Regl bittikten hemen sonra ilişkiye girdim, hamile miyim?

0 oy
200 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından

Hanımlar bir kızım var korunmasız regl sonrası bir durum yaşadık miğdem bulanıyor iki gündğr cok afedersinşz yedifim cıkacakmıs gibi 1 hafta olucak bu durumun uzerinden hamile olabilme ihtimalim varmıdır regl sonrası hemen bu durumu yasayan varmı

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Regl sonrası hamile kalma olasılığı %90 ihtimal oluyor çünkü yumurtalıkların en yaygın çalıştığı zamanlar oluyor . Hamile olsan bile 1 haftada belirti yaşamazsın canım çok çok erken 

(3 puan) tarafından

Eşimle düşünmüyoruz ama tabiki nasipse rabbimden hayırlısı diyecegim emin olamadım sizlere sormak istedim sagolun cvpşadıgınız için bn ilk hamileligimdede regl bittikden sonra hemen kalmısım acaba bundada böyle bir durummu yasadm diye dusundum acıkcası birde ben ilk hamileligimde aşırı koku hassasiyetim olmuştu öylede bir durum yasadm yani ne dusunecegimi bilemedim sizcce ne zmn test yapmalıyım yada kan vermeliyim

-Reklam-
0 oy
(3,349 puan) tarafından

1 hafta çok erken yaa belki mideni üşütmüşsündür bende reglden hemen sonra hamile kaldım 30 haftalik oldum bile 🤗 Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲

(3 puan) tarafından

Eşimle düşünmüyoruz ama tabiki nasipse rabbimden hayırlısı diyecegim emin olamadım sizlere sormak istedim sagolun cvpşadıgınız için bn ilk hamileligimdede regl bittikden sonra hemen kalmısım acaba bundada böyle bir durummu yasadm diye dusundum acıkcası birde ben ilk hamileligimde aşırı koku hassasiyetim olmuştu öylede bir durum yasadm yani ne dusunecegimi bilemedim sizcce ne zmn test yapmalıyım yada kan vermeliyim

0 oy
(356 puan) tarafından

Regl sonrası hamile

Kaldım ama mide bulantısı hemen olmaz adet gecikmesinden en az 1 ay sonra mide bulantıları kusmalar başlar seninki psikolojiktir canım

(3 puan) tarafından

(356 puan) tarafından

Adetiniz gecikirse eğer test alın yapın evde yada direk gidip kan verin adet geciktiği an anlayın zaten hamilesiniz :) ben ilk kızımda hic bir belirti yasamadm tertemiz bir hamilelik geçirdim ama bu hamileligim beni bayaği etkiledi allah isteyen herkeze nasip etsin

0 oy
(10,107 puan) tarafından

Ben en en büyük kazazedelerden oluyor maalesef ertesi gün olmuştur bizimki de hemen ve hamile kalmıştım

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Regl bittikten hemen sonra korunmasız ilişkide hamile kalma ihtimali var mı?
Regl bittikten hemen sonra korunmasız ilişkide hamile kalma ihtimali düşüktür ancak sıfır değildir. Sperm hücreleri kadın vücudunda 5 güne kadar canlı kalabilir ve erken yumurtlama gerçekleşirse gebelik meydana gelebilir. Özellikle düzensiz adet gören kadınlarda yumurtlama günü tahmin edilenden daha erken olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İlişkiden 1 hafta sonra mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi?
İlişkiden sadece 1 hafta sonra mide bulantısı yaşanması genellikle gebeliğin birincil belirtisi olarak kabul edilmez. Gebelik hormonları olan beta-HCG seviyeleri, döllenmeden sonraki 10-12. günlerde kanda ölçülebilir düzeye ulaşır ve bulantı gibi fiziksel semptomlar genellikle 6. haftadan itibaren başlar. Yaşadığınız bulantı farklı bir sağlık sorunundan kaynaklanıyor olabilir.
Adet döneminden hemen sonra yumurtlama olur mu?
Adet döneminden hemen sonra yumurtlama olması, özellikle kısa döngülere sahip kadınlarda mümkündür. 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama genellikle 14. günde gerçekleşse de, döngü uzunluğu değiştikçe yumurtlama günü de değişir. Regl kanaması bittikten birkaç gün sonra cinsel ilişkiye girmek, canlı kalan spermler nedeniyle risk oluşturabilir.
Hamilelik testi en erken ne zaman kesin sonuç verir?
Hamilelik testi için en kesin sonuç, beklenen adet tarihinin geçmesini bekleyerek alınır. İdrar testleri ilişkiden 14 gün sonra, kan testleri ise ilişkiden 10-12 gün sonra güvenilir sonuçlar vermeye başlar. Adet döneminizden hemen sonra yaşadığınız ilişki için bu süreleri beklemeniz hatalı sonuç riskini azaltacaktır.
Erken gebelik belirtileri ne zaman başlar ve nelerdir?
Erken gebelik belirtileri genellikle döllenmeden en az 2-3 hafta sonra görülmeye başlar. En sık rastlanan belirtiler arasında göğüslerde hassasiyet, hafif kasık krampları, yorgunluk ve adet gecikmesidir. İlişkiden 1 hafta sonra hissedilen mide bulantısı, hormonal değişimden ziyade psikolojik veya sindirim sistemiyle ilgili bir durum olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 937 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elizin annesi (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ahsenduhaaaa (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
18 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,709 soru

24,659,714 cevap

366,684 kullanıcı

...