Kızlar linç ci tayfa hemen başlamasını Ramazan hazırlık yemek ayı değil ibadet ayı diye normal zamanda da zaten yiyoruz içiyoruz yani kimse açlıktan ölmüyor evinde sadece önden yapınca daha kolay oluyor özellikle benim gibi çocuklu anneler için ben poğaça ve börek yapicam biraz sahur için içli köfte yapacaz annemle sarma koymayı düşünüyorum biraz ve belki biraz mozaik pasta yaparım başka neler olabilir fikir olsun
Bugün her posttun başında linçlemeyin die başlıyor 😂
Bunuda bi zahmet linçlemesinler buzlukları bomboş ozamn bu eleştirenlerin
Napalım kolaylık lazım Ramazan ayında.
Sarmam var buzlukta birazdaha saracam. Sigara böreği sarılır. İçli köfte yapılır. Benm yazdan koyduklarım var patlıcan kızartması közlenmiş biber feln .
Köfte koyulabilir hazır aralarına yağlı kağıt koyup
Konserve Menemenlik ve köz salata var benimde
yani linclencek bise yok kaldiki insan ac ac daha vok cani cekio hersey. ben genelfe kofte tavuk koftesi falan atiyorum buzluga . borek morek koysam ben yiyotum bitek esim bi tadina bakar birakir😂 bu sene kasaptan adana sis de alicam . bi kiloya 9 sis girio. ikiser tane pisirsem pilav corba yanina dalata yetti gtti. haftada 1 gun de adana yaparim diye dusundum
Ana öyle Adana şişmi satılıyor muş bilmiyordum 🤭
aynen cok iyi oluo bi pilav bi salata yetio ogun savistirmaya 😂 elektrikli izgarada pisiriyorum
Bendede var elektrikli ızgara. Bende isteyim bari kocadan mantıklı
sigara böreği olabılır gecen sene yapmıstım ben ama bu sefer yapamıycam sankı linçleyenlerde illakı yapıyordur kız hazır olmadan olmuyorkı bazen lazım oluyor ya elının altında durması cok cok ıyı bısey kete de cok guzel oluyor fırında piştikten sonra kesip atınca tadı bozulmuyor bıle
İşte börek konusunda hiç fikrim yok benim yaptığım sadece kalem börek pismeden sarıp atmak ama fırın börekleri nasıl olur bilmiyorum
ben denedım nefis yemek tariflerinde erzurum ketesi var tarifine birebir uy iç hamurunu yapmasanda olur pistikten ve soguduktan sonra dılımleyıp işte bi posete 4 dilim falan koy çıkardıgında ısıtmana gerek bıle yok koy sıcak ocagın yanına çay olana kadar buzu cozuluyor yada aksam yemegınden sonra cıkarabılırsın bende pişirip hiç koymadım ama bunu koydum cıdden guzeldı deger denemeye
Hm bakarım canım deneyeceğim teşekkürler 🌸
Kız sanki normal zamanlarda çocuktan zaman mi var bir de ramazanda zaman yok diyoruz😄
Evet doğru içli köfte annem gelecek poğaça falani komşumla beraber yaparız dedim
Bizde klasik olarak içli köfte, manti, sulu köfte, sarma, kete yapilir.
Kasnak mantısı deneyeceğim ama hiç hamurunu evde yapmadım tutar mı bilmiyorum
İçli köfte
Kaytaz böreği
Paçanga böreği
Kalem böreği
Lahmacun
Poğaça
Pizza
Biberli ekmek
Ispanaklı pide
Bunları atıyorum sadece Ramazanda değil hep var buzluğumda
Kaytaz böreği nasıl oluyor ilk defa duydum lahmacun falan burda pide fırını yapıyor her gün taze de börek güzel
Böyle
Kim niye linçlisin canım sonuçta üç tane çocuğun var hazırlık yapmak hakkın 🫠
Benim buzlukta sürekli gözleme bulunur kızım çok seviyor
Kurabiye kakaolu kurabiye hastası
Kolaylık olur diye el açması börek hamuru bulunduruyorum biri gelince sadece içini hazırlayıp fırına vermek için
Yemeklik köfte bulunduruyorum bir de normal köfte /sigara böreği
Görümcem karnıyarık cheesecake Biber dolması sarma içli köfteye kadar koyuyor buzluğa
Şirin sen sulu köfte de köfteleri nasıl yapıyorsun ben bir kere denedim hepsi dağıldı ya ondan ya kıyma ya parça et kullanıyorum
Normal köfte gibi
Kıyma rendelenmiş soğan sarımsak baharat yumurta maydanoz koyup yoğuruyorum hiç dağılmadı
Kuru bakliyat haşla koy köfte yoğur karnıyarık içi hazırla koy ben bide marketten dondurulmuş patates alıyorum sahurda kolay oluyor hemen kızarıyor
Ramazan ibadet ayıdır yeme içme buzluga bişeyler atma ayı değildir yaptıgınız çok ayıp sadece aç susuz kalıp ezan saati buzlugunuzu açıp herşeyi yiyeceksiniz 😂😂😂😂
1,496,830 soru
24,451,785 cevap
354,051 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın