Mental sağlık durumum neden sürekli kötüye gidiyor?

0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından

Upload failed: [object Object]

image

Gayet uyumlu olmuş bence:)))

10 Cevaplar

+2 oy
(1,683 puan) tarafından

Aaaa o öyle olmayacaktı bitanesini kırmızı salça kapağı diğerine huni digerinede çaydanlık üstü koyacaktin çok zevksizsin cokkkk🤣

(533 puan) tarafından

Ben oyleyimdir:))

-Reklam-
0 oy
tarafından

Kumandayı buzdolabına koyup aradığımı bilirim😅

(533 puan) tarafından

Ahahah:))

(1,683 puan) tarafından

Çöp atmaya gidip çöpü eve çıkarıp çöp kovasini çöpe atıp geldiğimi kimseler duymasın🤣🤣🤣🤣

tarafından

Abowww, iyi Allah'tan hayatta kalabiliyoruz🤭

(533 puan) tarafından

Kimse görmeden:))

0 oy
(1,232 puan) tarafından

Ayy bayıldım çok güzel olmuş nerden aldınız bende istiyorum aynısından🤗

(533 puan) tarafından

Hemen canım link atıyorum 

(1,232 puan) tarafından

Bekliyorum 😂

0 oy
(13,305 puan) tarafından

Cep telefonunu marul poşetine koyup dolaba atıp kaç saat telefon aradığımı sormayın 🙈

(533 puan) tarafından

Ahahah

0 oy
(1,991 puan) tarafından

Telefonumu salonda şarja takar takmaz evi talan edip telefonu aradığım var en son bulamayınca eşimden kendimi caldirdim salonda şarjda çıktı o da iyi yeni açılmış salçayı sabah çöp poşetine koyup eşime verdim götürüp çöpe attı saatler sonra fark etmisligim var bacım anne olmak bunları gerektiriyor galiba 🫠

(533 puan) tarafından

Bende salçayı attım sona aradım yeni almıştım ben diye

(1,991 puan) tarafından

Bende yeni açmıştım bitmiş kutunun yanindaydi hangi kafayla bilmiyorum ama dolu olanını attım işte 

0 oy
(415 puan) tarafından

Linki ne zaman gelir 😅😅😅

(533 puan) tarafından

Hemen atıyorum canım bunlar yeni moda:)

0 oy
(19,725 puan) tarafından

Olmuş olmuş 😅her şey yerli yerinde olmak zorunda değil🤍

(533 puan) tarafından

Böylede harika:)

0 oy
(537 puan) tarafından

telefon elimdeyken birisyle konsurken telelfonu aramam 😂

(533 puan) tarafından

Ahaha onuda yaptım 

0 oy
(34,364 puan) tarafından

Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu düzen 🤌🏻😄

(533 puan) tarafından
+1

En iyisi :))

0 oy
(8,633 puan) tarafından

Kapak kapaktır sıkıntı yok 😁

(533 puan) tarafından

Buda benim bir tasarimim:)

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Mental sağlıkta tükenmişlik yaşadığımı nasıl anlarım?
Mental sağlıkta tükenmişlik; sürekli yorgunluk hissi, günlük aktivitelere karşı ilgisizlik, uyku düzeninde bozulma ve duygusal boşluk gibi belirtilerle kendini gösterir. Eğer bu durum kişisel ilişkilerinizi, iş performansınızı ve günlük yaşam kalitenizi ciddi oranda düşürüyorsa profesyonel bir destek almanın zamanı gelmiş demektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ruhsal olarak çok yorgun hissettiğimde ne yapmalıyım?
Ruhsal yorgunluk anlarında ilk adım, kendinize karşı nazik olmanız ve dinlenmeye öncelik vermenizdir. Sosyal medyadan uzaklaşmak, kısa yürüyüşler yapmak ve duygularınızı bir kağıda yazmak gibi basit teknikler stresi azaltabilir ancak belirtiler iki haftadan uzun sürüyorsa mutlaka bir psikolog veya psikiyatrist ile görüşmelisiniz.
Mental sağlığın kötüleştiğini gösteren uyarı işaretleri nelerdir?
Mental sağlığın kötüleştiğine dair en yaygın uyarı işaretleri; iştah değişiklikleri, odaklanma güçlüğü, aşırı sinirlilik, sosyal izolasyon ve umutsuzluk duygusudur. Bu belirtiler fiziksel yorgunlukla birleştiğinde zihinsel kapasitenin tükendiğinin işareti olabilir ve mutlaka ciddiye alınmalıdır.
Psikolojik destek sürecine nasıl başlanır?
Psikolojik destek sürecine başlamak için bir psikiyatrist veya klinik psikologdan randevu alarak ilk değerlendirmenizi yaptırabilirsiniz. Uzmanlar, yaşadığınız zorlukları anlamak için detaylı bir görüşme yapar ve ihtiyacınıza göre terapi yöntemleri veya gerekli gördükleri takdirde medikal tedavi seçenekleri üzerinde sizinle bir yol haritası belirler.
Mental sağlık neden her geçen gün daha kötüye gidiyor?
Mental sağlığın kötüleşmesi genellikle kronik stres, uyku düzensizliği, duygusal ihmal ve çözülmemiş yaşam olaylarının birikmesinden kaynaklanır. Modern hayatın getirdiği yüksek beklentiler ve sosyal izolasyon, zihinsel dayanıklılığı zamanla zayıflatarak bireyin duygusal kapasitesinin dolmasına ve tükenmişlik hissinin artmasına neden olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,317 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 912 göst.