Bu aktiflik şaka mı 😁😁😁😁😁 canım sıkılıyor napim kocam dışarı da çıkarmıyor kar yağıyor diye 😁😁
Yoğğğğkkkkk Canım daha neler kim sevmiyormus hepimiz bayılıyoruz Kaynanalara😁😁
Nefret edecek kadar önemsemiyorum
En güzeliiii
Oylama oranlarına bakınca üzüldüm, ne acı böyle, eşinin annesinden nefret etmek, sürekli bir didişme halinde olmak, umarım ve dilerim herkes problemlerini kendi içinde çözebilir.
Kaynanalar da gelinlerle yarışta olmasın
Yarış? Bunu anlamadım ama umarım herkes ailesinde mutlu olur
Özellikle de sen onsuz yapamıyorsun doğru söyle 😂😂😂
Sjsjsjjs hahaha Nur bencede sen bu şekilde devam et yoksa nazar fln ederler müthiş ilişkinize mazallah 😂😂
Keşke nazar etseler dimi 🤣🤣🤣
Sevgısınden yerden yere vurucak yakında 😂😂😂maşallah barekallah dıyın mutlaka
Mutlaka söyleyin bak hatrim kalır maşallah demezseniz 😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣
Çocuklarla nasıl vakit buluyorsun kız
Babası da evde 😁😁 kızım babasında küçük bende
onsuz yapamıyoruz valla yakında odayada alcaz ortamızda yatsın soguktur usumesın😂😂😂😂
Kız sen yakinmissin ya bana hemşeri sayılırız ay sende benim gibi uzağa gelin gelmişsin
sen neredesınkı ben isteyerek kacarak geldım 😅😅
Ben Kastamonuluyum maraşa gelin geldim ama İstanbul da yaşıyordum. Kız bide kaçtın mi 😁😁
nasıl cesaret ettım ınan bılmıyorum 😂😂
Mutluysan gerisi boş
Ne çok severim ne de nefret ederim. Nötürüm ona karşı her zaman mesafeliyim de ayriyeten.
Bende o şekilde aslında
En iyisi
Sorma kız kaynanamsız gözüme uyku girmiyo 😅😅 kendisini görünce bayilasim geliyo "sevinçten tabi " 🤣🤣🤣
Maşallah maşallah nazar değmesin 😁😁😁
severim kız ben, arada çok karışıyor bazı şeylere ama insandır yani Allah razı olsun
Daha sabah ablan sizde kalsın diye arayan kadın insan olamaz 🤣🤣 otel mi burası ya da yol geçen hanı mı dedim kadın istiyor ki biz ailemle baş başa kalmayalım
seninki ayrı bir dünya 😂
Ben severim ya kendi halinde kadın
Öylesi makbul benimki pitbull gibi
Doğru canım postlardan biliyorum senin ki deccal aşkım
Nötr takılıyorum, yerine göre iyiyim yerine göre de mesafeli ha maşallah diyim bu aralar bana iyi geldiği için bende ona iyi gidiyorum. Benimki çok iyi çok hoş ama çok çatal dilli, o dili yaptiği herşeyi batırıyordu ama maşallah duruldu inşallah böyle devam eder
İnşallah canım inşallah ❤️
16 senelik gelinim
Hamdolsun bir kere tartıştık sadece daha da bi sesimiz çıkmadı. Bişey olduğu zaman sen iyisini bilirsin der
Ama eşimin babası tam bir afet allahtan ayrılar
Biri iyiyse biri kötü olur bu Şaşmaz zaten
Aynen valla
Benim kaynanamda çok fazla sevgi pıtırcığı ben uzak duruyorum. Anne yakın görüştük başka zaman gelelim falan diyorum 😮💨
Kız sizde bulmuş bunuyorsunuz benim kaynanayi vereyim sana 🤣
Ben aşk yaşıyorum her sabah 9 buçuk olunca görüntülü konuşuruz akşam çocukları yaptırınca sohbet ederiz ben konuşmadan özlerim 😀 ay Kadir gecesinde de dogmadim ama annem kadar seviyorum buraya girdigimi biliyor okuyorsan falan seni seviyorum canım kayınvalidem ♥️😘
Hesabı varmı kız burda 🤣🤣
Sanmıyorum 😀 birlikteyken benden bakıyoruz kullandığımı biliyor arada giriyor olabilir
Ben seviyorum 🤭
Maşallah diyelim 🌸
Ben seviyorum.cok nadir gözüme batmadan genel.anlamda iyiz suan.mesela.atlas onlarda bende rahat rahat takiliyorum 😂
Maşallah diyelim
Eskiler seviyo muymus
Bilmiyorum 😁😁
İçinde Allah korkusu olan kaynana kendini sevdiriyor valla ben seviyorum kız kaynanamı Allah ondan razı olsun 😄
Kız maşallah
Valla bacım seven ve sevileni tebrik ediyorum 😄
Biz bir kaşık suda boğulmak istenen tarafiz 😆😆
Çok severim allah tez zamanda ölmüşlerine kavuştursun😂
Kız o nasıl dua tövbe 😁😁
Çok severim Bu duayı dilimden hiç eksik etmem😂
Hiç sevmezdim hiç sevmiyorum görünce midem bulanıyo
O derece mi kız
2 oldu çok kötü hastalığa yakalandım. Boşanmış olabilirim aradı beni hasta olucam galiba dedim o günden beri aramadı. Boşandıktan sonra endoskopiye girdi gittim bide ***** gibi. Evliyken de temmuz ayında tir tir titredim hastalıktan çoxuğuma dışardan söyledim yemek. Yapamadım şu an hastalıktan yatıyorum bitkisel hayata geçtim resmen çocuk 1 haftadır rezil oldu
Eşinle ayriysan kaynana da yok o zaman
Yok bosandıktan sonra da çok hasta oldu ben gittim çorba yaptım götürdüm. Normal günde gitmezdim ama hasta diye çok gittim. Tek yaşıyo diye ama bende tek yaşıyorum onlar için aynı yerde yaşamaya karar verdim çocuğundan torunundan ayrılmasın diye. Kaç oldu boşanmama rağmen hastahanede bile kaldım yanında sadece 1 kere hasta oldum aramadı bile. Sevmeyiz birbirimizi ama insanız ya hastalık olunca benim için akan sular durur
1,502,502 soru
24,532,665 cevap
360,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın