Çocukları uyuttuk görümceyle baş başa kaldık ,koca arkaslarinin yanına gitti küçük ateşlendi ilaçlarını verdim uyuyor ,sizde iki gün tatile geldm duyda inanma :(
Vala bu sıcakta iki çocuk bide hamilekik çok zorlanıyorum 24 haftalık hamileyim çok zor eşim uyuyo kızımla bn uyanigiz TV bakiyoruz büyük kızım uyudu
Bende ani üç çocuk üstüne 20 haftalık gebelik bakalım hayirla güzellikle geçsin insallah
Oh iyi eğlenceler canım
Bende rüyalar alemine yolculuğa çıkacağım çok az kaldı 😅
🤣🤣 hayırlı rüyalar 🌺
amann geçmiş olsun, tatilde de hastalık fena🤦🏼♀️ çabuk geçer inşallah
ben de uyku öncesi direniyorum nedense 😂
Sagoalsin inşallah,dinlenme saati çünkü ondandır🌺🤣
Oy kuzum gecmıs olsun ıyı tatıler sanada bende esımle kahve ıçıyırum balkonda
Allah razı olsun, afiyet sifaolsun inşallah
Kayınvalideme yaz temizliği yaptım kafam dağıldı biraz malum artık bir evim yok :) o da sağolsun çocukları uyuttu biraz Burda takılayim dedim
İyi yapmışsın Allah kolaylık versin inşallah 🌺
benımde kızım hasta cumadan berı dunden berı zar zor mama verıyordum bugun hiç yemıyor sırıngayla verebılıyorum boğazı agrıyor sanırım uyutmustum şımdı uyandı oturuyoruz 🥺 çok yoruldum tek basıma cabalamaktan 😣
Rabbim acil şifalar versin inşallah 🌺
saol canım boğaz agrısıyla nasıl yedırebılırım bi tavsıyen varmı herseyı denedım ama yok yemek ıstemıyor çişide sarıdır az az yapıyor 🥺
Aslında yemek yemekten ziyade daha çok sıvı tüketmesi daha sağlıklı olur biz yetişkinlerde de öyle yap o enfeksiyonu idrar yoluyla atması boğazını temizlemesin çok daha sağlıklı olur ya İnşallah bir an önce geçer çünkü boğaz ağrısı çok zor ya çok kötü bir şey
10 aylık gunduz su ıcıyordu ama 1 2 yudum alıyor sonrasını tukuruyordu emzık tutuyor ama bıberonu naptıysam tutturamadım aksam 8 9 gıbı zar zor şırıngayla denedım 3 olcek falan yedırdım sonra 11.30 gıbı uyandı hırıltılı neffessız kalmıs gıbı su bıle ıcmıyordu googleden baktım ne ıyı gelır dıyede hava makınesı yazıyordu o telasla evde oldugunu bıle unutmusum 🤦 baktım ılacın tarıhı gecmıs ıcın bıraz su koydum onun buharı ıyı geldı allahtan sımdı yedı uyudy kaç gundur ne yasadıgımı Allah bılır ağlarsam kendımı durduramam daha bıtkın duserım dıye aglayamıyorum 😒
1,512,304 soru
24,667,494 cevap
367,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın