0 oy
294 göst.
önce Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Dün eşimle dışarı çıktık işte alışveriş yemek falan ayran içtim ayıptır söylemesi ayran kokuyo dedim bişey var bunda yok dedi senin agzın bozuk sen huylusun falan dedi gerçekten bir değişikti neyse iki yudum aldım içmedim ama midem bulandı o kadar sinirlendim ki hem parasını ödeyip hemde böyle olması acayip kafama takıldı tamam çok önemsiz birşey ama takıldım sonra tutmuş bana para veriyor 50 tl için bu kadar takılma diyo ya zehirlenseydim bunu orda söylememiz ve onu değiştirmemiz yada ücretini almamız gerekiyor 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (6,492 puan) tarafından

Burda ayranın bozuk satılmasınamı takıldın yoksa eşinin sana inanmamasına orayı çözemedim 

önce (767 puan) tarafından

Önemsiz bir olay mı

önce (6,492 puan) tarafından

Ee yani neyini kafaya takacan Allah'ını seversen 

Eşin senin ağzın bozuk dediğinde .sen anlamıyorsan ben napayım seninde miden çöp kutusu demek herşeyi kabul ediyor dersin içmicem değiştircem ayranı deyip kalk değiştir 

İçmedim zatende canım sıkıldı parasına 

önce (535 puan) tarafından

Daha parasi diyo kiz adam sana kotu konusmus ona takil bence

Onuda burnundan getirdim zaten yanına bırakmadım

-Reklam-
+1 oy
önce (6,322 puan) tarafından

Ayrandan zehirlenen ilk kişi olabilirsin 😂😂

Değişik bir koku vardı 

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Aldığın yere gidip söyleyebilirdin canım bunun tadı ekşi diye değiştirirlerdi, ben eşime söylenmek yerine bunu yapardım üşenirsem de gidip direkt atardım içmezdim bozuk gibiydi der kapatırdım konuyu erkekler böyle konularda uzatmayı sevmezler

İçmedim zaten tadına baktım bıraktım bunda bişey var diye zaten çıkışta söyledim adamlarada ekşi değil bir değişikti

0 oy
önce (6,252 puan) tarafından

Yapacağın esine anlatmak yerine kalkıp ayranı değiştirmek olurdu bence canım 

Ben öyle yapardım çünkü aldığım yere derdim bu ayran bozuk tadı bi tuhaf diye zaten onlar gerekeni yapardi 

İşte niye kendim demediysem

0 oy
önce (704 puan) tarafından

Bazı ayranlarda plastik kokusu sinebiliyor ben şahsen bu evde yaptığım ayranı birde Yusuf köftenin ayranı çok seviyorum dışarda başka yerde kolay kolay ayran içmem başka içecek tercih ederim Sütaş mesela marka bir ayran ama asla tadını sevemedim sende bunu kafaya fazla takma 

Tamam canım bazen takılıyorum böyle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 589 göst.
26 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Tiripcan (190 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 872 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (869 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 810 göst.
0 oy
9 cevap 500 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde KoalaAnnesi (7,220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,179 soru

24,441,253 cevap

353,293 kullanıcı

...