Hanımlar size bir sorum olacak. 2 yıl önce evlendik.Eşimşe memleketlwrimiz farklı ailesi 4.5 ay nişanlı kaldık. Bu sürecte bi istemeye geldiler bi de kına gecesine yani evden çıkarmaya..geçenlerde de kaynım evlendi eltimin evini nişanlıyken su yoluna çevirdiler. Başka bir şehir de ev kiraladık ne geldiler ne yakından ilgilendiler. Küçük oğullları için de a dan z ye herşeyi yaptılar.Kaynana hanımın kına da suratı da cabası. E bunları gördükçe de soğudum normal olarak.Bi de çok soğuksun niye aramıyorsun diyorlar. Sizler olsanız nasıl olurdu tavrınız neler hissederdiniz?
Soğuk davranmak mesafeli olmak en iyisi. Dha 11 aylik evliyim ama eltim kaynanam gibi kaynanamda sesini çıkaramıyor ona hepimiz ona hizmet etcekmisiz. Azicik hasta oldu kaynanam gitti camlarına kadar sildi supurdu. Ben kismi felç gibi bisey oldum tuvalet ihtiyacimi bile tek basima cok Zor karsiliyodum banada el gibi 1 hafta sonra geçmiş olsun demeye geldiler. En iyisi uzakta oturup uzak kalmak
bnde senin gibi sogurdum konusmk bile istemezdim. eşimede yaptiklarini anlatrdim sen oglu degilmisin bize niye boylelerde onlara degiller diye uzaklasrdim iyice esimide uzaklastrirdim. acikcasi . kucuk ogullarina yapiyorlar yapiyorlar o gelinden fayda gormeyince yapmadiklarina kosuyorlar. onun icin firsat vermem bn
Bende senin gibi soğurdum, ki soğudumda ztn.
Valla bende soğudum kendimi geçtim eşime haklisizlik yapıldı için üzülürdüm kendi durumda üzülcem.gibime geliyor
Onlar seni arayıp soruyor mu canım?
Valla canim benim kaynanamla aram kotu degil ama biz herseyimizi kendimiz yaptik nikahtan evlendik bi suru borc odedik. Bizden once evlenen gorumcemin borclarini bile bize itelediler. Esim cok duskundu ailesine hep sabir dedim. Evlendikten sonrada kardesi askere gitti ona baktik annesinin evine baktik bide kendi evimize yetmeye calistik... esimle tabiki kavgalarimizda oldu bu yuzden ama hic ailelere yansitmadik. Simdi 5 yillik evliyiz ve esim bana 3 yildir asiri duskun. Bana onun iyiligi yetiyor annesine de saygimi gosteriyorum olay kapaniyor. Esimin kardesini evlendircekmis kayinvalidem oda senin dedgin gibi a dan z ye yapcagini soyluyor hic alinmiyorum nedeniyse biz sikinti cektik ama mukafati esimin aski sadakati oldu bana gerisi fasa fiso.. ve biz herseyimizi kendimiz yaptigimiz icin kimseye eyvallahimi olmadi.. bunlar bizim icin cok buyuk artiydi. Maddi yonden hep cocugu bile ertelemistik biz... bence hic umursama boyle seyleri. Saygini goster ve gec. Gelin kaynana kavgasina girmeye gercekten gerek yok eslerimiz arada kaliyor.
İnsan soğur hakkaten , .esit davranmadiysa
benimde eltilerimle esit ysotugini soyledi durdu oysa bana hicbirsey yapmadi ustune kendisi eltimmis gibi kiskaniyor beni benimde icim hep soguk esim icin belli etmemeye çalışıyorum ama aklima gelince de uzaklasiyorum resmen unutulmuyoda
1,492,479 soru
24,386,587 cevap
349,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın