Kizlar bu bi hafta icinde olum haberi cok aldim cok yakinim bi kucuk bebek doktor ihmali sonucu oldu sonra baska bi akraba kaza yapti oldu hepsi bi haftada oldu belki etkilendim bilmiyorum ama kendimi cok qarip hissediyorum bi oglum var 10 aylik ikinciye hamileyim sezeryen olcam ilk bebegimde normal doguma giderken suyum bitti son anda sezeryen oldum bi anda oldu pek kafama takmadim ama ikinci sezeryen olmak beni korkutuyo hic korkmuyodum ama bi kac gundur olcekmisim gibi hissediyorum ya amelyat masasinda kalirsam kanim cok az ya kan bulunmazsa ya uyanmazsam olursem diye bi suru sey dusunuyorum ogluma bakip gozlerim doluyo opuyorum ya son kez opuyosam diyorum annemi dusunuyorum babami dusunuyorum babamla konusmuyorum aram bozuk yani ne o ariyo ne ben arabiliyirum ya olursem babamdan helallik alamazsam diyorum hepimiz gunah isliyoruz sonradan fark ediyoruz gunahlarim aklima geliyo ibadet pek fazla etmiyorum yani namaz oruc kuran bunlari yerine yetiriyorum sukur ama ekstradan bi siy yapmiyirum oglumla ugrasiyorum ya gec kalirsam ya olursem obur dunyada sorqu sual olucaz kabirde ilk gecemi falan dusunuyorum offfff psikolojim akt ust oldu bi haftada ya gercekten olurmuyum ki insanlar hani hissedermis olumu bi kac ay once dogumuma 4 ay var iste bi gunde ard arda olum haberleri geldi korktum hersey bi anda nasil degisebiliyomus hic bi sabah uyaniyosun ve bi bakiyosun bi suru sey olmus ne bilim uzun oldu ama icimi bosaltmak istedim esime solicem eyer olursem benim icin bolca dua et yasin oku beni unutma diycem ama oda cok korkuyo sezeryen olcam diye onuda uzmek istemiyorum tereddut ediyirum solesemmi diye off ya yazarken bile gozlerim doldu iste
Bende hamileyken öyleydim merak etme hemen hemen her hamile de oluyor bu. Bende hep ağlardım bebeğim kimsesiz kalacak diye. Hatta doğuma giderken eşime vasiyet bile bıraktım dua et korkma lütfen
Şu anda hormonlardan dolayı çok duygusalsın ve hiç olmadık şeyler düşünüyosun ölümler kazalar izlediğin flimler
1,489,473 soru
24,344,497 cevap
346,184 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın