Kayınvalidemle bağımı kopardım, kaza geçiren yakınını aramalı mıyım?

0 oy
381 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,510 puan) tarafından

Kızlar geçen post açmıştım kaynanam eşime küfürlü videolar atmıştı videoda bana argo küfürlü şeyler söyleniyordu tiktotan bulup atmış işte eşine baldızına kaynana bilmem ne ne sok düzelir hareketleri fln pis küfürler etmişti bende kpederi arayıp şikayet ettim babamlara da attım herkese duyurdum o rezilliğini sonra kaynanyi aradım tüm küfürlerini sana iade ediyorum dedim sürekli eşimi dolduracak videolar atıyor bu sefer fena elime düştü rezil ettim arayıp ağzıma geleni söyledim görümcem de oradaydı altı üstü bi video ne var her kaynana böyle şeyler söyler dedi şok oldum bende ha öyle mi senin kaynanan da mı sana hortum sokarım namussuz gibi cümleler kuruyor dedim bidaha sakın evime gelmeyin deyip yüzlerine kapattım tüm bağımı kopardım işte dün o görümcemin oğluna araba çarpmış bacağında ameliyat oldu ciddi abartılı bişiyi yok sizce arasam mı yoksa değmez mi allah var eşimde bidaha onlarla konuşmak istemiyorsan sen bilirsin dedi seni zorlamıyorum asla dedi haklısın dedi arasam mı yoksa bağımı koparmışken böylece devam mı etsem

21 Cevaplar

+2 oy
önce (269 puan) tarafından

Ben olsam arardım yine de ya. Ama sen arama benim gibi olma benim gibilerin kıymeti bilinmez :(

önce (1,510 puan) tarafından

Aramicam karar verdim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,948 puan) tarafından

Boyle devam hic bozma kanka 

Bencede 

+1 oy
önce (26 puan) tarafından

Hiç arama boşver. Bu kadar lafı sen yedin arama sakın

Bende öyle düşünüyordum 

+1 oy
önce (17,604 puan) tarafından

Bu davranış ve konuşmalardan sonra aramazdım 

Dimi bencede 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Arama bugün baldızına diyen yarın kaynanası için der sonra senin için der kendini hafif etme arasan pişman oldu arayı iyi etmek için arıyor der

Evet hem suçlu hem güçlü olurlarwbu sefer 

0 oy
önce (8,206 puan) tarafından

Arama. Bir yüz buldurlar mı yaptıkları katlanarak devam eder

Nasıl olsa geri gelir diyerek dimi çok haklısın aramicam

0 oy
önce (10,499 puan) tarafından

Tükürdüğümü yapamazdım şahsen 

Bende düşünüyorum da yapmicam zaten 

0 oy
önce (5,886 puan) tarafından

Bence bağını koparmışken hiç arama. Anasına kızacağına arkasını kollamış. Benim anam geline hiç bir şey diyemez dedirtmem bende gelinim çünkü. Senin oğlun ne kadar iyiki der sustururum hemen.

Dimi bende aramicam 

önce (5,886 puan) tarafından

Arama ya boşver. Allah şifa versin de içinden yeter 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Asla aramam kendini küçük düşürürsün başka bişey değil 

Bende öyle düşünüyorum 

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Bence arama ben olsam aramazdım onca terbiyesiz laftan sonra 

Bende öyle düşünüyorum 

0 oy
önce (9,377 puan) tarafından

Boşver arama bence

Zaten bende onlara hasta değilim eşim için diyorum ama eşim için nereye kadar o zman onlarda o laflarını söylemeden önce oğlumuz için demiyelim desin dimi

önce (9,377 puan) tarafından

Aynen onlarda oğulları için sana iyi davranmak zorunda kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda senden saygı bekliyorlarsa onlarda ona göre davransın

Kessinlikle öyle aramayacağım bacım 

0 oy
önce (2,392 puan) tarafından

Otur koltuğuna rahatına bak bacım hazır derdin bitmiş dertsiz başına yine dert açma bence 

Gerçekten öyle arasam bile üstüne onlar tripli konuşacak iyice değerimi kaybederim 

önce (2,392 puan) tarafından

Aynen oyleee

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Allah şifa versin çocuğa ama bir kez yüz göz olundu artık. Şimdi arasan sana tripli bile davranabilir. Sonra aramasaydım keşke diye pişmanlık da yaşayabilirsin. Henüz çok taze olay. Hatalarını kabul etmemeleri hakareti normalleştirmeleri de cabası. Bu kabul edilir değil. 

İşte bende diyorum ki hem suçlu hem güçlü davranackalr benim değerim falan da artık iyice yerlerde olur nasıl olsa ne küfür etsekte geliyor diye 

önce (193 puan) tarafından

Aramamak hakkın. Tamamen sana kalmış. Aramadın diye de suçlu değilsin. 

