Kayınvalidem ve görümcelerimle sorun yaşıyorum, ne yapmalıyım?

0 oy
343 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (189 puan) tarafından

Bı kaç gün once kaynanamla kavga mı yazmıştım köye tatile gitmiştik ben dün şehirdeki eve geldim kaynanam orda kaldı giderkende oğlanın raporları var dedim elini öptüm geldim özel çocuum var benim  

Neyse bugünde gorumlerim msj atmışlar eşime annemin parasını ver bı daha el surme diye eşimde arayacam diye kapattı şuan canım çok sıkkın 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (187,531 puan) tarafından

Kaynananizin ne parası var sizde bide üzerinize salmamiski mesaj atmışlar sadece

önce (189 puan) tarafından

Emekli maaşı  buay biraz hastane falan çok gitti eşimde kaynanamın parasından eve malzeme aldi onyedi falan gitti 10bin geri attı gerisini söylüyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (20,386 puan) tarafından

Kadınla saç başa girip kavga edip bir de maaşından para aldıysam hemen iade ederim zaten. Kimsenin demesine gerek kalmaz. Ayrıca her şeyi büyük büyük yaşamayın mesaj atılmış ne üste salmasi 

Sonradan dikkat ettim elini öpüp barismissin galiba bilemedim sizi ilgilendirmez de geç o zaman 

önce (31,975 puan) tarafından

Başlığı okuyunca ben de görümceler dövmeye falan geldi diye düşündüm. 

önce (20,386 puan) tarafından

He mesaj atmışlar sadece ben de büyük olay sandim

0 oy
önce (31,975 puan) tarafından

Soru içerisinde üzerine salma gibi bir durum yok ayrıca az bir dik duruşunuz olsun saç baş girdiğiniz kişininde elini öpüp çıkmazsınız yani 

0 oy
önce (2,636 puan) tarafından

sende hata ki elini opuyosun. ne minasebet.  . esin kardeslerine haddini bildirsin yayik agizlarinizin ortasina elimin tersiyle cakarim gorursunuz her bika karismayin desin esin  gorumcelerine her boka maydonoz olmamasi gerektigini soylemeli bence. 

Eşim saydirmis valla 

0 oy
önce (4,258 puan) tarafından

Linçlemek  için demiyorum  ...fakat.. buraya bakınca kuyruğunu dik tutup kimseye..neden yaklaşamam gerektiğini daha iyi anladım... genç kalmamı.. enerjimi sömüren... sinsilik hiseddiğim.. Her kim varsa uzak durdum..sizde öyle yapın bence..  aç gezerim de   genede laf ezdirmem

. Salma bi durum yok anasının parasını siz yiyin..istememiş... sizde el öpmüşsunüz...öpülesi el..yokdur.. saygıyı öpmeye sığdıran..herkesin edildiğini gördüm 

Emekli maaşından bahsediyor kartı kendinde bizde degilki

0 oy
önce (46,451 puan) tarafından

Ay şu gorumceler niye bişey olunca geline saldırıyor kendi kardeşlerine bişey demiyor deli oluyorum dengesizler kalma kız altında sende saydir

Eşim saydirmis valla

0 oy
önce (941 puan) tarafından

Kaynanile kavga ettiysen parasını almaman lazım. Kadın siZe para vermek zorunda da değil. Bence haklılar annelerin parasını vermeniz gerekiyor. 

Parası yokki zaten emekli maaşından bahsediyor kartı kendinde 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kayınvalide ve görümce ile yaşanan aile içi tartışmalarda nasıl davranmalıyım?
Aile içi tartışmalarda eşinizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmak ve sınırlar belirlemek en sağlıklı yaklaşımdır. Eşinizle sakin bir ortamda durumu konuşun, duygularınızı net bir şekilde ifade edin ve üçüncü şahısların evliliğinize dahil olmaması için ortak bir duruş sergilemesi konusunda uzlaşın.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin ailesi evliliğimize sürekli müdahale ediyorsa ne yapmalıyım?
Eşinizin ailesinin evliliğinize müdahalesini engellemek için eşinizle birlikte ortak sınırlar koymalısınız. Problemleri konuşurken suçlayıcı bir dil kullanmak yerine, yaşanan durumun sizi nasıl etkilediğini ve evliliğinizin huzuru için nasıl bir çözüm istediğinizi açıklayarak eşinizin desteğini almayı hedefleyin.
Özel ihtiyaçları olan bir çocuğum varken ailevi stresle nasıl baş ederim?
Özel ihtiyaçları olan bir çocuk büyütürken stres yönetimi için öncelikle kendi psikolojik sağlığınızı korumanız kritiktir. Ailevi sorunların çocuğunuzun bakım sürecini etkilemesine izin vermemek için stres kaynaklarını sınırlandırın, gerekirse bir aile danışmanından profesyonel destek alın ve eşinizle çocuğunuzun özel durumuna odaklanan bir iş birliği geliştirin.
Eşim ailevi meselelerde benim yerime taraf tutmuyorsa ne yapmalıyım?
Eşinizin ailevi meselelerde taraf tutmadığını hissettiğinizde, ona kendinizi yalnız hissettiğinizi açık ve yapıcı bir dille anlatmalısınız. Evliliğin bir takım çalışması olduğunu hatırlatarak, aile sınırlarının korunması konusunda ortak kararlar almanızı ve eşinizin sizin yanınızda olduğunu hissettirecek somut adımlar atmasını talep edin.
Aile bireyleri ile yaşanan para tartışmaları evliliği nasıl etkiler?
Aile bireyleri ile yaşanan para tartışmaları, evlilikte güven ve mahremiyet sınırlarının aşılmasına neden olarak ciddi bir stres kaynağı oluşturur. Bu tür krizleri yönetmek için eşinizle finansal konuları sadece ikinizin kararıyla yönettiğinizi netleştirin ve dışarıdan gelen maddi taleplerin evliliğinizdeki huzuru bozmasına izin vermeyecek bir mekanizma kurun.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,042 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 704 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ebru zengin (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
10 cevap 960 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (250 puan) tarafından soruldu