Kizlar neler yapıyorsunuz canakkale yanıyor resmen ee haliyle hiç iş yapasım gelmiyor yapmasam da birikiyor çamaşır bulaşık vs hepsi beni bekliyor ev kalk gidiyoruz diyor resmen 😂😂
İstanbul'da aynı yanıyor neyseki yağmur görünüyor beklemedeyiz 😀
Canakkaleyle İstanbulun havası hemen hemen aynı gibi kış gelsin artık😃
Deliriyorum, sabah 4 Te kendi kendine yangın alarmı çaldı kapattım çocuk uykudan fırladı zar zor onu uyuttum tam namaz kıldım odaya geçeceğim tekrar başladı alarm (şükür sorun yok kendiliğinden çalıyor) neyse çocuk da uyandı kapatmaya çalışırken de sandalyeden kolumun üstüne düştüm tavanda duruyor calan şeyler tavan yüksek ve sandalyede bar sandalyesi yüksek ve dönenlerden. Kolum incindi sanırım ağrıyor biraz. Bir yandan oğlumu uyutmaya çalışıyorum yine
Ay geçmiş olsun canım dikkat et..🥲
Kocam geliyo yarım saate Eskişehir'de olur onu bekliyoz
Sagol
Eskişehirdemi yaşıyorsunuz
Evet sizdemi
Evet canım neresindesin
Merkez sen
Hatay yanıyor yanıyor esmese yandık Allah'tan ev serin biraz meloş uykuya yattı bnde keyif saati
İyi uykular minige..Sana da iyi keyifler Canoo..bizim burasıda esiyor ama aşırı derecede nem var 😊
Bulaşıkları makineye tiktim 😁 renklileri çamaşır makinesine attım çok yoruldum 😁🤣 yattım sırt üstü kalmasın yok iş yapasim yok basım ağrıyor keyfim modum yok Allah cevremdekileri gazabimdan korusun bugün
Viii amin inşallah korur canım😁
klimayı açtım fayda etmiyor İzmir cehennem gibi nefes alınmıyor
Allah yardımcımız olsun ..Bi an önce kış gelsin artık diyorum..🥵
İstanbulda çok sıcak kalktım bizim yöremizin sirini yaptım oğlum için fırına atıcam şimdi.
Çamaşırları atıcam biraz evi topluycam hiç yapasım yok ama birikince altından kalkamıyorum
Valla şuan bende öyleyim çamaşır ütü beni bekliyor yapmayınca da dediğin gibi birikiyor🤦♀️🤷♀️
Burası ne kadar sıcak olursa olsun evin içi klima var gibi çok serin oluyor işlerim bitti çamaşırlar kaldi miniğim uyandı karnını doyurdum kucağımda aşk yaşıyoruz 😍 uyursa çamaşır asip bir kahve içerim artık 🤗
Oo maşallah kız sana ..öğlen olcak hicbisey yapmamisim daha hala..bana arada bi bebis perileri gelmiyor değil böyle aşk yaşıyoruz deyince😍😍sonra kendime diyorum kendine gel daha çok gençsin 3uncuyu yapmak icin😁😁 öp benim yerime miniği 🥰
Öptüm bile teyzesi ne kadar da zor olursa olsun bi o kadar güzel oluyor beee 😍 biz erkenciyiz bacım 😄 küçükler mi senin kuzular canim
Büyüğüm 4 küçüğüm 3 yaşında teyzesi ne kadar zor olsada çok güzel..benim prensesler de bunlar teyzesi..
Oyyy maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah çok tatlılar benimki de bu kıvama gelse bi 😂
Amin canım Rabbım tüm evlatlarımızı bağışlasın.. gelecekler o kıvama canım..Allahın izniyle 😊😍😂😂
Tiril tiril giyindim, sandaletlerimi giydim, hatta şapkamı bile taktım ama bil bakalım ne eksik, güneş 😅 Hava soğukmuş yaa. Dışarı da çıktığım için dönmeye üşendim, kaynanamın hırkasını aldım 😇
Neresi kız orası tam benlik valizimi toplayıp hemen geleyim😂😂🤣
Fransa, bu soğuk havaya aldanmamak lazım, bir ara aşırı sıcak diye post bile açmıştım 😇
Dogrudur canım alla yardımcımız olsun 😇
Pazartesi günü düğüne gittik canım ordan ailemin yanına gittim. Geldiğimde yol çalışması vardı evin dibinde eşim sağ olsun pencere kapı hep açık bırakmış her yer toz içindeydi. Tüm evi sil Süpür toz al yaptım. Şimdi duşa gireceğim sonra da bir yorgunluk kahvesi içerim artık
Ohh ellerine sağlık canım afiyet olsun..😊
bugün ülke çapında en sıcak gün sanırım, ben annemlerdeym mayışıyorum 😂
Ohh iyi yapıyorsun benim yerime de mayış bacım😂😁
çok sıcaaakkkk
Evt maalesef çok sıcak kış gelsin artık..
yook gelmesin soğuğu hiç sevmem😂
Ben bayılırım 😂😂
Sabah kaynanam gil geldiler kahvaltı yaptık beraber şimdi kızımı uyuttu kaynanam şimdi oğlanı uyutuyorum bende burası da yaniyo osmaniyedeyim bende nem 70 derece çocukları banyo yaptirdim halde yapış yapış evleri supuremedim çocuklar uyunca şimdi geri kalan işimi yaparım belki kaynanam gil çocuklara bakarken klimanın karşısında oturuyoruz valla☺️☺️
Ohh ne güzel ..Allah bozmasın canım ..😊muhabbetinizi
Amin Cnm çok teşekkür ederim ☺️☺️
Rica ederim canım..😊
5 aylik hamileyim kasik agrim var yayik ayrani gibi yayildim yatıyorum :))
Gecmis olsun canım😊
Teşekkür ederim
Dogumhane kapısında nöbet tutuyorum geberiyorum yorgunluktan uyumamam lazım
Allah yardımcın olsun canım😊
Ayyy evimi karınca bastı evi temizliyorum yoruldum valla🙈😂
Kolay gelsin canım ..ayıptır sorması nerden gelmiş o karıncalar 😂😂😂bi ara benim evimide karıncalar basmıştı
Vallahi bilmiyorum bacım hayvanlar sıcaktan evlere kaçıyorlar galiba 🙈😂
1,515,834 soru
24,715,871 cevap
369,702 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın