0 oy
240 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,262 puan) tarafından

Zor günleriniz de bir alo demeyi bile çok görenleri ararmiydiniz eşimin ailesi erken doğum yaptım  yoğun bakımda kaldım 5 gün sonra kaynanam Zor aradı rsv den hastane de yattık eşimi aradılar beni arayan olmadıiki çocuğumda evde geçirdi rsv yi hiç tepki mi göstermek istiyorum memlekette gidince yanlarında duralım istiyorlar arayıp sormayan insanlar 

7 Cevaplar

0 oy
önce (151 puan) tarafından

Hayatta aramam doğum yaptım ayıp olmasın diye altın getirip sormayan mı desem kardeşim ne babam aradı ne maddi manevi eşiyle destek oldu yanımda ailemden hiç kimse olmadı eltimle kaldım tek affetmirum sende affetme

-Reklam-
0 oy
önce (2,647 puan) tarafından

Aramam zaten mesafe koymadigindan böyle yapıyolar en basta sınırını belli etseydin kıymetli olurdun ararlardı biz aramayalm.nasıl olsa tepki vermiyo diyolar

önce (2,262 puan) tarafından

Mesele benim tepkim değil eşimin eşim diyemiyor ailesine farkında sen deseydin diyor eşim niye yanimizda hiç yoksunuz diyemiyor gurbettym yoksa izinlerde maydonoz oluyorlar iyi niyetim suistimal ediliyor uzaktayken mesafeli olmam işlerine geliyor çünkü yoklar 

0 oy
önce (3,240 puan) tarafından

Aramam arkadaşım... zorunlu günde... bir caykaşıgı uzatmayan düşmandır gözumde

0 oy
önce (7,847 puan) tarafından

Ben aramam kimseyi yarında bayram aramıcamda 1 senedir ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor 

Eşim aradı benim adıma dedirttim konuşmadım bilerek kameradan göster diye ısrar ettiler eşime kendinu göstermiyor hiç diyor kayınbaban dedi birde beni aramışlar sanki sinirim bozuldu esimlede tartıştım 

0 oy
önce (485 puan) tarafından

Ne hamileyken aradılar sordular hiç birşey sonra çocuğumu sahiplendiler doğumdan sonra bana alişmaması beni sevmemesi için elinden geleni yapıyorlar işte yarın gidicez bayrama mecbur kocam için 😓

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Aramazdim arasamda bayramin 3. Günü aradim

0 oy
önce (6,563 puan) tarafından

Aramam açık ve net 

İster bayram olsun ister ölümleri olsun 

Valla onu affet bunu affet kimsenin yaptığını yutamam sineye çekemem artik 

Sonra kendilerini çok değerli zannediyorlar 

Kinci değilim hiç gidince iyi davranınca ters birşey denmiyor Altan Altan laf sokarlar aramadım eşim aradı eşim e şöyle benm adıma dedim beni görmek istedilwr kameradan demesin mi göstermiyor kendini gbi birşeyler eşimle konuşurken ben lafla dahil olmam isim varken arıyor dedim Sonra içime battı kendime kızdım niye  beni arayan mi var demeyi eşime kızdım niye diyemedin konuşacaksınz görmek isteyen onu arasın diye dert oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 409 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 737 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 1,266 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,733 soru

24,536,401 cevap

360,246 kullanıcı

...