Roborock S8 almayı düşünüyorum, memnun kalır mıyım?

0 oy
114 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (74 puan) tarafından

image

kizlar roborock S8 kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(4,442 puan) tarafından

Saros z70 ve q8 kullanıyorum roborockun hiçbir modeli kötü değil harikadır kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur

(74 puan) tarafından

Benim kullandığım model xiomi vaccum mop pro idi 7 sene sonunda emekli oldu artık o yüzden değiştireceğim bunu çok beğendim herkes çok övüyor o yüzden bir sorayim dedim 

(4,442 puan) tarafından

Roborock oldugu için hiç düşünmeyin benimde geçen sene s5 emekli oldu q8 aldım bu seneki evimede Saros z70 aldım bi 8 9 sene kafam rahat roborock bilirsiniz robot süpürgelerin atasıdır kötü olma şansı yok

-Reklam-
0 oy
(3,167 puan) tarafından

Ben 3 senedir kullanıyorum 

Çevremdeki herkese aldırdım hiç kötü bi yorum almadım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Roborock S8 ev temizliğinde yeterince iyi performans gösteriyor mu?
Roborock S8, çift fırça sistemi ve 6000 Pa emiş gücü sayesinde hem halı hem de sert zeminlerde yüksek temizlik performansı sunar. Özellikle evcil hayvan tüyleri ve ince tozlar üzerinde oldukça etkili sonuçlar verirken, LiDAR navigasyonu sayesinde evinizin haritasını hızlı ve hatasız bir şekilde çıkararak atladığı bir bölge bırakmaz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Roborock S8 modelinin paspas özelliği nasıl çalışıyor?
Roborock S8, VibraRise adı verilen sonik titreşimli paspas teknolojisi sayesinde zemindeki kurumuş lekeleri dakikada 3000 kez titreşerek kazıma yöntemiyle temizler. Paspaslama sırasında halı algılama sensörleri sayesinde halıya geldiğinde paspas modülünü 5 milimetre yukarı kaldırarak halılarınızın ıslanmasını engeller.
Roborock S8 alırken nelere dikkat etmeliyim?
Roborock S8 alırken öncelikle evinizin zemin yapısına ve eşya yoğunluğuna uygun olup olmadığını değerlendirmelisiniz. Ayrıca S8 Plus veya S8 Pro Ultra modelleriyle karşılaştırıldığında, standart S8 modelinin kendi toz haznesini boşaltma ünitesi olmadığını göz önünde bulundurarak bütçenize göre en uygun versiyonu tercih etmeniz uzun vadeli kullanım kolaylığı sağlar.
Roborock S8'in engellerden kaçınma başarısı nedir?
Reactive 3D engel kaçınma teknolojisi ile donatılan Roborock S8, zeminde unutulan terlik, kablo veya oyuncak gibi nesneleri yapay zeka destekli kameraları sayesinde algılayarak etraflarından dolanır. Bu özellik sayesinde robotun kablolara takılıp kalması veya küçük objeleri sürüklemesi gibi durumlar minimize edilerek kesintisiz temizlik deneyimi sunulur.
Roborock S8 uygulama üzerinden nasıl yönetiliyor?
Roborock uygulaması üzerinden cihazınızı haritalandırabilir, yasaklı bölgeler tanımlayabilir ve belirli odalar için farklı emiş gücü veya paspas yoğunluğu gibi özel temizlik modları ayarlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde ayrıca temizlik zamanlamalarını oluşturabilir ve robotun o anki temizlik rotasını canlı olarak takip edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
25 Mart 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Biroglusannesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mihrakuzum (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 160 göst.
26 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (561 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,747 soru

24,673,270 cevap

367,385 kullanıcı

...