0 oy
239 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından

Kızımı kereste aldım geldim yumurta hasladimm kahvaltılık koydum neyse küçükle onun tartistilar halıya fırlattı uyardım yapma falan orta yolu buldum önler yemek yerken normalde internetim bile olmaz sil supurden hediye İnternet gelmiş şöyle bir bakayım dedim.canim şıkkını adet oldum sabaha kadar uyumadım öğlene kadar küçük durmadan agladi falan kafam dağılsın dedim.buyuk kizim anne bende bakcgim dedi bende yemeğini ye ben biraz bakayım  sana vereyim dedim aynı şeyi dört kez falan tekrarladı en son sürahiyi suyla birlikte devirdi suyu döktü bende çok kızdım ya beş dk kendime zaman ayıramayacak miyim yeter ya vallahi bıktım bende insanım ya uykusuz yorgun bu ne ya anne olduysak dinden imandan çıkmadık ya dedim iki terlikle totosuna vurdum.ittim beni bir salın ya dedim agrimla mi uğraşayım sizle mi dedim çok kızdım.bagirdim çağırdım oturdum ağladım annem   cok üzgünüm  özür dilerim benim sinirlerim çok bozuk karnım ağrıyor uykusuz ve yorgunum dedim Sarıldım.hala çok üzgünüm normalde öyle şeyler yapmam sesimi bile yükseltmem 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,100 puan) tarafından

Bazen çok yipraniyoruz istemeden sistemler altüst oluyor ama zaman zaman kizabiliyoruz bağırıp sinirlenip çekiliyoruz ama şu var dolmak gayet normal ama keşke bu şekilde olmasa orta yolu  bularak sakince normale dönsek neguzel olurdu üzmeden kırmadan. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki malesef kimimiz kızarak kimimiz bağırarak kimimiz de sessiz kalarak bu süreci yönetiyor. Tabi her türlü biz üzülüyoruz. Bi psikolog vardı takip ettiğim diyor ki çocuğuma bir anda kızdım bağırdım diye ben kötü anneyim demeyin çünkü çok sevdiğimizden çok kızarız en sevdiklerimize der ama fiziki şiddeti asla kastetmiyorum.  Anneyiz hep bizimle yatıyoruz kalkıyoruz bizimle tuvalete giderken dahi bizimle hayatın her anında bizimle tıpkı organımız uzvumuz gibiler sanki

Oysa bazen insan saçım neden dolaşıyor hep böyle der hatta saçıyla dahi tartışır gibi söylenir ne biçim sacsin gibi sözler der

Evlat da malesef sac gibi önce çok severiz sonra neden böylesin ya deriz. Oysa aslında onu en çok biz severiz sadece herseyin üzerimize yıkılmasından bogulmusuzdur evlada vakit bulamayız diğer dertlerden hele bide yolunda gitmeyen evlilikle muhatapsa bir kadın daha kötü oluyor durum. 

Bu seni beni onu kötü anne yapmaz tabi ona vurma hakkınida vermez çünkü cocuk yapmayı 1. De 2. De .3. De 4. De farketmez biz istedik o gelicem illa demedi

Onlar hayatın merkezi malesef böyle zor ama güzel Bi gerçek var gerekense birazdaha sakin kalıp sinir anında onlara sarılıp mesela tam kizacakkrn hadi beraber kek yapalım hadi parka gidelim hadi evi birlikte toplama yarısı yapalım boyama yapalım şarkı söyleyelim gibi alternatifler daha etki edicidir

Onlar sakinleşince gülümseyince gerginliğinin kendiliğinden azaldığını farkedeceksin. 

önce (893 puan) tarafından

Ben şöyle empati kuruyorum senin büyüttüğün çocuk sanki senin çocukluğun gibi hayal ederek. Kızıma bakıyorum ben onun gibi çocuk olsam ne isterdim diye. Empati kurunca insan daha sakinleşiyor. Birinin çocukluğu senin etrafında geçiyo büyüdüğünde ufak tefek hatırlıycak bazı şeyleri içselleştirecek. Seni yargılamıyorum sadece sakinleşmen için dedim. Regl olurken bende sancılı ve gergin oluyorum parol içiyorum iyi geliyor ağrıya

önce (1,100 puan) tarafından

O dönemde nedense oğluma sarılıyorum sanki hafifliyor ağrılarım ya pek çatışma olmuyor öyle oğluşum gel bi sarılalım annenin sana ihtiyacı var dediğim gibi koşarak gelir ❤️ şimarmaya başlar sonra da 😀😃 

O durumda zaten ben cocuk yerine kocaya sararım:)) 

-Reklam-
+1 oy
önce (468 puan) tarafından

Bide yaptığın iyiymiş gibi gelip burda paylaşiyosun

önce (3,614 puan) tarafından
+1

Övünerek paylaşmamış yapmayın. Vicdanı yaralı ve bunu yazmak istemiş. İki tartakladım rahatladım oh yazmış gibi yargılamayın yeterince perişan hissediyor zaten... 

önce (263 puan) tarafından

Kalbinizin kötülüğü sözlerinize yansımış diyecek bileyim yok siz öyle düşünmeye devam edin 

önce (468 puan) tarafından

Psikoloğa gitsin bir kere vuran hep vurur canım duzelmez

0 oy
önce (3,508 puan) tarafından

Normal ya üzülme,hepimizin başına geliyor,sinir boşalması yaşamışsın,robot değiliz sonuçta 

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Bacım inan benim bir oğlum var 3 yaşında bazen öyle çıldırtıyo ki bende bağırıyorum bazen itekliyorum mükemmel anne olmaya çalışırken kendimizden çok fazla ödün veriyoruz bende suçlu hissedip ağlıyorum yani hepimizin başında bu var 

0 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Valla bende bıkkınm artık sabrim taştı 

Her uyku vakfı itiş kakiisiz bizde sabır kalmadı 

0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Bazen hepimize cinnet geliyor. Ben çok sinirlenince şöyle düşünüyorum. Mesela bazen biz de eşimizi sinir ediyoruz o da yorgun olabilir kötü bir gün geçirmiş olabilir. Eşimiz kalkıp bize vursa kıyameti koparırız kalbimiz nasıl kırılır nefret ederiz. Cocuğun gücü bize yetmez ve ona vurduğumuzda duygularinda guveninde oluşturacağımız yarayı düşünüyorum. En son beni deli etti mesela yatak odasına kaçtım yatağa uzandım battaniyeyi agzima kapatıp çığlık attım sonra biraz ağladım geçtim içeri 🤣 iyi geliyor tavsiye ederim 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Gelir şimdi mükemmel anneymiş gibi yorumlarda rol yapanlar.Canım anneyiz onlar bizim yavrularımız tamam ama anne olarakta bizimde bir sabır sınırımız var tabiki zaten pişmanda olmuşsun bu kadar üzülmene gerek yok🩷çocuklar bazen gerçekten sınırlarını aşıyorlar ama dediğim gibi çocuk onlar sonuçta:) büyüdüklerinde onlarda bizde herşeyi unutucaz ve küçüklük hallerini çok özlicez:) bol bol dua et onlarla sakin sakin konuşmaya çalış sinirlenmeye başladığın an bolca zikir çek🩷

0 oy
önce (521 puan) tarafından

İnan çok haklısın ,ama muhatabın onlar değil. Yani seni anlaması gerekenler çocuklar değil. Sana kendine zaman ayırma fırsatı verebilecekken bunu yapmayanlar sıkıntı. Hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. Ben çığlık attığımı bilirim tek çocukla. İnsan yaşı ilerledikçe nerde ne yapması gerektiğini belledikce biseyler oturuyor. Tek çocukla baş edemeyen ben üç çocukla öyle planlıyorum ki herşeyi şu an işler daha kolay ilerliyor. İmkanın varsa tek başına bir gün gecir. Gez dolaş alışveriş yap . Her zaman olmaz ama ayda bir bile yapsan iyi gelir . Babalar böyle durumlarda yardım etmiş olmuyor. Babalık görevini yapmış oluyor. 

0 oy
önce (2,623 puan) tarafından

Çıldırma noktasına geliyorum ben de bazen. Bakıyorum bağırıp çağırma anına yaklaştım hemen yatak odasına gidip kapıyı kapatıyorum iki dakika durup sakinleseyim diye. Bu sefer kapını  önünde bağırıyor anne anne diye kapıya vuruyor. Iki dakika kendimize ait bir alan olmuyor . Oluyor arada normal ama sen gene de vurma . Vurup da canını acittigini da sanmıyorum zaten.

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 109 göst.
12 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 1,721 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,439,243 soru

23,662,283 cevap

309,055 kullanıcı

...