Neler yapıyorsunuz Minikler uyudumuu babası kardeslerıne gıttı gelmıycektı babası gelmeden uyumak ıstemedı hanfendı mızmızlandı sonra mayışıp uyudu 😂 sizde ne var ne yok
Bende şimdi ilaclarini verip babalarına kitlicem uyutsun
Neleri var Gülçin
gecmıs olsun neyı var gripmi
Geçen gün yine ateşlendi doktor da alerjik bişeyler dedi ikisinede çignemeli bir tablet verdi burun spreyi falan.
Selim bu ara o kadar çok ateşleniyor ki düşünemiyoruz ateşini. Çocuk doktoru ramotolojiye yolladı tahlil verdik genetik hastalık mı acaba dedi. Fmf yada pfapa olabilir dedi. Şuan iyiler ateşleri falan yokda çocuk doktoru o çiğnemeli tableti 3 ay aralıksız kullan dedi ikisi içinde
Geçmiş olsun bacım inşallah tez vakıtte iyileşirler 🙏
Küçük uyudu büyük hala debeleniyor. Bırakıp kalkıcam şimdi valla çayım karardı kaynamaktan 🤓
😂😂 benımde bu aralar favorım soguk çay oldu dolaba koysam o kadar sogumaz 😂
Benim de yeni daldı. Bu aralar dişi çıkıyor diye mahvetti beni
çok zor gecıyormu bizde o asamaya gelıcezde neler yaptın diş için ilk anneliğim pek bilmiyorum diş cıkınca ne yapılır biraz konu hakkında bılgım olur
Karanfil falan iyi geliyor biraz da . İnan bacım ben de ne yaptığımı bilmiyorum 😄 her türlü zor geçiyor işte
teşekkür ederim benımkı de bu aralar elıne ne gecerse agzına götürüyor kaşıyıcı verıyorum artık onunla savasıyor 😂
Sallıyordum şimdi uyudu bende duş alıcam canım öyle
benımkı ayakta uyumuyor ılla kucak olcak oyle uyuyor
İki kızımda hasta biri ayağımda biri yamacimda uyumaya çalışıyorlar kurban olduklarim
gecmiş olsun tez zamanda iyileşirler inşallah
Amin Allah razı olsun inşallah 🤲
Valla pek keyfim yok da bu posta tasimayim bende napiyim aksama kadar yatip aperatiflerle gunu kapatinca esimde ben uyurken evi supurmus malum bi camasir serdim bi mutfak topladim simdide kayinvaldem sagolsun sekerpare koymus onu tirtikladim zibarcam esimi bekliyorum
Ay yok kiz cok sukur bi derdim yok su hemsire bebegi dovmus ya ona cok uzuldum bu tarz seyler beni cok etkiliyo bi de ustune hamilelik hormonlari yuklendi bu yani hamdolsun benlik bisey degil
hamıle oldugunu bılseydım soylemezdım ya kusura bakma lutfenn
O postta mi seninde yok ya estağfurullah senlik bi durum degil ki hayatin gercekleri bu malesef ben biraz takintiliyim bu konularda bisey duyunca 3 gun kendime gelemiyorum en az 6 subat depremini bile hala unutamadim ankarada yasiyorum en ufak sardinti yasamadim ama o enkazdan kurtulanlari gordum deprem anini gorunce oksuz yetim kalan cocuklar cocuklarini kaybeden aileler cok uzuldum hala unutamiyorum kendim de deprem cantasi hazirladim o zaman hatta 15 gun falan 2 kat kazak 2 kat pantolon giyip basima tulbentimi sıkıca bagladim hep oglumun yaninda yattim korkumdan esim zor ikna etti yataga gecmek icin hala da bazen ben uyurken esim susar kalkar geri geldiginde yatagin kipirtisina sicrarim ya da cocuk sagindan soluna donse deprem oluyo diye sicrarim cok kolum basimin altinda kaldi kendi nabzimi sarsinti sanip uyandim millet tvde bi haber goruyo uzuluyo sonra yanindaki kisi baska bisey soyluyo lafa dalip onu unutuyo haberler bitiyo dizi basliyo diziye dalip olayi unutuyo oyle olamadim malesef ben
valla bende oyleyım ya hatta deprem sonrası yetim kalan cocukları sahıplenmek istedik ama evlilik senesı tutmuyordu 3 senemı neydı bızımkı 1.5 sene falandı hatta bu bebeklerle ılgılı haberlerı gorunce bakmamaya calısıyorum ya cok zoruma gıdıyor hamıle kalmadan oncede oyleydı bakarken aglamaya baslıyorum cok hassasım bende durumda
Bu da iyi degil iste dunyayi biz kurtaramiyoruz malesef kendimize zarar veriyoruz tamam farkinda olmamiz gerekir ama bu kadari cok fazla gercekten
Cay yapıcam :)
bende yapacaktım usendım uyumaya girdim odaya 😂
Namaz var hatım var okunacak :) uyku yok uyku yok
reglli olmasam olurda böyleyken okuyamam 🙈 bitsin devam yıne
Amın amin amin
Bütün gün tektim tatili oğlumla değerlendiriyorum eşim yokken evi düzenleyip bir de keyif kahvesi içtim dubble olandan
ohh afiyet bal şeker olsun 🥰
Kucugumu uyuttum büyüğünü de babası aldı yatırmaya götürdü 1 saat önce ne yaparlar bilmiyorum 😁 parmağını da kapıya sıkıştırdı bişey yok ama babasına çok nazlaniyor nazlanir durur artık sabaha kadar ☺️
babasını uyutmustur kesın 😂😂 kızlar babacı olur derler ama benım kız annecı ya babasına verdıgımde 5dk zor durur hemen benı ıster 😂 ama evde yokken arar der bı adam vardı acaba nerde yıne 😂😂😂
1,496,732 soru
24,449,983 cevap
353,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın