0 oy
256 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından

Göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum önümüzdeki ay randevu alacağım ve artık o sürece gireceğim ameliyat olanlar beni nasıl bir süreç bekliyor ne yapmam lazım hastanede ve eve gelince bir'de ameliyattan sonra medikal sütyen takılıyormuş onu kendimiz mi alıyoruz yoksa hastaneden mi veriliyor bilgi verır misiniz

4 Cevaplar

0 oy
önce (186,740 puan) tarafından

ben suan gorusme asamasindayim kagitlarim onaylanirsa aralik veya ocakda olucam sen oldukdan somra bana bilgi verirmisin

önce (1,225 puan) tarafından

BabyBoylum - Tamam canım sende şuan ki sürecini anlatır mısın Doktor'a gidince ne söyledin ne yaptılar doktor ne söyledi ben önümüzdeki ayda alacağım randevu şuan eşimin sigortası yok devlete gideceğim

ben belcikadayim burda devlet odemiyo tamamen estetige giriyo ama benim boy ve kilomla orantili degil kotu bi gorunum oluyo ve bu beni etkiliyo o yuzden kucultme istiyom

bu gibi durumlarda sigorta devreye giriyo hani saglik sorunu olarak gorunuyo o zaman devlet karsiliyo suan dr gittim iste basvuru yaptik onaylanirsa yaptirfam hemen

önce (1,864 puan) tarafından

kiz baci buyuk cok zor niye buyusun istion . bende 85 . ama 80 daha iyi oluo . 52 kilolardayken gigsumde kuculmus oluo 80 kullaniyorum ozaman vok rahat oluo. buyuk zor ya lambur limbur sallanio kosarken ip atlarken bile canim acio sporda🤣🤣

Ben 1.56 boy 67 kilo göğüs 90-95-100 beden sütyen bile oluyor kalıbına göre sağlık sorunum çok sütyen askısı resmen omzumu çöktürmüş durumda kambur duruyorum pişik olmasını saymıyorum bile kötü koku oluyor hemen hep peçete koyuyorum arasına 

-Reklam-
0 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Ablam oldu daha yeni senin için sordum verdiği cvp ları atıyorum 

Komplikasyon yaşadim ama memnunum Sutyeni biz aliyoruz.1000 liraydi.kollarini havaya kaldirmadiktan sonra her işimi yaptim. Eve gelince hiç agrikesici içmedim.Dikişler koltukaltina kadar gidebiliyor memeye  göre.

@Nidamsenam banada saçma geldi ama ablamda 20 bin ödedi 

@ Tuba Y devlette oldu canım üstte yazdığın tüm sıkıntıları vardı biraz sıkıntı oldu açıkçası istersen özelden yazarım ama ebatından fln çok memnun iyiki diyo ben de istiyorum ama yemiyo😂

Devlette sağlık sorunu olduğu zaman SSK karşılıyor para ödenmiyor diye biliyorum ablan ne zaman oldu canım 

Özelden yazabilirsin canım ben ebatını ne kadar küçük olursa benim için o kadar iyi diyorum  benim yiyor valla çok istiyorum çünkü kıyafetlerim bile 44-46 civarı normal bedenim 38 düşün nasıl büyük duruyor üstümde kıyafet ama gögüsten dolayı anca oluyor

Kurula mı ne çıkmak gerekiyormuş ona çıkmamak için mi ne bi ödeme dedi ama tam bilmiyorum canım. Büyük göğüs insanı da kilolu gösteriyor zaten

önce (871 puan) tarafından

Nezaman ameliyat oldu cnm ablan 20 bin iyiymiş 70 dyolar bana

2 ay olmadı canım Trabzonda o belki şehirden fark ediyordur

0 oy
önce (5,959 puan) tarafından

Hiç bilgim yok bende dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum 

Fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı 

önce (8,899 puan) tarafından

Aman aman o cok kötü bence ben onu yakından gördüm bacim kac kac kadının birkere meme başını kesiyor alttan oraya kadar estetik dikiş oluyor meme başında dikiyor yakından  gözümle gördüm herkesin harcı değil dedim silikondan zor 

Bende videosu izledim hem simülasyon hem ameliyat videosunu gerçekten çok zor ama dikleştirmede de slikon koyulması öneriliyor 

@Atlaskalbim küçültme yaparken de uç komple çıkıyo alttan başlayıp aynı dediğin gibi kesiliyor 

Aslında hiç izlememek lazım o acının hayali bile çok kötü 

İzleme. Gerek yok ben gerçeğini gördüm 

0 oy

Ben bir erkek arkadaşın esinde gördüm göğüslerini küçülmüş çok memnunum  dedi sırtım agriyordu  simdi çok iyim demisti 

İnşallah bende olurum rahata kavuşmak istiyorum

İlgili sorular

Kategoriler

1,506,478 soru

24,591,528 cevap

363,081 kullanıcı

...