Roborock S8 Kullanımı Hakkında Bilgi Alabilir Miyim?

0 oy
66 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (74 puan) tarafından

image

kizlar dün geç saatte sormuştum kimseler yoktu burda o yüzden gündüz tekrar sorayım dedim kullanan var mı roborock s8 

1 cevap

0 oy
(2,491 puan) tarafından

Q8 pro Max kullanıyorum çekimine de bak canım ama ben çok anlamadın paspasi halıda iniyor bazen kendi etrafında dönüyor 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Roborock S8 emiş gücü halı temizliğinde ne kadar etkili?
Roborock S8, 6000 Pa yüksek emiş gücüne sahiptir ve özellikle halı yüzeylerindeki tozları derinlemesine çeker. Halı üzerine çıktığında otomatik olarak emiş gücünü artıran sensörleri sayesinde, derinlemesine temizlik modunu aktif ederek liflerin arasına gizlenmiş kirleri daha verimli bir şekilde temizleyebilmektedir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Roborock S8'in paspas (mop) özelliği parkelere zarar verir mi?
Roborock S8 modelinin paspas özelliği parkelere zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Cihaz, halı algılama sensörleri sayesinde halı üzerine geldiğinde paspas panelini yukarı kaldırarak ıslaklığın halıya geçmesini engeller ve sert zeminlerde kontrollü su çıkışı sağlayarak parkelerinizin güvenle temizlenmesine yardımcı olur.
Roborock S8 ile çok katlı evlerde haritalama nasıl yapılır?
Roborock S8, PreciSense LiDAR navigasyon teknolojisi sayesinde çok katlı evlerde 4 farklı kata kadar ayrı ayrı haritalama yapabilir. Cihazı üst kata çıkardığınızda otomatik olarak konumunu algılar ve o katın daha önce kaydedilmiş haritasını yükleyerek temizliğe kaldığı yerden ya da seçilen odadan devam etme imkanı sunar.
Roborock S8 kurulumu ve uygulamaya bağlanması nasıl sağlanır?
Roborock S8 kurulumu için öncelikle Roborock veya Mi Home uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekir. Uygulama üzerinden cihazı seçip Wi-Fi bilgilerinizi girerek eşleştirme işlemini tamamladıktan sonra, robotu şarj istasyonuna yerleştirerek ilk tam tur haritalama için süpürme işlemini başlatmanız yeterlidir.
Roborock S8 şarjı ne kadar sürede biter ve kendi kendine şarj olur mu?
Roborock S8 tam şarj ile yaklaşık 180 dakikalık bir çalışma süresine sahiptir. Temizlik sırasında batarya seviyesi %20'nin altına düştüğünde cihaz otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner, bataryasını doldurduktan sonra ise yarım kalan temizlik işlemine kaldığı yerden devam etme özelliğine sahiptir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 133 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mihrakuzum (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
26 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.

Kategoriler