0 oy
önce (65,372 puan) tarafından

her kaynana oyle video atsa evlilik diye bisey kalmaz ne demek baldiz falan terbiyesiz 

gecmis olsun cocugun nosu varsa direkt ona yazabilirsin gecmis olsun diye

İşte çocuk küçük bacım 11 yaşlarında fln o anlamaz mesaj atsam bile bı değişik oda çocuk anlayabiliyorum görümcemlede hiç muhatap olmak istemiyorum 

0 oy
önce (1,069 puan) tarafından

Ben aramazdim ölmemiş kalmamis gemc adam atlatir unutur ama sana yapilan saygisizligi yutmus olursan arsizlasir daha fazlasini yaparlar.

Kesinlikle öyle iyice değerlerim kıymetim fln yerlede olur dik duruşlu olup kararlılığımı sürdürmem gerek yoksa daha ileri gidecekler 

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Asla arama ne güzel bitmiş herşey hiç başına dert açma yine hazır eşinde sana destek vermişken 

Kesinlikle öyle aramayacağım 

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Arama boşver yüz buldukları zaman astarını isteyecekler yine saçma sapan videolar atıp eşinizle aranızı  bozmaya çalışacaklar..huzuru  bulmuşsun onları hayatında  çıkararak hiç bozma devamkke😊

Arasam bile üstüne bana Trip atacaklar ne gerek var 

Bi tripleri  eksikti nasıl da kendini haklı görüyorlar 😂😂

Öyle kız bide küfür eden onlar gel elimizi öp seni affedelim diyen onlar kafayı yedirtecek türden 

Ay bosver  takma terbiseysiz insanlar ..sal gitsin..çok da gerekli değiller hayatında 

0 oy
önce (15,530 puan) tarafından

kavga var kavga var. insanlar bilmeden kırabilyor. böyle bir durum olsa insanlık sende kalsın derdim. ama yapılan çirkin, bayağı iğrenç bir şey bilerek yapılmış bir şey. o yüzden boşver. içinden o çocuğa dua et yeter. kul bilmez de Allah bilir boşver 

Aynen işte bend öyle düşündüm aramicam boşver üstüne bide onlar bana tripli olur iyice değerimi düşürürüm 

0 oy
önce (10,591 puan) tarafından

Ben olsam onları aramam ama eşim geçmiş olsuna gidecekse çocuk aklı eren yastaysa eşimi ararım çocuğu ver biraz konuşayım derim çocuğa geçmiş olsun derimm annesiyle falan muhatap olmam. 

Oda olabilir gidince öyle yapabilirim 

0 oy
önce (32,138 puan) tarafından

Ben aramam. Fırsat bu fırsat 

Kesinlikle yoksa dahada dahil olacaklar o yüzden boşver 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Aile içi tartışmalarda sınırları korumak neden önemlidir?
Sınırları korumak, öz saygınızı ve ruh sağlığınızı korumanın en temel yoludur. Kişisel alanınıza veya değerlerinize yönelik hakaret içeren saldırılar karşısında net bir duruş sergilemek, karşı tarafa davranışlarının kabul edilemez olduğunu gösterir ve ilişkinin sağlıklı bir zemine oturmasına yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bağ koparılan bir akrabanın zor gününde iletişim kurmak gerekir mi?
İletişimi koparma kararınız ile o kişinin yaşadığı bir kaza veya hastalık durumu birbirinden ayrı değerlendirilmelidir. İnsani bir sorumluluk hissediyorsanız kısa bir geçmiş olsun mesajı atmak kişisel değerlerinizle ilgili bir tercihtir; ancak bu durum, yaşanan ağır hakaretleri veya sınır ihlallerini unutmanız gerektiği anlamına gelmez.
Toksik aile ilişkilerinde mesafe nasıl korunmalıdır?
Toksik ilişkilerde mesafe, tarafların birbirine zarar vermesini engellemek için gerekli bir araçtır. Hakaret, dolduruş veya manipülasyon içeren davranışlarla karşılaştığınızda net sınırlar çizmek, iletişimi geçici veya kalıcı olarak durdurmak kendinizi korumanın en etkili yoludur.
Eşin ailesiyle olan sorunlarda denge nasıl kurulur?
Eşlerin kendi aileleriyle yaşadığı sorunlarda, diğer eşin tarafsız ve destekleyici bir pozisyon alması ilişkinin huzuru için kritiktir. Kendi ailenizle ilgili bir karar alırken eşinizle açıkça konuşun ve onun da bu sürece dahil edilip edilmeyeceğine dair ortak bir mutabakat sağlayarak sağlıklı sınırları birlikte belirleyin.
Hakaret içeren bir durumda aile sınırları nasıl çizilir?
Hakaret içeren mesajlar veya davranışlar karşısında sessiz kalmak yerine, bu durumun kabul edilemez olduğunu açıkça ifade etmek sınır çizmenin ilk adımıdır. Ardından, gerekirse görüşmeyi sonlandırmak, telefonları engellemek veya fiziksel teması kesmek, kişisel huzurunuzu korumak adına atılması gereken kararlı adımlardır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,626 göst.
0 oy
11 cevap 1,252 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,021 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,681 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde MusavireAnne (2,703 puan) tarafından soruldu