Hadi biraz gülelim kızlar ilk ben anlatayım 😍
Oğlum 2 aylık İstanbul da annemdeyim bankada işlerim var bankada iş merkezlerinin olduğu yerde elit bir yer sayılır hep ofis çalışanları Güzel güzel kadınlar vs vs
Bende Güzel güzel giyindim suslendim evden cikcaz benim oğlan bas bas bağırıyor ağlıyor hızlıca gidelim işlerimi halledeyim diye acele ediyorum neyse vardık bankaya içeri girdim herkes bana bakıyor bende bir gariplik mi var ne alaka falan diyorum bakıyorum yok ayaklarıma bakmamla kendime geldim annemin balkonda giydigi ayağıma 5 numara büyük Pembe tuvalet terlikleriyle çıkmışım 🤣 aceleden neyse artık bidaha kim görecek beni sanki 🤣🤣
Diğer anımda yine doğum yapmışım bu sefer kendi evimdeyim çocuklar uyumuş ben evde durmaktan kocama sarıyorum sürekli çık hava al dedi canıma minnet hemen çıktım market bakkal cakkal ne varsa uğradım mini şehir turu diyebilirim asansöre bindik eve cikarken birde ne farkedeyim ayağımdaki ayakkabının biri bej diğeri lacivert 🤣🤣
Tamam kızlar ben bidaha doğurmam siz demeden ben deyim 🤣🤣🤣
Hadi sizinde varsa sizde anlatın 🤣🤣
Kendimle ilgili yok ama teyzemin çocuğunu sağlık ocağını unutmuştum. Teyzemin beni parçalayacak olması kısmını saymazsak komikti. ben ilaç yazdırmak için gidecektim teyzemin de çocuğunun bir topuk kanıydı galiba bir işi vardı. Teyzem de bayağı doğumu zor geçtiği için hiç yerinden kalkamıyordu götür dediler gittik eniştemle eniştenin orada işi çıktı artık sen dönersin dedi. Neyse ben hemşireyi zaten tanıdık dedi ki bebek benim yanımda kalsın sen de ilacını yazdır. Gel ben ilacı yazdırdım elimi kolumu sallaya sallaya çıktm bişey eksik diyorum ama ne çözemedim evin köşeye geldim aklıma geldi gittim geri aldım bebeği 😂
Hahahah kız bebeği nasıl unuttun 🤣🤣🤣🤣
Bekardım bacım o zaman şimdi olsa oooo gözümden ayırmam hemşireye emanet etmem ama cahillik işte birde diyorum telefonum burda cüzdanım burda ben ne unuttum 😂
Kız ben doğumdan çıktım bebeği alıyorlar ya topuk kanı vs için anneme sende git anne Bebek kaçırıyorlar demişim hemşirenin bir bakışı vardı beni yolcak gibi çok Müge izlemenin yan etkileri 🤣🤣
Sen teyzenin çocuğunu unutmuşsun ben kendi çocuğumu unutmuştum ablasının okulunda. Eve varsım beni aradılar burdaki çocuk sizin mi diye. 🤭🙈
lohusalık depresyonu bu olsa gerek 😂😂😂
ben dogumdn sonrakı ılk 2 ay kız gecelerı uyanıyordu onu uyutup uyuyordum bı ara uyanıp kucagımdakı yorganı cocuk dıye sallıyordum 😅😅 sonra bakıyordum kız yatagında sonra kucagıma bakıyorum yorganı almısım kollarımın arasına bebek gıbı tutuyorum 😅😅 gulsemmı aglasammı bılemedım😅😅
Bende gece kocam yatakta dönünce çocuk uyandı sanıp bir kaç defa pış pışladigim oldu kocamı bebek diye 🤣🤣🤣 dün gece de yine oğlan uyumuyor kocamı uyandirdim birazda sen bak diye yine pıs pis yapmisim kocamin kolunu tutup ah analık zor zanaat 🤣🤣🤣
valla ya babaları uyutunca daha cok uyuyorlar ya dun gece babası uyuttu 4 mu neydı sabah 9a kadar uyudu 😂
Kız ben uğraştım 3 e kadar uyumadı babası hemen uyuttu gerçekten öyle 🤣🤣
Ayy çok güldüm ya 😂😂🫣🙈🙈Genelde lohusalık dönemlerine gelmiş kız başına ne geldiyse doğumdan sonra 3 cu doğumda yine bı ayakkabı faciası bekliyorum senden bizi aydinlat bak birine Spor birine topuklu giymeni bekliyorum bu sefer öyle daha ciks durur yeni moda akımı yap😂😄🩷🩷
Doğuma giderken de hızdan polis çevirdi ben baya içerde doğuruyorum diye bağırıyordum polis ceza yazma derrdinde 😁😁😁😁 topuklular baza altında ben croks Spor devam 🤣🤣
çocuğu uyutmak için tüm ekipmanımı hazırladım
battaniyemi, yastığı, mamayı, ninniyi aldım bi güzel oturdum önce yastığı hazırladım sonra ninniyi açtım battaniyeyi güzelce serdim tam gözlerini kapatmak niyetiyle elimi battaniyeye bi attım bir de ne göreyim çocuğu unutmuşum
kocam elinde bebek bana bakıyor napıyorum diye
Hahah 🤣 🤣 analık bize yaramadı
iki kızla hayali üçüncü bebeğe bakıyordum şimdi çocukları karıştırıyorum unutuyorum gitti kafa bence de yaramadı
Telefonumu dolaba koymushm buz dolabina evi aradim yok artik umidjm. Kesildi kim. Aldiysa gozu kor. Olsun dedim ahahaha
Aksama! Yemek yapacagim actim ki. Orda
Ikincide gece oglum agliyo daha bebek kolikti ay kucagima almisim eevde agliyorum esime diyorum ki oglan agliyo yok nerdeyse diyorum kriz geciriyorum esim kolumdan tuttu kucaginda ya dedi anam burdaymis dedim
Uzaktan eğitimle anne olmusumdur 😁😁
Ahahahah lee
@Yoruldum hayat! Haha ben de televizyon kumandasıni dolaba koymuştum
Ay cocukla inanki oluyo
Ben bennnnnn bu konulara hiç girmeyim sessizce sizin yorumlara bakayım😂😂
Olmaz ki öyle ama 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 Allah seniii
Düşünüyorum benim aklıma gelmiyor öyle ya ben genelde anlık yaşarım gülerim sonra unuturum 😅🤦🏻♀️
Bunlar da unutulacak gibi değil ve bacım rezillik 😁😁😁😁
Önceki evde, bir apartmanda oturuyorduk. Market kapının önünde idi. Binadan inerken üzerimde bir rahatlık, bir ferahlık var. Ya dedim ne kadar güzel. Tam binadan çıktım, meğer sütyensiz çıkmışım. Eve gidip geri çıkmıştım 🙂
Hoppidi hoppidi 😁😁😁😁
Allah iyiligini versin canım. Hiç güleceğim yoktu valla
Allah razı olsun 🤣🤣
Senden de canım Allah evlatlarını bağışlasın
Ya teşekkür ederim cümlemizi ne güzel dua ettin öyle 🌸🩷☺️
Ahahah senin su anilarda beni benden aliyo 😂 benim hic oyle aklima gelmedi de bi kere muhammed ateslendi ama 41 falan oyle bi ates kayinbabami aradik bizi cocuk acile gotur diye ates dusurucu icirdim geri gelirim gelemem yatis verirlerse falan diye bi yandan canta hazirliyorum bi yandan ev daginik toplamaya calisiyorum bi yandan giyiniyorum hepsi 15 20 dk icinde hallolmasi lazim cok sukur yatis falan verilmedi geri eve geldik ayagimdaki coraba baktim ters giymisim topugu ayagimin uzerinde nasil kafayla giydiysem
Ben doğuma giderken nişan geldi ya panik oldum duşa girdim korku heyecan merak hepsi karıştı bordo dantelli don giymisim kız doğuma gidiyon dantelli don ne alaka hep panikten bunlar 🤣🤣
Ahahahah kiz bende yaptim bi kac kere bekarken evi topluyodum eski evleri bilirsin oda icinden oda cikiyo benim oda da salonun icindeydi atletim kirli diye elime aldim sonra da salonu duzelttim elime kumanda babamin sarj aletini bi kac da cop almisim sen dalginlikla unut hepsini cope at ariyorum ariyorum kumanda yok neyse dedim yemek yapiyim cikar bi yerden bi de baktim mutfak copunde atlet kumanda sarj aleti yatiyolar
Bi kere de bunu cok anlattim gerci gormussundur 2 kuzenim evlendiler benim cocuklari olmadi tup bebek yaptirdilar o zamanda ben yardima gitmistim neyse hastaneye gittik donuste igne falan veriyolar ya buza sarip ondan vardi posette he ogunde aksamdan baska kuzenime gittik hem geceyi orda geciririz hem haatane yakin diye arabayla gidiyoruz diye geceliklerde ciktik abimin bi corabini hic bi yere sigdiramadim posetlere o ilaclarin oldugu posete koydum evde cikaririm diye ben onu unutmusum oylece buzdolabina koymusum biz gelince de eltisi geldi yemek yapiyim diye dolsbi scmasiyla corap kadinin onune dustu buzdolabinda corap ne ariyo gi dedi kadin rezil oldum valla temiz corap abla dedim savunmaya bak ozrum kabahatimden buyuk
Hahah 🤣 🤣 temiz çorap buzdolabına konur kokmasin diye kadın ne bilsin
Ahahahah
İlk bebeğim kolik ve geceleri asla susmuyor bas bas ağlıyor.neyse eşime dedim arabayla dolaşalım biraz çocuk bayılacak ağlamaktan.geve saat 1 e geliyor.çıktık köyün dışına.eşimde dedi tarlayı dolaşalım hem vanaları kontrol etmiş olurum dedi.tarlamızın yakınlarında da mevsimlik işçilerin çadırları var.neyse biz dolaşırken eşim birden eve sürmeye başladı noluyor diyorum cevap yok.aklıma domuz geldi acaba peşimizemi takıldı diye.bizi eve bıraktı kendi gitti.meğersem o gece hırsızlar çadırlara dadanmış.bizide o saatte orada görünce bizi hırsız sanmışlar 20 ye yakın eli sopalı adam.Allahtan eşimi aralarında tanıyan vardı da sorunsuz hallettiler.o zamanlar çok korkmuştum şimdi ise gülerek anlatıyoruz
Kız bu komik değilmiş. Benim 2 çocukta kolik seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥹🥹
Böyle o kadar çok anımız var ki alıştık artık.
Kızım yeni doğduğu zaman biberonla mama yapıp eşimin ağzına koydum
İç iç diye
Gece yarısı filan değil ha
Gupe gündüz
Eşim korkmuştu
İyi değilsin hastaneye gidelim mi dedi
Sebebi neydi ki dostum dostum 😁😁😁😁
Bir bilsem niye öyle yaptım
Hiç bir fikrim yok
Hâlen düşünüyorum niye yaptım diye
😂😂😂😂😂
1,497,510 soru