Kızlar eltimi yemeğe cagircam da yemek menüsü oneris verir misiniz buzlukta kuzu pirzolam var onla ne yapabilirim
Ben şu şekilde düşündüm de emin değilim
Çorba
Tavuk şiş
Pilav
Buzlukta içli köftem var
Salata turşu
Çiğ köfte falan da var buzlukta alakasız ama yiyisli yemeyi seven insanlar kalabaliklarda bana öneride bulunun lütfen
Bence bunlar gayet yeterli. Sadece miktarlar önemli. Mesela içli köfte yapınca pilav, tavuk yapmayız biz. Genellikle salata, çorba, meze ekliyoruz. Ek olarak tatlı olabilir o kadar.
Tatli yapcam canım
İçki köfte az ya çeşit olsun diye yapcam onuda
O zaman süper menü. Şimdiden afiyet olsun.
Birde güzel bi tatlı yaparsan gayet yeterli bence
Bu menüde karar vermedim henüz ama iyimi . Tatlı da revani veya şekerpare yaparım portakalli kurabiyem var
Çeşitlerin biraz bana kuru geldi canım menü olarak güzel ama çorbanın arkasında bir sulu yemek daha olsa iyi olur ya etli nohut ya kurufasulye iyi olur tatlıda biraz daha şerbeti az tatlı mesela tavuk göğsü yada sütlaç veya saray sarması olabilir
Böyle tatlılar yemiyorlar şerbetli ağır tatlı seviyorlar. Birde bu yöre çok sulu yemek sevmiyor zaten hep böyle kuru şeyler yoksa Kendi ailem gelse senin dediklerin tam bizlik ☺️
Bir eşkılaya sulusu yap eltine eli böğründe yap elinizin artıığı bir eşkili kuru dolma yap eltin geliyor yemeğe 😜😜 menü güzel bu arada senin yerinde olsam şekerpare ile tek tek uğraşmam iki küçük çocuklar revani yaparım.
Ben içki köfte ne kuru dolma dışında Maraş yemeği yapmıyorum aşko 🤣 isimlerini de bilmiyorum kaynana bizim mutfagimiza sizde yemek mi var sanki dediği günden beri Maraş yemeği evde yapmıyorum ki görsün yemek varmı yokmu bunlar sanıyor ki Maraş ki olmayanlar aç kalıyor 🤣🤣🤣
Ahahahaha 🤣🤣 aferin kız en iyisini yapıyorsun. Bende içli köfte yapamıyorum hiç 😁 kaynanam yaparsa yiyoruz. Yoksa yok iki çocukla birde içli köfte ile mi uğraşacağım😄
Boynuz kulağa geçti ben hepsinden iyi hızlı yapıyorum 🤣🤣 ama dediğin gibi 2 çocukla bayadir yapmıyorum yapamıyorum o kadar zamanım yok
Ay ne geçicem kulağı boşversene 🤣 maraş yemeklerini annen yapar hep birlikte yeriz dedim. 😄
En güzeli o ben yaptım da noldu ne yaptı bize diyorlar halbuki ekmegine salçasına bulguruna hep gittim bilmesem de yardım ettim hamile halimle pekmezi zeytini de hep gittim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yeterli afiyet olsun
Teşekkür ederim 🌹 🩷
Yeterli nurcum afiyet olsun ,tavuk şiş yerine sulu biseyde olabilir
Benim canım çekti onuda 🤣🤣🤣
Postun başında elti gördüm ben posttan çıkıyorum bugün elti postuna doydum ne yaparsan yap içine bir parça fare zehiri atmayı unutma 😅😅😅
Şimdiden afiyet olsun
Teşekkür ederim 🌹 🩷 eltimi severim bacı 🤣 🤣 🤣
1,497,687 soru
24,464,951 cevap
354,813 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın