Kuru dolma ve cheesecake yanına ne ikram etsem?

0 oy
287 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (531 puan) tarafından

Kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz sizden aklı almaya geldim😊

Birkaç gün sonra komşularımı eve çağırağım aklımda şimdilik şunları yapmak var 

Kuru dolma 

Cheesecake 

Vişne şerbeti kaynatmayı düşünüyorum

Sizce başka ne yapayım 

Önerilere açığım 

11 Cevaplar

0 oy
önce (3,818 puan) tarafından

Şöyle bol ekşili bir kısır olabilir çocuklar da varsa kurabiye ekleyebilirsiniz onun dışında yeter bence ha bu arada gün menüsü gibi mi yapacaksiniz ben direk bunları yazdım da 😂

önce (531 puan) tarafından

Kısır yada çiğ köfte koymadı düşünüyorum zaten 

5 çayı tarzı yapmayı düşünüyorum canım 

-Reklam-
0 oy
önce (9,875 puan) tarafından

Ben yazın yoğurtlu olan herşeyi seviyorum.  Fırın patatesli yoğurtlu salata var mesela 

Peynirli yada patatesli fırında sigara böreği olabilir

Islak browni kurabiye olabilir 

Poğaça sevmiyorum ondan günlerde yapmam 😅 

Daha önce hiç yoğurtlu herhangi bir salata yapmadım güzel olur mu bilemiyorum ki

önce (9,875 puan) tarafından

Bende sürekli yaparım çeşit çeşit Rus salatası damı yapmıyorsun 

Yok hiç yapmadım 

0 oy
önce (3,980 puan) tarafından

Yanına güzel bir börek ve yoğurtlu bir meze Süper olur 

Yoğurtlu marul salata tavuklu mısırlı felan çok güzel oluyo

Salata olarak kısır tarzı düşünüyorum yada çiğ köfte 

0 oy
önce (16,108 puan) tarafından

bir hamur işi eksik sanki, kurabiye, poaça gibi

Cevizli kakaolu kek yada browni olsa güzel dururmu sence

önce (16,108 puan) tarafından
+1

olabilir bence

önce (217 puan) tarafından

Cheesecake varmış keke ihtiyaç yok bence. Onun yerine tuzlu başka bir şey daha ekleyebilirsin meze tarzı. 

0 oy
önce (1,446 puan) tarafından

Kısır yada patates salatası ikisinden biri tercih edilebilir. 

Rus salatası yada makarna salatası olabilir yani yoğurtlu da olur kuru dolma yanına yakışıyor 

Kısırda düşünüyorum ama daha tam karar veremedim 

0 oy
önce (5,216 puan) tarafından

Çay menüsü mü olacak yemek menüsü mü belirtseydiniz daha açıklayıcı olurdu bizde ona göre yok izlerdik

5 çayı tarzı yapmayı düşünüyorum

0 oy
önce (2,092 puan) tarafından

Hamur yok anacim hamursuz olur mu 🤭 bi pogaca borek ekle bu menuye muhakkak o tuzlu olsun bi de kurabiye yap o da tatli olsun bu kadari da yeterli ama yok eksik gelir dersen birazda rus salatasi ekle yogurtlu biseylerolmus olur

0 oy
önce (34,233 puan) tarafından

Poğaça güzel olabilir caanıım

0 oy
önce (2,225 puan) tarafından

Patates salatası olabilir poğaça gapardım ben birde

0 oy
önce (694 puan) tarafından

Bir yoğurtlu eklemelisin bence dövme yoğurtlaması Rus salatası mantı makarna öyle doyacak şekilde değil küçük kaselere ayaklı kuplara magnolya kaselerine koy birde hamur işi börek yapabilirsin mayasız poğaça da olur aralara çerez çekirdek koyarsın otururken güzel oluyor sohbet ede ede yemesi 

Nefis yemek tariflerin uygulamasından bakabilirsin yoğurtlu çeşitlerine güzel şeyler var 

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Patates salatası

Rus salatası

Kisir

Cigkifte.

Zeytinyagli sarma

Borek 

Kurabiye 

Cupkek

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kuru dolma ve cheesecake yanına hangi ara sıcaklar yakışır?
Kuru dolma ve cheesecake gibi zıt lezzetlerin yanına ferahlatıcı bir çoban salata veya süzme yoğurtlu bir haydari tabağı çok yakışacaktır. Dolmanın yoğunluğunu dengelemek için limonlu ve bol yeşillikli bir tabak sunmak, misafirlerinizin iştahını açarken menüyü daha dengeli hale getirir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ev yapımı kuru dolma menüsü için nasıl bir denge kurmalıyım?
Kuru dolma ağır ve baharatlı bir ana yemek olduğu için yanına mutlaka hafif bir başlangıç ve ferahlatıcı bir içecek eklenmelidir. Vişne şerbeti bu menü için harika bir seçimdir; dolmanın lezzetini bastırmadan eşlik eder. Cheesecake ise kapanış için yeterli bir tatlıdır, başka bir şerbetli tatlı eklemeyin.
Misafir ağırlarken cheesecake yanında ikram edilebilecek atıştırmalıklar nelerdir?
Cheesecake yanında tuzlu atıştırmalık olarak fırınlanmış baharatlı nohutlar veya sade kraker eşliğinde servis edilen bir peynir tabağı tercih edebilirsiniz. Tatlı ve tuzlunun uyumu, menünüzün daha gurme bir dokunuşla tamamlanmasını sağlayarak misafirlerinizin damak zevkine hitap edecektir.
Kuru dolma sofrasında vişne şerbeti dışında hangi içecekler servis edilir?
Vişne şerbeti geleneksel ve nefis bir tercih olsa da, alternatif olarak naneli buzlu bir ayran veya taze demlenmiş bir çay menüyü tamamlayabilir. Eğer modern bir sunum istiyorsanız, maden suyunu taze nane yaprakları ve limon dilimleriyle karıştırarak serinletici bir içecek hazırlayabilirsiniz.
Kalabalık komşu grubu için kuru dolma menüsü nasıl zenginleştirilir?
Menüyü zenginleştirmek için dolmaların yanına mutlaka sarımsaklı yoğurtlu bir semizotu salatası eklemelisiniz. Bu salata hem görünümüyle sofrayı canlandırır hem de kuru dolmanın yanında oldukça hafif ve ferah bir eşlikçi olarak görev yapar, böylece menünüz doyurucu ve dengeli olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
26 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Ysfpnr (1,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 615 göst.
15 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (3,859 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,507 soru

24,749,470 cevap

372,066 kullanıcı

...