0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Nasıl telefı edebilirim yanlıslıklamyıkarken kırdım 

14 Cevaplar

+4 oy
(3,923 puan) tarafından

Marka birşeyse kırılınca üzülecekse komşuya onunla bir şey ikram etmeyecek. Ben etmiyorum şahsen. Günlük takimlarımda kırılırsa canı sağolsun insanız sonuçta. Çok üzülmüşsün belli sen al benzer bir tabak seti yerine özürünü dile. Kabul etmezse o utansın.

(10 puan) tarafından

Öyle yapıcam

-Reklam-
+1 oy
(771 puan) tarafından

Bulabilirsen aynisini al bulamazsan benzer bi 6li set alabilirsin ya da farkli modelde olsa alabilirsin durumu da izah edersin ben olsam oyle yaparim ha biri benim tabagimi kirsa da canin sagolsun derim hele bi de yeni tabak seti alda cok mutlu olurum ha gerek var mi yok keske almasaydin derim 

0 oy
(4,654 puan) tarafından

Yenisini alarak 

(10 puan) tarafından

Yenı bır tabak setı alsam sızce özür dılesem kabul eder mı

(4,654 puan) tarafından

Kabul edip etmemesini bilemem ama ben öyle yapardım 

0 oy
(128 puan) tarafından

Bir tane tabak ya ben komşun olsaydım sorun etmezdim canın sağolsun derdim

0 oy
(164,278 puan) tarafından

tabagi markamiydi setmiydi valla ben olsam cok uzulurdum bulabilirsen synisindan bulmayi denr

(10 puan) tarafından

Marka degıldı

0 oy
(27,136 puan) tarafından

Marka bir şey ise temin edilir aslında 

(10 puan) tarafından

Marka degıldı

0 oy
(10,012 puan) tarafından

tabak alırdım ben

0 oy
(512 puan) tarafından

Ben olsam üzülürdüm çünkü set halinde oluyor benzerini alıp telafi edebilirsin

0 oy
(2,407 puan) tarafından

Ben de kırdım yanlışlıkla benzerini aldım takım olarak ama asla almadı komşum çok mahcup oldum 

0 oy
(7 puan) tarafından

Canım ona yakın takım al özür dilersin verirsin.

0 oy
(44 puan) tarafından

Şimdi tabağım kırıldı diyen insanlarda mı var? Hayret ediyorum böyle insanlara, biri benim mutfağımı altını üstüne getirse canın sağolsun derim, ben komşuya bir tabak gönderince bazen geri bile gelmiyor ben sormuyorumda, tabaktır takım olsa ne olursa olsun elbet kırılacak takımlar bozulacak yerlerini yenileri alacak, dünyada takılacak çok daha güzel şeyler varken bir tabağa takılmak saçma geliyor, ama eğer komşunuz üzülecek bir şey dicekse alın yenisini 

(4,654 puan) tarafından

Sana birşey diyim mi bundan 6 sene önce ev sahibim karşı komsumdu köyden babam bal gönderdi porland marka fırına girebilen porselen bir tabağa koyup vermiştim eşime bin kere dedim iste iste diye istemedi çekindi halâ aklimda  icim gidiyor cok seviyordum islevseldi kapandı gitti öyle adam da tek yaşıyordu eşi yoktu hiç getireyim de demedi 🥲 konu farklı ama benim için 50 tabağın kırılmasına bedeldi o  görsel de atıyorum 

image

(44 puan) tarafından

Olsun adam düşünmemiştir eminim, sizde olsaydı 6 senedir diyorsunuz belki çoktan kırılıp çöpe bile gitmiş olacaktı, ama siz bundan 6 sene önceki tabaga üzülüyorsunuz ama 6 sene kocaman 6 sene, hayatınızdan neler geçti neler geldi, eşimin iş arkadaşı memur geliri çok iyi, ama sobam yok dedi eşim benim evimde orijinal UFO verdi 12 bine almıştık yeniydi hiç demedim neden verdin biz böyle kaldık felan diye, kaç kez arkadaşlarım etiketli kıyafetlerimi ödünç almıştır lekeli getirmiştir veya getirmemiştir hiç dert etmedim dünya malını, bu tür şeylere üzülecek kadar hayatım uzun değil şunun şurasında en fazla 70 yıl kalacaz belki daha az, yarısına geldik sayılır boşu boşuna dert ediyoruz bazen böyle basit şeyleri

(4,654 puan) tarafından

Bende öyle kirilani vs onemsemen de nedense işte bu tabak halâ aklimda verse koşa koşa gider alırım öyle seviyorum yeni evliydim belki de pek kullanmadığım içindir kızım gecen ay ışıklı cam kettle imi kırdı çöpe attım umursamadım bile  ama demekki bazi detaylar bazi kisiler için önemli veya heves diyelim 

0 oy
(4,133 puan) tarafından

Empati yapayım komşumun tabağı kırsam çok üzülürdüm alıp telafi etmek isterdim. Ama biri benim tabağımı kırsa asla laf etmem helali hoş olsun misafir takımımıda kırsa umrum olmaz dünyevi şeyler bunlar çünkü ve kıran komşum yenisini alsada kabul etmem ama burda önemli olan komşunuz nasıl biri laf edecek biriyse yenisini alsan da laf eder çünkü. Laf etmeyecek biriyse durumu anlatın yeni tabak almak istiyorsanızda alın 

0 oy
(6,635 puan) tarafından

Ben komsularima genelde setlerimin degil oyle gunluk kullandigim tekleme urunlerle gonderiyorum. Sebepte kirmalari degil olurda kirilir da almak durumunda hissetmesin diye. Yoksa esya bu insandan kiymetli degil ya.

Senin gibi bi durum yasasam 6li benzer bi set alip durumu izah ederdim.

0 oy
(8,706 puan) tarafından

Almana gerek yok bence. Özür dile durumu anlat. Baktın konuşmasından rahatsızlık sezdin alırsın ama ben olsam sorun etmem. 

Sorun edilecek bir tabaksa göndermezdi bence. Genelde normal takımlarda veriliyor ne verilecekse. 

1 tabak yani kendi evinde kırılmıyor mudur hiç. 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 513 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
+2 oy
3 cevap 253 göst.
12 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 2,889 göst.

Kategoriler

1,499,018 soru

24,485,421 cevap

357,291 kullanıcı

...