Sinirlerim bozuldu valla. Kayınvalidem ne zaman misafiri gelse tatlısını yapmamı istiyor kendi beceremiyor yapıyorum.bende eşim yapma desede,kendi halı yıkama Makinesi var hiç istemedim çünkü hiç kullanmadi ben istesem benimkileri de yıka diyecek yıkarım ama ardı arkası kesilmeyecek . İki tane çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında eşim çok anlayışlı sağolsun yemek yaparsan yeriz yapmazsan yumurta,menemen,tost yeriz dışardan söyleriz der sağolsun. Birkez kimseden yemek istemedim. Kayinpederim ile annesi kavga etti babanne de sinirlendi herşeyi döktü ortaya halı yıkama Makinesi almak istiyor koltuk yikicak denilmiş ben vermem o bana ne veriyor ki demiş ki benden birşey istemedi ve benim evimde ne kurutma var ne airfry bunlar onda var ama, yemekte vermicem kendi yapsın demiş tam bu lafın üstüne ben onlara pide yapmıştım götürdüm çok utandı dedi babanne . Babannemin yaptığı doğru değil lafı taşıdı bize ama sinirim bozuldu ben ne makinesini istedim ne yemeğini utanmadan arkamdan konuşması deli etti
pideyi goturek cevabini ve asaletini gostermissin. ama bundan sonra ben olsam anca olum
diseginde son suyunu anca gotururm baskada bende. bir çop yarfim isteyemez . isim var misait degilim . hastayim yatiyorum bahane uydururum. yogurtla suyu karistirip ayran yapip da vermem ona kolay biseyi bile yapmam yani yardim olsun diye
Kız gerçekten boyle yaparmısın
Bazı yorumları gorunce şaşırıyorum hemn kesip atıyorlar
Yanlış anlama sadece soruyorum
Bı sözden bı bardak suya ölüme geldın
iyide benim agzima ettin yarabbi sukur diyememki. madem sen sictin benim de kicim var bende bilirim agzina etmeyi. bu zor bise degilki olmasi gereken bu. bi laf olur iki laf uc laf . madem benim yaptigim iyilikler gorulmuyor ozaman bidaha yapmam. haksiz oldugunu kabullenip ozur dilerse bende adim atarim tabiki. lafi olume getirme seyim madem pist sagibine oyle demis ozaman dahada bisey istiosa yapma tatli istiosa misafiri gelince uapma yani. bise diyen olursa bu lafi olayi soyler. kaynana haklisin kizim vok yardimin dokunuo bana O anki olayın siniriyle öyle dedim kusura bakma deyip özür dilerse tabii ki gelin de bir adım atar yani ben olsam böyle yapardım madem benim yaptığım gözükmüyor niye yapmaya devam edeyim ki
kıymet bilene kıymet verilir kıymet bilmeyen kıymet
Yüzüme gülüp arkamdan böyle demesi üzdü birde öz değil kendi çocuğu olmadığı için ben anne diyorum eşim demez mesela, internetten ne işi olsa yaparım ağzıma almam,ama bunları duyunca şok oldum istesem vermek istemesin haklı ama istemedim. Yemek hele hiç istemedim ben yapıyorum iki çocuğa rağmen bazen dört dörtlük bazen eksik olur yani herkeste böyledir. Babanneye ortaya çıkarmıyorum sadece ama yüz vermiyorum artık bildiğimi belli etmedim.
Misafir kulanıcısı
Aynısını yaşadım sayılır bnimkide eşime msjda kotulemıs okudum hepsini ama çıkıp dıyemıyorum neden oyle dedin dıye ama tavır koydum mesafeliyim anladı anlamadı bilmiyorum ama mesafe iyidir herturlu yaranamıyorum zaten
Bazıları kursaksiz olur erkenden görmüşsün gerçek yüzünü artık yoğurdu da üfleyerek yersin bacım .kaynana işte Melek olmasını bekleyemezsin illa bı yerlerde cadılık damarı vardır üstüne basarsan kendini gösterir
İnşallah ilerde bende onun gibi bir kaynana olmam.
Valla bir daha tatlı istediğinde ben yapamam de. En iyisi bu insan kullanmak çünkü
Kizzz ne diyorsun sen yapar mıyım, yapabiliyorsa misafir cagirsin yapamıyorsa hazır alsin
Ben olsam bir daha asla tatlı falan yapmazdım. Kaynanan sana değer vermiyor, sende hala yardımcı oluyorsun. İnsan kızından bir makineyi esirger mi ya da arkasından konuşur mu bu şekilde? Kusura bakma değer hakedene verilir, sen de iyilik için yapıyorsun ama bazıları anlamıyor ne yazık ki. Bence bu olaydan sonra bazı davranışlarını değiştirmelisin, kaynanana karşı.
Artık yüz vermiyorum,tamamen sırt cevirmedim çünkü hem aynı apartmandayz hem babanneden duyduğumu bilmesini istemedim. Ama şu var ben ondan istemedim hiç birşey kendi kafasına göre kurmuş, ben ondan makine alsam elimde bozulur birşey olur diye istemiyorum,alırsam yıkarım koltukları almazsam silerim sorun yok ama ona dert olmus
1,503,121 soru
24,541,113 cevap
360,532 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın