Dün eşimle dışarı çıktık işte alışveriş yemek falan ayran içtim ayıptır söylemesi ayran kokuyo dedim bişey var bunda yok dedi senin agzın bozuk sen huylusun falan dedi gerçekten bir değişikti neyse iki yudum aldım içmedim ama midem bulandı o kadar sinirlendim ki hem parasını ödeyip hemde böyle olması acayip kafama takıldı tamam çok önemsiz birşey ama takıldım sonra tutmuş bana para veriyor 50 tl için bu kadar takılma diyo ya zehirlenseydim bunu orda söylememiz ve onu değiştirmemiz yada ücretini almamız gerekiyor
Burda ayranın bozuk satılmasınamı takıldın yoksa eşinin sana inanmamasına orayı çözemedim
Önemsiz bir olay mı
Ee yani neyini kafaya takacan Allah'ını seversen
Eşin senin ağzın bozuk dediğinde .sen anlamıyorsan ben napayım seninde miden çöp kutusu demek herşeyi kabul ediyor dersin içmicem değiştircem ayranı deyip kalk değiştir
İçmedim zatende canım sıkıldı parasına
Daha parasi diyo kiz adam sana kotu konusmus ona takil bence
Onuda burnundan getirdim zaten yanına bırakmadım
Ayrandan zehirlenen ilk kişi olabilirsin 😂😂
Değişik bir koku vardı
Aldığın yere gidip söyleyebilirdin canım bunun tadı ekşi diye değiştirirlerdi, ben eşime söylenmek yerine bunu yapardım üşenirsem de gidip direkt atardım içmezdim bozuk gibiydi der kapatırdım konuyu erkekler böyle konularda uzatmayı sevmezler
İçmedim zaten tadına baktım bıraktım bunda bişey var diye zaten çıkışta söyledim adamlarada ekşi değil bir değişikti
Yapacağın esine anlatmak yerine kalkıp ayranı değiştirmek olurdu bence canım
Ben öyle yapardım çünkü aldığım yere derdim bu ayran bozuk tadı bi tuhaf diye zaten onlar gerekeni yapardi
İşte niye kendim demediysem
Bazı ayranlarda plastik kokusu sinebiliyor ben şahsen bu evde yaptığım ayranı birde Yusuf köftenin ayranı çok seviyorum dışarda başka yerde kolay kolay ayran içmem başka içecek tercih ederim Sütaş mesela marka bir ayran ama asla tadını sevemedim sende bunu kafaya fazla takma
Tamam canım bazen takılıyorum böyle
1,496,179 soru
24,441,253 cevap
353,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın