Dikey süpürge mi robot süpürge mi almalıyım?

0 oy
270 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (43 puan) tarafından

Arkadaşlar sizce dikey süpürge mi robot süpürge mi daha kullanışlı (normal süpürgem var) yardımcı olarak pratiklik olsun diye çalışan bir kadınım

9 Cevaplar

+1 oy
(6,659 puan) tarafından

Evin büyük mü,evin hergün sen evde yokken süpürülsün mü?  Monilyaların yüksek mi altına robor girer mi? Hepsine cevabın evetse robot tabiki.

-Reklam-
0 oy
(6,983 puan) tarafından

Biz ilk robot aldık. Bikaç sene sonra kablosuz süpürge aldık. Evde bebek varsa vakit kısıtlıysa robot çok iyi ama bi yere bişey döküldü etti ya da tek bi bölümü hızlıca süpürmek gerektiği zaman kabloyla uğraşmadan kablosuz süpürgeyle süpürüvermek çok güzel.

0 oy
(4,807 puan) tarafından

ikisi de kullanisli  valla , secim yapamiyorum 

0 oy
(14,486 puan) tarafından

İkiside var olan biri olarak robot diyorum 

0 oy
(9,900 puan) tarafından

İkiside var ikiside gerekli

Robot da tüm ev toplu düzenli olacakki öyle çalışsın mesela gecen evi topladım çıktım yolda çalıştırdım ben yokken süpürdü

Dik süpürge mutfak köşesinde duruyor hemen her şeye hazırolda dökülen kırılan hızlı bide robota göre pratik

0 oy
(2,306 puan) tarafından

Bence dik süpürge ya

Koltuk falan da süpürmek açısından

Büyüğü hiç açmıyorum neredeyse aldıgımdan beri 

0 oy
(16,151 puan) tarafından

bir eve normak süpürge yerine dikey ve robot süpürge şart 

0 oy
(2,082 puan) tarafından

Bana göre ikiside lazım önce dikey aldım Allah nasip ederse bahara doğru robotda alicam para biriktirip 

0 oy
(8,394 puan) tarafından

İkisi de lazım bence. Dikey süpürgeyi gırgır niyetine kullanıyorum ben. Bir kırıntı dökülsün hemen elime alıp süpürüyorum. Robot süpürge ise günlük temizlik için çok çok iyi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Çalışan biri için dikey süpürge mi robot süpürge mi daha pratik?
Çalışan biri için robot süpürge günlük rutin temizliği otomatize ederek zaman kazandırdığı için çok daha pratiktir. Dikey süpürge ise koltuk, tavan veya ulaşılması zor köşelerin temizliğinde robotun tamamlayıcısı olarak kullanılır. Eğer evde halı yoğunluğu fazlaysa robot süpürge zaman tasarrufu sağlarken, dikey süpürge hızlı müdahaleler için ideal bir yardımcıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Robot süpürge hangi durumlarda dikey süpürgeden daha kullanışlıdır?
Robot süpürge, siz evde yokken veya başka işlerle meşgulken yerleri süpürdüğü için günlük toz ve kırıntı temizliğinde dikey süpürgeye göre çok daha kullanışlıdır. Özellikle evcil hayvan besleyen veya çocuklu evlerde her gün süpürge çalıştırmak zorunda kalmadan evin temiz kalmasını sağlar. Dikey süpürge ise robotun giremediği mobilya altı veya dar alanlarda hızlı temizlik yapmak gerektiğinde devreye girer.
Dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmelidir?
Dikey süpürge alırken ürünün emiş gücüne, ağırlığına ve batarya ömrüne mutlaka dikkat etmelisiniz. Günlük pratik kullanım için hafif modelleri tercih etmek, süpürme işlemini yorucu olmaktan çıkarır. Ayrıca başlıklarının mobilya altlarına girebilecek incelikte olması ve kolay boşaltılabilir toz haznesine sahip olması, çalışan bir kadın için temizlik süresini ciddi oranda kısaltır.
Robot süpürge tek başına ev temizliği için yeterli midir?
Robot süpürge, düz zeminlerdeki toz ve saçları toplamada çok başarılı olsa da, derinlemesine temizlik veya yüksek yerlerin tozunu almada tek başına yeterli değildir. Genellikle normal bir süpürge veya dikey süpürge ile desteklenmesi gereken bir cihazdır. Haftalık genel temizlikte dikey süpürge ile ulaşılamayan bölgeleri süpürürken, robot süpürge günlük bakım temizliğini üstlenerek evin sürekli toplu kalmasını sağlar.
Hangi süpürge türü zamandan daha fazla tasarruf sağlar?
Robot süpürge, sizin fiziksel bir efor sarf etmenize gerek kalmadan temizlik yapabildiği için zamandan tasarruf sağlayan en etkili cihazdır. Çalışan biri olarak eve geldiğinizde yerlerin temiz olması büyük bir konfor sunar. Dikey süpürge ise manuel kullanım gerektirdiği için robotun aksine süpürme işlemi boyunca başında durmanızı ve fiziksel emek harcamanızı zorunlu kılar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,063 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 869 göst.
0 oy
8 cevap 555 göst.
0 oy
4 cevap 1,555 göst.

Kategoriler

1,518,887 soru