Kızım için mutsuz evliliğime nasıl dayanabilirim?

0 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (829 puan) tarafından

Affet beni kızım sana çok güzel bir hayat veremedım seni böylesine kirli bi dunyaya getırmek ıcın ne zor tedaviler gördüm sen bu iğrenç dünyadaki en guzel şeysin sen bu hayatta yaşamama sebep olan tek şeysin... Affet beni kızım sana böylesi bi adamı baba diye seçtiğim için  senin ilk aşkın olan bu adamdan bir gün sende benim gibi  nefret edeceksin biliyorum belki suçlarsın beni neden daha önce bitmedi anne diye sana tek başıma bakacak bir gücüm yoktu sırf sen babasız büyüme diye katlanabildiğim yere kadar dayandım ama olmuyor be kızım  ne sana ne de kendıme dokunmasına bile dayanamıyorum Affet beni kızım biliyorum ki onu hayatımızdan tamamen çıkarıcaz bir gün affet beni  eğer seni bırakabileceğim biri olsaydı emin ol bu hayatta olmazdım yaşamak için ne hevesım var nede umudum ama sen sen varsın seni bırakamam şartlar ne olursa olsun yanındayım 31 yasındayım hiç sevgıyle buyumedim ama seni çok seviyorum güzel kızım inşallah kaderin benım kıne benzemez Sen benim tek duamsın kızım  inşallah hikayemizin sonu güzel olur🌸

Yazmak istedim içim daralıyor sizde coculklarınıza yazarsanız okurum 🩷

3 Cevaplar

+2 oy
önce (416 puan) tarafından

Saçlarına yıldızlar takacağım güzel kızım, sen savurdukça Bahar rüzgarları esecek.

Sana koşmayı, düşmeyi, ağlamayı ama en çok da gülmeyi öğreteceğim hayat boyu ağız dolusu kahkahalarla büyü diye güzel çocuğum.

Bulutlara basıp da düşmeden yürümeyi öğreteceğim sana, kimseler dokunmasın kanadını kirmasin diye güzel kızım.

Seni kalbime saracağım güzel kızım kimseler yüreğini hançerlemesin  diye çocuğum.

Yürürken eteklerinde güneşli günler açacak güzel kızım yeter ki kendine inan ....

Öyle içimde geçti benim de canim

önce (829 puan) tarafından

Çok güzel yazmıssın yuregıne saglık🌸 

-Reklam-
+2 oy
önce (9,206 puan) tarafından

Cok sacma çocuğu üzmek için kendi derdimi ortak edemem bencillik sizinki sasecw

önce (996 puan) tarafından

Babası kötü de olsa umarım bu mektubu gercekyten çocuğuna birakmazsin düşünsene sen öldun cocugunda yazdiklarindan aynısını denese falan Allah göstermesn eşini sev yada sevme ama o senle eşim arasındaki sorun çocuğunu baglamaz

Cocuga bu mektubu tabıkı bırakmıcam ama oyle bı adama da baba dedırtmıcem 

İyi kötü babası  

önce (9,206 puan) tarafından

He tamam dedirtme zaten çocuk seni dinleyecek babasına baba demiycek arkasından bakiverirsin anlamazsin..

Ayrıca ona babayı sen seçtin senin hakkın vardi seçim.konusunda simdi ben senin kalbini kirmayayim

Kalbımı kıramssın zaten evet ben sectım adam zanettım sevdım sevilirim zanettım 

0 oy

Bende anneyim herkesin derdi kendisine büyüktür ama ne yaşarsanız yaşayın çocuklarınıza böyle olumsuz mektuplar yazmayın ve bırakmayın bu hayatta olmazdım vs çok yanls seyler 

Bide gerçekten diyorum ama bir psikiyatri doktoruna görünün bunları anlatım size uygun bir ilaç vericektir mutluluk hormonu veren ilaçlar var doktora gitmekten cekinmeyin

Ben o doktoruda ılaclarıda denedım

Fayda etmedysenyine git bende bir ara olumsuzdum hep  kaygı bozukluğu vardı çocuklarım agir hastalık  gecrdi onlara bişey olucak onalri kaybedicem diye düşünüyordum enazindan ben öleyim de bari baskalari onları kurtarsın falan diye sacmaliyorudum ki doktora gttim ve 7 ay ilaç kullandım meğer doğum sonrası oluyormuş böyle şeyler falan sonra ilacı bıraktık doktorun dwdigine göre vücutta serotonin yani mutluluk hormonu eksik olunca böyle şeyler olabiliyormuş o yüzden yasayn biri olarak diyorum yine git doktora

Doktoru denedım çabaladım ama bu benlık bısey deıl artık 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Mutsuz bir evlilikte çocuğum için nasıl güçlü kalabilirim?
Mutsuz bir evlilikte çocuk için güçlü kalmanın en önemli yolu, kendi psikolojik sağlığınızı korumak ve destek almaktan geçer. Öncelikle bir kadının kendini yalnız hissetmesi oldukça doğaldır; bu süreçte bir psikologdan veya sosyal destek hatlarından profesyonel yardım alarak duygusal dayanıklılığınızı artırabilirsiniz. Çocuğunuzla kurduğunuz sevgi bağı, zorlukları aşmanızdaki en büyük motivasyon kaynağınızdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocuklu ve mutsuz bir evlilikten ayrılma kararı nasıl alınır?
Çocuklu ve mutsuz bir evlilikten ayrılma kararı, hem kendinizin hem de çocuğunuzun gelecekteki huzuru için ciddi bir değerlendirme gerektirir. Eğer fiziksel veya duygusal şiddet içeren bir ortamdaysanız, en yakın aile destek merkezlerine veya kadın dayanışma derneklerine başvurarak hukuki ve barınma desteği alabilirsiniz. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek için sosyal hizmet kurumlarının sunduğu rehberlik hizmetlerini mutlaka değerlendirin.
Anneliği yaşarken kendi geçmişimle nasıl barışabilirim?
Kendi geçmişinizle barışmak için öncelikle yaşadığınız çocukluk travmalarının bugünkü kararlarınız üzerindeki etkisini kabul etmek önemlidir. Sevgi görmeden büyümüş olmanız, kendi çocuğunuza sevgi veremeyeceğiniz anlamına gelmez; aksine, bu durum sizin daha bilinçli ve şefkatli bir ebeveyn olmanızı sağlar. Geçmişin yüklerini hafifletmek için terapi süreçlerine dahil olmak ve kişisel farkındalık çalışmaları yapmak iyileşmenize yardımcı olur.
Eşinden nefret eden bir anne çocuğuna nasıl davranmalıdır?
Eşinden nefret eden bir anne, evdeki gerginliğin çocuğa yansımaması için mümkün olduğunca profesyonel bir mesafe korumaya çalışmalıdır. En önemli nokta, çocuğunuzun bu durumu kişisel algılamaması için onunla kaliteli vakit geçirmek ve sevginizi sözlü olarak sürekli ifade etmektir. Ev içerisindeki tartışmalardan çocuğu uzak tutmak ve onun dünyasını bu olumsuzluktan korumak, çocuğunuzun psikolojik gelişimi için en kritik adımdır.
Kendi hayatımdan mutsuzken çocuğum için nasıl umutlu olurum?
Kendi hayatınızdan umutsuz hissettiğinizde, çocuğunuzu gelecekteki daha huzurlu günlerinizin bir parçası olarak görmeye odaklanmalısınız. Küçük hedefler belirleyerek; örneğin bir meslek edinme veya sosyal çevre kurma gibi adımlar atarak hayatınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Unutmayın ki 31 yaşında olmanız, hayatınızı yeniden inşa etmek ve çocuğunuzla daha mutlu bir gelecek kurmak için oldukça erken bir dönemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 7,827 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,846 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 1,101 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde indigo (10,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 46,862 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 583 göst.