0 oy
486 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (6 puan) tarafından

Artık dayanacak gücüm kalmadı her gün aynı laflar birde eve geçmeler de başladı telefon da başka kadınlarla konuşuyor haha kikiki gülüşmeler filan bana gelince de demedigi kalmıyor pisliğin geçen gün telefonun da yazışmaları okudum karşı tarafdaki kadın benim adıma seni karın seni hak etmiyor demiş o geceyi asla unutamam bana eski kocamın yasamaktiklari yaşattın güçlü kaslı zeki kendini bilen birisin filan yazmış gözlerim ağrıdı ağlamaktan onları okurken ama ne okuduğumu söyledim ne de başka kadınla neden konuştuğunu sordum o kadar nefret etmişim ki Ramazan'dan sonra boşanma kararı aldım kemdimce kendisinin haberi yok artık eve kağıt gelince haberi olur sizce tepki verirse nasıl bir yol çizmeliyim

15 Cevaplar

+3 oy
önce (67 puan) tarafından

Bak ben senin yerinde olsaydım o kadının numarasını alırdım eşin evden gittikten sonra Allah ne verdiyse ağzıma ne gelirse söylerdim sonra da ailme durumu anlatıp direk boşanirdim böyle gavatn derdini sıkıntısını çekme onun derdini sıkıntısını konuştuğu orsbu çeksin çok beğenmiş ya eşini gücünü kuvvetini hakkından geliyor demek ki 

önce (6 puan) tarafından

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,541 puan) tarafından

Boşa gitsin ya seni sevse öyle biri olurmu bide öyle düşün siktiri ver boşa mq çocuğunu 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah ramazandan sonra o orsbularla takılmaya birbirlerini mutlu etmeye devam etsinler benden Irak 

önce (1,541 puan) tarafından

Aynen öyle sana yanaşırsa vazgeçme lütfen çünkü başın daha çok ağrır onun yanında kaldığın gün yaşamıyorsun  gibi birşey hiçbir kadın böyle birşeyi kaldıramaz yani bilmiyorum ama ben görünce çıldırdım yani katil eder böyle adam insanı  2.evliliğim demişsin ama hiçmi görmedin be bacım boşanmakta öyle zor ki artık kanıtların herşeyin olsun mutlaka ses görüntü sana hakaretleri varsa  al gizliden flaşa attır ve dosyana koydur gitsin ömrünü bir uçkuruk içinmi geçiriceksin.

önce (6 puan) tarafından

Ben boşandıktan sonra evlenmeyi düşünmüyordum ailem zorladı yok zaten yanaşmam asla o msjlari da gördüm ya 

önce (785 puan) tarafından

Nasıl kaslı olduğunu ve biliyor fotoğraf mi atms ******** kocan allahindan bulsun 

önce (2,964 puan) tarafından

Fotoğraf olsa iyi başka şeye benziyor bu

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Mesajların resmini çekseydin ya kız elinde en Azından bir kanıt olurdu erkek milleti yalanlayıp işin içinden çıkmak isterler yapmadım etmedim ayakları böylesi mahlukatlara da böylesi Ka.... Yarar

önce (6 puan) tarafından

O an onları okurken dondum kaldım bişe yapamadım ağlamaktan başka ertesi gün sizin dediğinizi yapacaktım silmiş pislik mesajları öyle evet orsbu lazım böylelerine 

önce (98 puan) tarafından

Kendi pisliğinde boğulsunlar böyleleri en nefret ettiğim şey evinde karın var yuvan var ne diye başka karıya kıza bakar biri ya Allah ıslah etsin sende boşver canım hayırlısı neyse o olsun 

önce (6 puan) tarafından

Amin inşallah tek dileğim işte evdekilerin kıymeti olmuyor demek ki haram daha tatlı geliyor böyle pisliklere amin canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (8,843 puan) tarafından

2. Evliligin bu sekilde olmasina cok uzuldum. Bu adami nerden buldun sen cok aradinmi

önce (6 puan) tarafından

Ailem sağolsun canım hayatımı mahvettiler ben boşandıktan sonra evlenmeyi düşünmüyordum ama ailem zorladı 

Peki kac tane cocugun var

önce (6 puan) tarafından

1tane 

Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun, insallah ailen destek verirde kurtulursun bu adamdan.

önce (6 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim biran önce kurtulmak istiyorum ve evlilik mi asla inşallah boşanır da kurtulurum bu adam olmayan mahluktan 

0 oy
önce (1,609 puan) tarafından

Boşanmak için neden Ramazan sonrasını bekliyorsun canım ? Mübarek günler diye mi 🙄

önce (6 puan) tarafından

Ramazanlik da bazı insanlar gergin ve asabi oluyor ve eşim olacak pislik ramazanda aşırı derecede sinirli oluyor mazallah söylesem böyle bir şeyi güvenemiyorum ona

Kız topla pılını pırtını Çek git havlayan köpek ısırmaz , yolla eve boşanma kağıdını olsun bitsin . Bu adamdan çocuğun var mı senin 

önce (6 puan) tarafından

O dediğini zaten yapacam canım zemin hazırlıyorum köpeğin önde gideni zaten pislik midem bulanıyor yüzünü bile görmek istemiyorum evet 1tane ama ilk zamanlar da böyle değildi yoksa çocuk yapar mıydım

önce (6,738 puan) tarafından

Böyle bir pisliğe 1 ay boyunca sahur iftarmı hazırlıcan bide. Zıkkım yesin 

+1

Doğruysa eğer bu post. Allah ne kadar kabul eder bilinmez. Namaz kılın küfür edin, oruç tutun küfür edin sonra cennete girin oh ne âlâ memleket. Keşke cennet bu kadar kolay olsaydı 

0 oy
önce (7,463 puan) tarafından

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun 

önce (6 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah bugünler de geçecek inanıyorum 

önce (7,463 puan) tarafından

Geçer tabi ama sessiz kalmana çok şaşırdım doğrusu sabırda bir yere kadar 

önce (6 puan) tarafından

Kendini bilse zaten bunları yapmaz bir atasözü varya ite dalasma çalıyı dolaş diye tepki versem ne olacak ki canım değişecek mi hayır o artık şeytanın oyuncağı olmuş 

0 oy
önce (4,254 puan) tarafından

Sana bunu yapan ona ne yapmaz o kadın kendini ne sanıyor nasıl devire düştük rabbim kınamıyorum ama sen sonumuzu hayırlı etsin rabbim senin yolunu açık etsin biran önce  kurtulurum inşaAllah 

önce (6 puan) tarafından

Tencere kapak misali birbirini bulmuşlar işte o kadının boşandığı kocası kurtulmuş orsbudan Allah'ın sevgili kuluymus gerçekten ağzım açık okudum yazdıklarını lafın nereye geldiği belli yazdıklarıyla 

Amin canım inşallah Allah razı olsun 

0 oy
önce (8,220 puan) tarafından

O kadın müsvettesi senin kocanı haketmediğini nerden bilecek alsın o zaman tepe tepe kullansın sende hak ettiğin kişilerle hayatına devam et bence Ramazan ayı bitmesini bekleme okuduğun mesajların ekran görüntüsünü al mahkeme de delil olarak kullan kendini koca yada adam zanneden kişiyede evde daha fazla hizmet etme pis çamaşırını bulaşığını da sevgilisi yıkasın kadını da ara konuş haddini bildir Rabbim yardımcın olsun inşallah

0 oy
önce (1,725 puan) tarafından

Bence ramazan sonrasını bile bekleme birde öyle bir adama iftar mı hazırlayacaksın ailenle konuş git onların yanına sessiz sedasız bir günde topla eşyalarını git öyle birininin yanında bir dakika bile durman kendine saygısızlık olur kaldı ki birde iftar hazırlayacaksın 

0 oy
önce (7,627 puan) tarafından

Bacım neden ramazan 1 dk bile

Durma orada allah aşkına 

0 oy
önce (9,323 puan) tarafından

Elinde kanıtın olsun yoksa kolay kolay boşanmazsın yeniden gelir o mesajlar zaten sen çaktırmadan delil topla 

0 oy
önce (2,506 puan) tarafından

Bence ramazanı bekleme Allah yardımcın olsun o midesize de akıl fikir versin 😡

0 oy
önce (802 puan) tarafından

Kanıt topla ve tazminat al 

0 oy
önce (8,352 puan) tarafından

Boşanmak için neden Ramazan sonunu bekliyorsun ki? Kanıtlarını topla ve öyle git avukata. Bu arada bazıları demiş, kadını ara ağzına geleni söyle diye. Burada suçlu olan asıl kişi evde helali varken gözü, gö.tü dışarıda olan erkek kişisidir. Evet hemcinsimizin konuşmasına, yazmasına bakacak olursak hatalı olabilir ama buna bile müsaade eden, adamım diye dolaşan erkektedir suç, hata.

Hakkında da hayırlısı olsun 

0 oy
önce (2,270 puan) tarafından

Ramazanı niye bekliyosunki mahkeme öyle kolay hemen olan bişey değil anlaşmalı bile aylar sürüyor o konuşmaları herşeyi delil olarak al eline kadının numarasını al msj at kügarsüz hakaretsiz konuş elinde delilin olsun her türlü güçlü olsun elinde altın para varsa onları kesinlikle evde tutma sakla delillerini topla git aç davanı bekleme bayramın gelmesini boşuna zaman kaybı

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,547 göst.
0 oy
9 cevap 862 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,467 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,992 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ejeshim (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,118 soru

24,486,891 cevap

357,357 kullanıcı

...