Gebelik testinde ikinci çizgi çok silik görünüyor, hamile miyim?

0 oy
319 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (179 puan) tarafından

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

​Kızlar bişey varmi

image

Kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(5,381 puan) tarafından

Yok gibi canım 

(179 puan) tarafından

Onlar çok pahalı 300tl

(10,310 puan) tarafından

🤷‍♂️🤷‍♂️ O zaman kan ver en net sonucu oradan alırsın. Erken gebelik testini de internetten toplu alabilirsin pahalı geldiyse 

(243 puan) tarafından

Baska onerebilecegin marka varmi güvenilir? @indigo

(10,310 puan) tarafından

Ben bu ikisini biliyorum güvenilir canım. Kaset teste hiç güvenmem. 

(243 puan) tarafından

Teşekkür ederim. 

-Reklam-
0 oy
(7,970 puan) tarafından

Yok gibi bNa cnm hayirlisi olsun 

(179 puan) tarafından

image

Adetim 3guj gecikti akşamki tesimide atayimmi
(7,970 puan) tarafından

Bunda çizgi var yarın tahlil versen  daha netleşir 

(179 puan) tarafından

Sabah çıkmıyor akşam böyle çıkıyor 

0 oy
(1,000 puan) tarafından

Canım hafif çizgi var yarın kan ver varsa cıkar hayırlı olsun inşallah 

(179 puan) tarafından

Bakalım canm

(0 puan) tarafından

Merhaba kızlar size bi sorum olucak ilişki sırasında prezervarif yırtılması sonucu hemen farkettik reglime 10 gün vardi hemen sabahı ertes hapı kullandım ve 10 gün sonra regli oldum son 20 subatta olmustum simdi tekrar regli olmayı bekliyorum gebe kalma sansım varmı bu arada gebelik istemiyorum

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması ne anlama gelir?
Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması, idrarda düşük seviyede de olsa gebelik hormonu olan beta-hCG tespit edildiğini gösterir. Bu durum genellikle gebeliğin çok erken döneminde olunduğuna veya testin idrar yoğunluğu düşükken yapıldığına işaret eder.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evde yapılan idrar testleri ne kadar güvenilirdir?
Evde uygulanan idrar testleri, doğru zamanda yapıldığında yüzde 99 oranında doğruluk payına sahiptir. En güvenilir sonuç için adet gecikmesinin yaşanması veya ilişkinin üzerinden en az 14 gün geçmiş olması beklenmelidir.
Gebelik testi yaptıktan sonra kaç dakika içinde sonuç okunmalıdır?
Gebelik testi sonuçları, testin üzerinde belirtilen süre içinde, genellikle 3 ile 5 dakika arasında okunmalıdır. 10 dakikadan sonra ortaya çıkan silik çizgiler, testin kuruması nedeniyle oluşan buharlaşma çizgisi olabilir ve gebelik işareti olarak kabul edilmemelidir.
Sabah ilk idrarla gebelik testi yapmak neden daha doğrudur?
Sabah ilk idrar, gece boyunca mesanede biriktiği için beta-hCG hormon konsantrasyonunun en yüksek olduğu örnektir. Bu durum, gebeliğin henüz çok yeni olduğu durumlarda hormonun tespit edilme şansını belirgin şekilde artırır.
Gebelik testinde negatif sonuç alıp hamile olanlar ne yapmalı?
Gebelik testi negatif çıktığı halde adetiniz gecikmeye devam ediyorsa, hormon seviyeleri henüz idrar testinde çıkacak düzeye ulaşmamış olabilir. Bu durumda 2-3 gün bekleyip testi tekrarlamak veya kesin sonuç için kan testi olan beta-hCG ölçümü yaptırmak en doğru yoldur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 447 göst.
8 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 428 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (921 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 193 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,723 soru

24,609,825 cevap

364,024 kullanıcı

...