0 oy
89 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (175 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Evimde böyle sevimli birsey var teyzeleri .

10 aylık yürümüyor emeklemıyor yüz üstü durmuyor anca oturuyor haznede düşüyor.

Hep ağlıyor diş çıkarmadı babasını çok sevıyor babasını görünce yanıma gelmek istemıyor ağlıyor dışarıya atmam için yeterli bi sebep mi 😂❤️

Sizinkiler ne yapıyor hiç ?🐣💕

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,857 puan) tarafından

bir yaşında bizde de daha yürüme yok babası sağolsun uyandırdı tekrar geçmiyor uykuya🫣🤦🏼‍♀️🤯🤯

-Reklam-
0 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Benim kızım da 10 aylık ama şuan olaylara asla böyle ponçik yaklaşamıyorum. Kızım zindan etti bana hayatı çok ağlayan bi bebek çok çok uyku sıfır beslenme sıfır, hiç yerinde durmaz emekliyor her yeri döküyor saçıyor bir iş açıyor başına muhakkak , yıldım yani hayırlısıyla büyüse de geçse bu günler diyorum.. 

Mesela benim dışımda hiç kimse de durmaz asla babası bile yabancı görse ortalığı yıkar , hiç bir yere gidemiyorum uzun zamandır evde tıkıldım kaldım

Bizde 6 diş var ver 2şer 3er çıkartıyr gerisini sen düşün

0 oy
önce (7,187 puan) tarafından

14.aydayız daha fena koşuyor ne varsa merak ediyor evdeki bütün prizleri açıp kapamaya bayiliyor simdi koltukları çıkmayı inmeyi keşfetti ev hep dağınık 😂 

0 oy
önce (15,611 puan) tarafından

Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏 

Bende 4 üne yaklaşmış bi prenses iki buçuğuna girecek bi kıllı oğlan var yatıp kalkıp şükür ediyorum 🥹🤲

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 304 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
11 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,502,872 soru

24,538,261 cevap

360,380 kullanıcı

...