Kızçeler ne yapıyorsunuz?
Biz kahvaltı yaptık, bebeğimi uyutup bulaşıkları hallettim şimdi serin serin dinlenme vakti
Günaydın afiyet olsun canım
Bizde kalktık kahvaltı yaptık boynum fena tutulmuş çeviremiyorum mutfak bana bakıyor ben mutfağa🤭
Teşekkür ederim aşkım 🌸 geçmiş olsun 🙏 valla sabahları insanın hiç iş yapması olmuyor ya
Sağol güzelim aynen öyle oluyor ya.
bende kahvaltıyı hazırladım kızı uyutmaya geldım uyudu yatagına koyup kahvaltı yapıcam ınsallah 😂
Afiyet olsun canım benim
Kahvenin dibine geldim o yüzden atmayayım afiyet olsun 🌺
Yemek ne yapıyosunuz ay 😏
Hele dur looo daha yemeğe çok var strese koyma bizi😄
Benim koca 4 de geliyo kuzum tek çeşitte olmuyor ancak yani adı belli olsa gerisi kolay
Yap bir tavuk pilav salata veya cacık oldu bitti. Kafam sıkınca hep bunu yaparım 😄 kolay oluyor
Buzluğa bir bakayım tavuk varmı
Kahvaltı edicez önden çocukları doyurduk
Oh afiyet olsun miniklere
Oğlum Lgs sınavının 2. Oturumuna girdi bizde zaman doldurmaya çalışıyoruz Tokat yine yağmurlu
Allah zihin açıklığı versin çalışan tüm çocuklarımıza 🙏🌸
afiyet olsun canım 🤗🤗
biz de etkinlik yapmaya çalışıyoruz 🥲😅
eşim kızı, babaannesine götürecek onu bekliyorum kafa dinlemek için 😂😂
Sana da kolay gelsin aşkım 🌸 kısa süreliğine de olsa insanın kendisi ile başbaşa kalması çok iyi geliyor
Oh afiyet olsun
Ben yogunum valla 32 haftalik hamileyim top gibiyim resmen biri vursa yuvarlancam dogum temizligiyle ugrasiyorum duvar ve camlari esime birakip diger isleri hallediyorum yatak odasi cocuk odasi koridor bitti mutfaga gectim esim dun dolaplari bosaltti simdi dolaplar bana bakiyo ben dolaplara 🤭 bende kahve iciyorum icip baslicam mecbur gunlerdir salona da girmiyorum hic haberim yok ordan da 😂😂
Anaa sen kahveseveranne miydi neydi o musun ben sunumsever diye biri var o saniyodum seni tevhidgulu benim zaten 😂
Allah razı olsun kuslukvakti dua et Bana insaAllah
Kız isimleri değiştirip durmayın valla benim bellek dolu zaten. Sonra birilerini silmek zorunda kalıyorum hep
He kiz oydum sonra Bn onu şifreyi falan unuttumdu sonra bunu qctimdi 😁😁
Ahahah iyi bari tanismis olduk tekrardan
Kusluk vakti bacim benim eski nickim buydu zaten ben o hesabi kapattim sonra geri geldim tevhidgulu diye acmistim baktim kimse tanimiyo yeniden tanismak icab ediyo bende eski nickime dondum yani beni bilen boyle bilir zaten
Aym demek ondan Bn seni tanimiyordum bu adından bildim hatırladım
afiyet olsun canım
bende uyandığımdan beri konuşturuyorum , kahvaltı bulaşık çamaşır hallettim yemek yapacağım birazdan , şimdi bebeğimi emzirirken kahve içiyorum, hava her ne kadar sıcak olsada türk kahvesi benim vazgeçilmezim 😂
Ooo bacım sen tüm işleri birlikte götürüyorsun 😄 ben bir iş iki dinlenme şeklinde gidiyorum. Anlayacağın az iş çok laff hesabı 😂
Afiyet olsun bizde sabah anneme geldik kahvatiya Bn bulaşıkları halletim eşimle annem de bir kaç hali var onları yıkıyorlar şimdi bnde çocuğu uyutmaya çalışıyorum sonra bir kahve yaparım öyle bahçede iceriz
Kolay gelsin aşko 🥰
Teşekkür ederim 🌸
Afiyet olsun. Bende bulaşıkları bitirdim şimdi kalkıp evi süpürüp silecem.
Kolay gelsin canım benim
Afiyet olsun bende oğlum ayağımda kızım beşikte uyutuyorum sonra halıları yerine sericem kimle evi supurdum çamaşır toplancak yemek yapicam ama ne ypcam bilmiyorum eşim işten gelicek aksam çocukları belki parka götürürüz evde çok sıkıldılar böyle yani cnm
Allah bağışlasın Cnm ilk bebişinnmi
Allah razı olsun canım benim ♥️ evet ilk bu gidişle son da olacak gibi😂
Niye öyle deme belli mi olur arkasına hamile kalırsın benim iki tane bir kızım bir oğlum var yaşları yakın birlikte büyür giderler valla🥰🥰
Tabi canım onlar büyürken biz de huni takıp gezeriz artık 😂
Ayy hemde nasıl valla😀😀😀
afiyetler olsun şifa niyetine :)
Çok teşekkür ederim hayatım💐
Gulum nasilsin
Kolay gelsin canım 🩷
Oğlumu öğlen uykusuna yatırdım indirip ben de uzanacağım 😂
Tabi oralarda öğle bizde şu anda akşam 19.40
1,511,628 soru
24,658,823 cevap
366,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: