4 yaşındaki kızıma oyuncak dışında ne hediye alabilirim?

0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (4,991 puan) tarafından

Çocuklarınıza doğum gününde ne alıyorsunuz. 10 gün sonra kızım 4 yaşına girecek. Bu sene artık her şeyin net farkında ve güzel bir hediye almak istiyorum. Ama asla bulamadım. Zaten o kadar çok oyuncağı var ki bir kreş açabilirim. Var mı sizde yaratıcı fikirler 

(Bisiklet, paten, scooter, salıncak, kaydırak, gezen köpek, uzaktan kumandalı araba, manyetik blok, basit yemek takımları, bebek evleri, basit doktor setleri var)

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benimkiler tablet istedi aldik ,birde yanina sevdikkeri bi oyuncak

(4,991 puan) tarafından

Telefonu var zaten, günlük hakkını oradan izliyor. İstedikleri oyuncaklar neydi

-Reklam-
0 oy
(279 puan) tarafından

Kızınız artık kendi istediği ,beğendiği bir şeyi ifade edecek yaşa gelmiş, bence ona sorun ne istersin diye. Kendi seçsin hediyesini. O günü kızınıza ayırın mesela sabahtan akşama kadar onun günü olsun, sabah güzel bir kahvaltıya sonrasında bir oyun alanı veya lunaparka getirebilirsiniz. Daha sonra sevdiği hamburger veya pizza yemeye getirin. Gönlünce eğlenip  mutlu olacağı bir gün verin ona.

0 oy
(18 puan) tarafından

Rabbim daha çok versin ne güzel 

0 oy
(4,943 puan) tarafından

Çocuk fotoğraf makinesi 

0 oy
(9,872 puan) tarafından

4 yaşına kadar herşeyi bitirmişsiniz maşallah ileriye bişey kalmamış😄 benim kızlar 8 10 yaşında pateni oldu 10 12 yaşında tableti oldu . Kreşe  başladıklarında ahşap mutfak almıştım onu çok seviyorlar dı

(9,872 puan) tarafından

image

Bundan almıştım yıllarca oynadılar 2 kardeş
0 oy
(14,484 puan) tarafından

Bu yıl benden kore tarzı çanta seti istedi okula başlayacak inşallah  babasındanda tekerlekli ayakkabı onları aldık 

image

image

(14,484 puan) tarafından

Benimkide 1. Sınıf olacak inşallah gitmem krizleri tutuyor sevdiği istediği olsun dedim bende 

(9,872 puan) tarafından

Daha şimdiden gitmem mi diyor . Genelde hevesli olurdu kız çocukları 1.sınfa başlarken

(14,484 puan) tarafından

Iki yıldır anaokuluna gidiyordu zaten bu yıl da anaokuluna gitmek istiyormuş. Birinci sınıf çok sıkıcıymış. Sürekli masanın başında oturup ders yapamazmış. Hayır birinci sınıfı nereden gördü? Nereden duydu onu da bilmiyorum ikidir. Kriz yaşıyoruz evin içinde savaş çıkıyor resmen. 😳🫨

(9,872 puan) tarafından

Bak bak laflara 🤣 başlasın okula sever muhakkak ilk hafta zaten oyun boyama ile geçiyor bahçede felan oynuyorlar.  

(14,484 puan) tarafından

Ya lafın noksanı yok ama sorsan büyümedi. Hanımefendi büyümek istemiyormuş. Zaten ressam olacakmış okuldaki şeyleri öğrenmesine gerek yokmuş resim yapmayı öğrense yetermiş onun da kursunu alıyormuş. Hayyy ben o kursu aldırdığım günün sinir ediyor beni. Ya çocuğa iki tane online kurs aldırdım zannediyor ki bütün her şey evden olur. Ay Allah'ım dün oturdum bir saat ağladım. Yemin ediyorum sinirimden ona bağırmamak için. Artık dişlerim ağrıyordu sıka sıka

0 oy
(560 puan) tarafından

Kelebek kanatları var ya ondan istemişti kızım ikisinede ondan aldım. Valla maşallah şimdiden herşeyi almışsınız bu kadar çok oyuncağı olmadı olması iyi mi kötü mü bilemedim 

0 oy
(235 puan) tarafından

Barbie evi buyuk olan varmı kızım cok sevıyor ıkı katlı asansorşu havuzlu kaydıragı falan var

0 oy
(20,637 puan) tarafından

Magly  manyetik ya da lego setlerinden biri. Bizimki genelde lego secer

0 oy
(34,203 puan) tarafından

Masal kitapları alabilirsin yoksa 

0 oy
(892 puan) tarafından

Oyuncak mı istersin yoksa kıyafet mi diye sorun hangisini istiyorsa onun mağazasına götürün kendi seçsin çok mutlu olur :) ama fikir olsun diye söylüyorum LEGO setlerine başlayabilirsiniz inanın hem parmak kasları hem de beyin gelişimi için muazzam olur. (O kocaman bloklar değil hakiki minik minik legodan bahsediyorum. Kızım friens setini birirmek üzere bayıla bayıla oynuyor ve 2 yıldır inanılmaz faydasını görüyorum)

(892 puan) tarafından

Doğaya bilime ve araştırma'ya meraklı ise mikroskop tarzı şeyler oluyor minikler için öyle bir şeyler de olabilir 

(4,991 puan) tarafından

LEGO'yu bilemedim ki. Hiç öyle oyuncak merakı yok, sever mi

0 oy
(13,654 puan) tarafından

Kızıma ve oğluma hatim hediyesi şu tekerlekli ışıklı paten ayakkabilar var ya ondan aldım bende çok düşündüm en son bunu buldum

0 oy
(579 puan) tarafından

Kızın ne istiyor mesela ..ben her sene çocuklara sorarim fikir olur 

(4,991 puan) tarafından

Geçen video izlerken ahşap mutfak setlerini görmüş, onu getirdi gösterdi. Ama işte oynar mı bilemedim. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

4 yaşındaki kızım için oyuncak dışında yaratıcı hediye fikirleri nelerdir?
4 yaşındaki çocuklara oyuncak dışında verilebilecek en değerli hediyeler deneyim odaklıdır. Tiyatro veya çocuk müzesi biletleri, çocuk atölyelerine katılım kartları veya evde beraber yapılabilecek bir mutfak seti, hem anı biriktirmenizi sağlar hem de eşya kalabalığını önler. Ayrıca, kişiselleştirilmiş hikaye kitapları veya kaliteli bir boyama seti, çocuğun yaratıcılığını destekleyerek uzun süreli bir kullanım imkanı sunar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çok fazla oyuncağı olan 4 yaşındaki çocuk için nasıl hediye seçilir?
Oyuncak fazlalığı olan çocuklarda hediye seçimini beceri geliştirici aktivitelere yöneltmek en doğru stratejidir. Yürüyüş bisikleti, denge tahtası veya müzik aletleri gibi fiziksel ve sanatsal becerilerini geliştiren seçenekler, mevcut oyuncak koleksiyonundan farklı bir deneyim sunar. Bu yaş grubundaki çocukların odaklanma süreleri arttığı için, eğitici kutu oyunları veya puzzle setleri de hem zihinsel gelişimlerini destekler hem de ilgilerini çekmeyi başarır.
4 yaş doğum günü için eğitici ve öğretici hediye önerileri nelerdir?
4 yaşındaki çocuklar için eğitici hediyeler, temel kavramları oyunla birleştiren ürünlerden oluşmalıdır. Basit kodlama setleri, magnetli inşa blokları veya dünyayı keşfetmelerini sağlayan çocuk atlasları bu dönem için idealdir. Bu hediyeler hem ince motor becerilerini güçlendirir hem de merak duygularını besleyerek bilişsel gelişimlerine doğrudan katkı sağlar.
Kızım 4 yaşına girecek, hediye alırken nelere dikkat etmeliyim?
4 yaşındaki bir çocuğa hediye seçerken ilgi alanlarını ve gelişim seviyesini temel almalısınız. Hediye, çocuğun kendi başına oynayabileceği veya sizinle kaliteli vakit geçirebileceği bir araç olmalıdır. Çok fazla parçası olan ve çabuk dağılan oyuncaklar yerine, çocuğun hayal gücünü harekete geçiren roller yapabileceği kostümler veya açık uçlu oyun materyalleri tercih etmek, hediyenin ömrünü ve kullanım değerini artıracaktır.
4 yaşındaki çocuklar için en faydalı doğum günü hediyeleri hangileridir?
4 yaşındaki çocuklar için en faydalı hediyeler, sosyal becerilerini ve bağımsızlıklarını destekleyenlerdir. Bir çocuk mutfağı, doktor seti veya tamir çantası gibi meslekleri taklit etmesini sağlayan setler, sosyal gelişim için oldukça kıymetlidir. Ayrıca, açık havada kullanabileceği bir scooter veya bahçe oyuncakları, enerji atmasını sağlayarak fiziksel sağlığına olumlu etki eder.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 490 göst.
0 oy
7 cevap 262 göst.
+1 oy
9 cevap 491 göst.
14 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Mrvgul (6,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 902 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (16,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,472 soru

24,749,015 cevap

372,038 kullanıcı

...