0 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (36,288 puan) tarafından

Kızlar eltimi yemeğe cagircam da yemek menüsü oneris verir misiniz buzlukta kuzu pirzolam var onla ne yapabilirim 

Ben şu şekilde düşündüm de emin değilim 

Çorba 

Tavuk şiş 

Pilav 

Buzlukta içli köftem var 

Salata turşu 

Çiğ köfte falan da var buzlukta alakasız ama yiyisli yemeyi seven insanlar kalabaliklarda bana öneride bulunun lütfen 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (4,512 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bence bunlar gayet yeterli. Sadece miktarlar önemli. Mesela içli köfte yapınca pilav, tavuk yapmayız biz. Genellikle salata, çorba, meze ekliyoruz. Ek olarak tatlı olabilir o kadar. 

önce (36,288 puan) tarafından

Tatli yapcam canım 

İçki köfte az ya çeşit olsun diye yapcam onuda 

önce (4,512 puan) tarafından

O zaman süper menü. Şimdiden afiyet olsun. 

-Reklam-
+1 oy
önce (500 puan) tarafından

Birde güzel bi tatlı yaparsan gayet yeterli bence 

Bu menüde karar vermedim henüz ama iyimi . Tatlı da revani veya şekerpare yaparım portakalli kurabiyem var 

önce (500 puan) tarafından

Çeşitlerin biraz bana kuru geldi canım menü olarak güzel ama çorbanın arkasında bir sulu yemek daha olsa iyi olur ya  etli nohut ya kurufasulye iyi olur tatlıda biraz daha şerbeti az tatlı mesela tavuk göğsü yada sütlaç veya saray sarması olabilir

Böyle tatlılar yemiyorlar şerbetli ağır tatlı seviyorlar. Birde bu yöre çok sulu yemek sevmiyor zaten hep böyle kuru şeyler yoksa Kendi ailem gelse senin dediklerin tam bizlik ☺️

+1 oy
önce (3,823 puan) tarafından

Bir eşkılaya sulusu yap eltine eli böğründe yap elinizin artıığı bir eşkili kuru dolma yap eltin geliyor yemeğe 😜😜  menü güzel bu arada senin yerinde olsam şekerpare ile tek tek uğraşmam iki küçük çocuklar revani yaparım. 

Ben içki köfte ne kuru dolma dışında Maraş yemeği yapmıyorum aşko 🤣 isimlerini de bilmiyorum kaynana bizim mutfagimiza sizde yemek mi var sanki dediği günden beri Maraş yemeği evde yapmıyorum ki görsün yemek varmı yokmu bunlar sanıyor ki Maraş ki olmayanlar aç kalıyor 🤣🤣🤣

Ahahahaha 🤣🤣 aferin kız en iyisini yapıyorsun. Bende içli köfte yapamıyorum hiç 😁 kaynanam yaparsa yiyoruz. Yoksa yok iki çocukla birde içli köfte ile mi uğraşacağım😄

Boynuz kulağa geçti ben hepsinden iyi hızlı yapıyorum 🤣🤣 ama dediğin gibi 2 çocukla bayadir yapmıyorum yapamıyorum o kadar zamanım yok 

Ay ne geçicem kulağı boşversene 🤣 maraş yemeklerini annen yapar hep birlikte yeriz dedim. 😄

En güzeli o ben yaptım da noldu ne yaptı bize diyorlar halbuki ekmegine salçasına bulguruna hep gittim bilmesem de yardım ettim hamile halimle pekmezi zeytini de hep gittim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (30,415 puan) tarafından

Yeterli afiyet olsun 

Teşekkür ederim 🌹 🩷 

+1 oy
önce (1,121 puan) tarafından

Yeterli nurcum afiyet olsun ,tavuk şiş yerine sulu biseyde olabilir

Benim canım çekti onuda 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (26,977 puan) tarafından

Postun başında elti gördüm ben posttan çıkıyorum bugün elti postuna doydum ne yaparsan yap içine bir parça fare zehiri atmayı unutma 😅😅😅

Şimdiden afiyet olsun 

Teşekkür ederim 🌹 🩷 eltimi severim bacı 🤣 🤣 🤣 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 204 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 445 göst.
6 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Birdilektut (1,366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,687 soru

24,464,951 cevap

354,813 kullanıcı

...