ramazanda sadece iftardan itibaren 7-8 buçuk arası (canımın istediği herşeyi) yiyip sahura kadar su içip oruç tutuyorum
hiç ekmek tüketmiyorum ve pilavla makarna da ara sıra tadımlık…
sadece 2 kilo verebildim 😅🤣 demekki yanlış stratejiymiş ama başka türlü de yapamıyorum bayramdan sonra bakçaz bakalım
Şeker ve karbonhidrat yağlanma yapar özellikle karın bölgesinde. En güzeli sağlıklı beslenmek az az sağlıklı bir şekilde kilo vermek böyle Allahın izniyle kalıcı oluyor
ah bi kesebilsem
Bende hiç ekmek tüketmedim iftarda sohurda kahvaltilik şeyler tükettim 7 kilo vermişim
bünyeyle alakalıdır belki de
Şunu deneyimledim. Gecen yıl sahursuz oruc tuttum. Iftarda sadece corba salata ya da mezeyle gecistirdim. Ekmekle çok aram yok. Kilom ayni kaldi. Bu yil sahura kalktim sadece bir iki zeytin domates yedim. Iftarda gene ayni corba salata. 4 kilo vermisim. Tek öğünle olmuyormus bunu anladim.
farketmek için çok geç kaldım 😂😅
Seneye denersin sende 😀
inşallah ozamana kadar çözerim bu sorunu
Bende sadece iftarla oruç tutuyorum çok nadir sahur yaptım ondada muz haşlnmış yumurta vs yemiştim . 6 kg verdim . Kızım 12 de okula gidiyor 1 saat yürüdümde ben
iftarı kontrollü yapmışsındır ben biraz kaçırıyorum
Pide ve ekmek yemedim cnm . İftarsa mesela bulgur makarna erişte pilav vs varsada 3 kaşık yedim . Ezan okunduğunda 1 hurma 1 bardak su ve 1 kepçe çorba içip namaz kıldım daha sonra bol salata ana yemek ve 3 kaşık yan ürün yedim tatlı haftada 2 kere felan tükettim . Sahurdada bazen muz ile geçiştirdim . Bazen 3 hurma 1 bardak süt içtim . Bazende haslanmış yumurta domates salata peynir 5 zeytin yedim . Mesela bu gece yarım simit yedim 2 karper peynirle bnde arada bir kaçırıyorum ramazandan sonrada bu şekilde sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah canm . Birde her gün 1 saat yürüdüm onunda etkisi olmuş olabilir kızım 12 de okula gidiyor 1 e kadar tempolu yürüyüş yapıp eve geldim
ee bak gayet kontrollü. ekmek, hamur işi yemedim bende. pilav makarna da sınırlı. ama diğer herşeyi ölçüsüz yedim. sıkıntı oradan çıktı sanırım
Ben ramazanda veriyorum ya. Sahurda acıkmamak için iyice yiyorum. Kahvaltılık +2-3 yumurta. İftarda yiyemiyorum pek. Çorba içtikten sonra tıkanıp kalıyorum. Haftada -2 kilo😄 Kolay kilo alamayan biri olarak ben bu durumdan hiç memnun değilim tabi.
çorbayla kesilirsen tabi öyle olur 😂😅
Yılda bi kere canım zaten bayrama az kaldı artık bayramdan sonra
Ben hamur la aşk yaşıyorum bi gün gözleme açıyorum bi gün börek bi gün tatlısı 😂
Çok iyi-2 bu arada, azmine sağlık 💪
ben hamur yemiyorum şükür yapacak vaktimiz yok 😂🤣
ama diğer herşeyi aşırı yiyorum ya
Ben Ramazan başında 66 kiloydum ve inan birşey yapmadım normal yedim sadece sahura 4 5 gün kalktım sonra kalmadım 60 kiloya düşmüşüm ve bir de hamileyim gerçi şuan yeni gebelik umarım çok almam
ben de öyle ümitliydim ama olmadı.. artık diyet düşünmem lazım snırım
Ha bu canına yandigimin kilosunu deli gibi yemek yesemde bı benmi anlamiyom 5 kilo verdim eridim bittim bu ne arkadaş yaaaa
Lütfen rica ediyorım bana beddua edermisin 😂😂yiyip yiyip kilo almayasın inşallah benim gbi demen yeterli😂😂😂
benim annem de böyle diyor ama yeterince yemiyor. yemediğine de inanmıyor.. siz de öyle olabilir misiniz
Allah'ın dan bul inşallah kilo alamazsın istediğin kiloya gelene kadar zayiflarsin yersinde sisemezsin insallahhhh🤣🤣🤣carpilacam lannnn🤣
Yok yiyorum malesef yemeyi çok seviyorum 🤣
@Nezireeylul amin 😂😂😂 teşekkürler beddua için😂😂😂
1,502,399 soru
24,531,265 cevap
359,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın