sonra dinleniyo 2 saat falan sonra 1 saat kitap okuyoruz hfta sonumuz full dolu futbol okuluna gidiyo ordan geliyo ödev kitap okuma seneye 4. Sınıf olucak dahada yoğun olcak
Hobi olarak sinir krizi geçiriyorum dediklerinden arta kalan zamanlarda
Arada hepimiz geçiriyoruz kaç çocukla geçiriyorsun seninkini
2 benim çocuğum birde kaynanamın çocuğu gerçi en çok kaynanamın doğurdu kızdırıyor yoruyor
Şuan o kadar sinirliyim ki gidip boğup gebertsem rahatlivak gibiyim
Hele bi sor sklmaya hobi edinmeye vakitmi var😅
Yok mu :D
6 yas 4 yas ve 4 aylik 3 velet var😅ev isi yemek koca
Koşturmaca diyorsun :) peki enerjin yetiyormu bazen yapmak istemiyorum diyormusun doğru soruyu sordum bu sefer :D yani biraksan mesela ne olur sadece bir gün yapmasan :D
Çoçuklar uyuyor ev işi bitiyor benim koca ayı 1 buçuk gibi geliyor kapatıp
Atıştırmalık bir şeyler meyve/ peynir tabaği fln hazırliyorum ona,film skech izliyoruz sohbet ediyoruz daha çok.
Sıkılmaya vakit yok diyenlerdensin sende :)
Aynen oldukça yoğun rutinm var çocuklar iki tane
3 küçük çocukla sıkılacak zaman mı kalıyor ayol 😂 yemek yemek ve kızımı uyutmak dışında yerime oturabildiğim yok maalesef
Sadece gece boş kalıyorum çocuklar uyurken ozamanda telefon ile zaman geçiriyorum
1,495,700 soru
24,434,371 cevap
352,717 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın