Esim her zaman icin o prn videolara zina diyen biri. Insanin esinden baska bir kisiye bakmasi zina diyen adam. Nisanliyken yakaladigim oldu uzun zamandir yoktu böyle bisey. Google hesaplarimiz bir olduğu için görüyorum baksa. Dun dogum gunu icin masa hazırlayıp burda da post acmistim o da dun gece vardiyadaydi demekki orda mola sırasında bakmis. Cunku geçmişte her yerden silmiş ama google chrome den gecmiste var Video. Suan yatiyo ve ben icerde mahvoldum. Kendimi berbat hissediyorum yaa ilişkimiz de de sorun yok hamileyim ama uzak kalmadim hic itmedim. 20 +5 haftaligim suanda cokkk kötüyüm hastayim diye uc gundur sabahtan gelip sutumu isitir verir ama nildu da izledi yaaaaa
Allah bildigi gibj yapsin onlari izleyen hepsinibok var esin yaninda ne istiyosan ona yap
Ben olsam acik acik konuşurum
Canım nasıl baktın o crome geçmişine bende yakaladım eşimi doğum yaptıktan sonra goole aktivitesine bi bakıyım dedim ve daha hamileyken baktigini gördüm o kadar zoruma gittiki onu hiç reddetmedim hamileyken hatta doğumdan bir gün önce bile birlikte olduk buna rağmen öyle şeylere bakmış ben ona soyledigimde yemin etti bakmadım felan diye bende ozaman bune diye google geçmişini gösterdim oda yine kabul etmedi izlediğini ve o günden sonra hep siliyo google geçmişini
1,486,307 soru
24,299,456 cevap
343,964 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın