İyi akşamlar hanımlar. Yarın için kayınvalidem iftara çağırdı birileri daha gelecekmiş yaşlı bir karı koca. Bir tatlı yapsam mi acaba diye düşündüm. Ama ne yapsam bilemiyorum. Kolay pratik göze hoş gelen bir tatlı tarifiniz var mı?
Ben düşünürken eşimi babası tatlı alın diye aramış 😀 hazır alacağız cevap veren. Herkese teşekkürler.
Vakit güllaç vaktidir 😀
Güllaç yaprağım da var evde aslında. Eşime bir sorayım eve gelen olursa yap demezse yapabilirim 👍 teşekkür ederim 😊
Ramazan'ın en sevdiğim tatlilarindan bana hem hafif geliyor hem lezzetli hem de yaşlılar sever böyle tatlıları tam da zamaniyken ☺️ rica ederim♥️
Evet bende çok severim boşuna Ramazan-ın gülü güllaç dememişler 😊😊
Bende bekliyim pazartesi kayınvalidem,eltimleri alicam ama sponfull yapayım dedim etli yemeklerin üstüne hafif olsun diye
Sponfull da hiç yapmadım. Birde tek bir borcama yapıp içinden koymak özelliğini bozuyor gibi geliyor bana tek tek kaselere yapsam götürmesi zor olacak. Bakalım başka neler gelecek öneri olarak 😊
Yaşlılar şerbetli tatlıları daha çok seviyor gibi düşünüyorum. Şekerpare, irmik gibi bir şey olabilir belki.
Şekerpare de olabilir aslında teşekkürler.
gelin pastası yapabilirsin güzel lezzetli hafif
Bakayım nasıl birşey hiç görmedim daha önce teşekkürler.
Haşhaşlı revani ya da irmik topları
Hiç haşhaş kullanmadım evde yok maalesef. Yine de teşekkürler 😊
Bana en basit pratik gelen tatlı Sultan sarması yapımı kolay kendisi lezzetli
Bir yapılışını bakayim teşekkür ederim.
Geçen bir arkadaşa iftara gittim gelin pastası yaptım. Çok memnun kaldı.
Aklımda ağlayan pasta da vardı çocuklar için çikolata soslu olduğu için yapmadım.
Şekerpare saray sarması da güzel oluyor..
Yemekler ağır ise sütlü tercih edin. Değil ise şekerpare vezir parmağı haşhaşlı revani de güzel olur
İçli köfte yapacakmış muhallebili bir şeyler güzel olabilir aslında. Gelin pastasına krem şanti koymadan yapsam nasıl olur acaba santim yok ağlayan pastaya da bakabilirim. Hem muhallebi hem. Çikolata soslu brsey çekti canım şimdi. Herkes bir şey yazınca 😀
Ben çok Krem şantisiz yaptım gayet de güzel oldu..
Benim de ağlayan pasta canım çekti 😂😂
Teşekkür ederim deneyeceğim bende birgün ağlayan pasta.
Ben gelin pastasi yaptım hem hafif hemde kolay
Teşekkür ederim 😊
Revani, şekerpare, güllaç olabilir. İleri yaştaki insanlar bu tarz klasik tatlıları daha çok sever genelde
Bence haşhaşlı Sultan tatlısı yap eltim yapmış tadı efsaneydi hala unutamiyorum . O zor olir diyorsan da kemal paşa tatlısını kaynat şerbetini çekince ortadan kesiyorsun ya muhallebi ya krem santi sur aşırı hoş duruyor
bende bunu yapmıştım davetimde çok begenilmisti
Bende normalde sevmem kemalpaşa ama geçenlerde canım çekti markete gidince alacağım
Tabiki çıtır kadayıflı muhallebi :) ya daaaaaaaaa trileçe...çok basit...
Bende Çarşamba çağıracak gibi senin gibi ne yapacağımı hiç bilmiyorum bebeğim var yapabilir miyim o da muamma yapamazsan da hazır Alaçam mecbur burda bekleyeyim bende 😅
Çok iyi olmuş o zaman 😂
Süper oldu yarın çoook rahatım 😀
Şimdiden kolay gelsin o halde :))
Teşekkür ederim 😊😊
Bende akşamdan yaptım kız borcam pastası kolay yani yapabilirsin herkes çok begendi
1,500,315 soru
24,503,316 cevap
358,405 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın