0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (4,175 puan) tarafından
Özleyen varmi hamileligini benim gibi?

17 Cevaplar

+2 oy
(964 puan) tarafından

En İyi Cevap

Beeeennnnn

Çok özlüyorum. İçimde balık gibi gezinmesini. Kaburgalarimi sevmemesini. Bobreklerime üvey evlat muamelesi yapmasini:P çok hırçın bir bebeydi karnimda. Gerçi dogunca da birsey değişmedi hala öyle. Ama çok özlüyorum onun karnimda hareket edişini izlemeyi. Ama yanımda ki halini de bir başka sevdim. İkisini de aynı anda yaşamak istiyroum :P

(751 puan) tarafından
Yine seninki böbreklerine üvey evlat muamelesi yapıyormuş benimki direk bana yapıyor kız :))) ❤️❤️
(964 puan) tarafından
Oyyy yerim onların minik ayaklarını ben. Çok zor geçti benim hamileligim. Zeynep den önce 2 tane yavrumu kaybettim. Buda çok düşük ihtimal yaşar dediler. 7 ay hiç kalkmadan yattım.  Hergün kan sulandirici iğneyle basliyordum güne.  Her geceyi progesteron iğneyle bitiriyordum. Aç kaldım susuz kaldım.  Kimse gelip halimi sormadi bir tas çorba getirmedi.
Ama olsun her hali güzeldi. Çok özlüyorum onun karnimda ki halini. Ama şimdi bir gülüşü var yaşadığım her acıyı unutturuyor. Rabbim acılarını gostermesin. Evlat acısı çok zor çünkü. ❤❤
(4,175 puan) tarafından
Amin ..ecmain
(751 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın acısını göstermesin İnşaAllah gülüm cennet bu yüzden annelerin ayakları altındadır ❤️❤️❤️
(964 puan) tarafından
Amin canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hic ozlemiyorum canim hic çok zor günlerdi hamile olmamak cok güzel 

(4,175 puan) tarafından
Dogrudur baziıları cok cekiyo  .. ama ben özledim nedense
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Onca kusmaya bayılmaya ragmen ozluyorum valla
0 oy
tarafından
Benkm ilk hamileligim cok guzwldi bunda cok cektim halada cekiyom biran once dogurmak istiyorum ama dogum yapinca sankj hala tekme atiyomus gibi hissetmistim elimi karnima koymustum
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Aman yok be :D herşeyi yiyemedim hep canım hamilelikte yasak olan ne varsa çekti durdu. Sürekli yemek gördüm rüyamda :D ama çok şükür bi sorun problem yaşamadım rahattım sadece yemek konusunda çok sınandım:D 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Resimlerime falan bakinca ozluyorumm
0 oy
tarafından
Ozleyecek zaman yok ki ewlendim hamile kaldim bi sene gecti yine hamileyimmm :))
(4,175 puan) tarafından
O ayri tabi .. Allah güzel şekilde kucagina almayi nasip etsin canim
tarafından
Amin cnm Allah razi olsun.
0 oy
(491 puan) tarafından
ben şuanda hemileyim ve cok zor durumdayim 

heryerim agriyor 16 haftaya kadar yattim sonrasinda nst de sancilarim cikiyor doktor surekli istirat veriyor evim iyice pislendi yardımcı olacak kimsem yok etrefimda esim sabah alti aksam sekiz calisiyor annem hasta yeni amaliyat oldu falan çaresiz bi sekilde oturuyorum tozdan yağdan huylandim 

dogum temizligini napcam nasil yapcam bilmiyorum hamilelik zormus yeni yeni anliyorum eger ki birde yanlizsan  
(751 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşaAllah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah ❤️
0 oy
tarafından

Hamileyim daha ben :D

(4,175 puan) tarafından
Karnina saril okşa MaşaAllah SubhanAllah Allah en güzel şekilde kucagina almayi nasip etsin canim
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Hc özleyemiyorum elim ayagm yaniyodu:(
0 oy
(139 puan) tarafından
Özlüyorum valla ne yalan söyleyeyim:) Rabbim tekrar nasip etsin inşallah 
(4,175 puan) tarafından
Amin canim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllah Rabblm
0 oy
(326 puan) tarafından

Henüz yeni hamileyim bakalım neler olucak :)

(4,175 puan) tarafından
Hayirlisi canim
0 oy
(314 puan) tarafından
Yok valla zor geçti benım hamılelık şükür bitti 
0 oy
tarafından
Hayirrrrrrrrrr:((hep.kusma bulanti ozlemiyorum
0 oy
(135,794 puan) tarafından

Neyini ozluyonuz bende dogurma derdindeyim ama dogmayan bebek yapmisiz gelmiyo :angel:

(139 puan) tarafından
Emin ol sende özleyeceksin canım bence helede o sevgiyi alınca daha farklı oluyo:)
(4,175 puan) tarafından
Aynen canim.. karnina saril okşa konuş hepsini inşaAllah faydasi var
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Benn çok özledim ya bı arkadasm hep derdi böyle neden özler ki diye düşünürdüm ama hakliymis
0 oy
(984 puan) tarafından
Ayyyy allah korusun özlemek mi? :DD
(4,175 puan) tarafından
Uii kim bilir nerler yaşamiş

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 137 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu