Oncelikle merhaba kizlar nasilsiniz bn cok şükür oğlumu kucağıma aldim. Darısı sizlerin başına olsun insallah. 25 sabahi 40 haftam bitmis arti 1 e girmistim. Hafif bi sanci ile uyandim ama yalancı sancidir die hic onemsemedim. Derken oglene dogru iyice siklasti. Kizimda erkenden gittigim icin hastanede burnumdan getirmislerdi. Bunda gitmemeye kararliydim. Derken her agri geldiginde kendimi temizlige vurdum. Aksam dahada siklasti agrilar annemleri cagirdim ve hala gitmemeye kararliydim. Yemegi guzelce yedim dusumu aldim kurani okudum derken bnm sancılar 5 dakikaya bir dustu. Annemin zoru ile kalktik hastaneye geldik hemen kontrole aldilar 7 cm açıklık var dogum baslamis dediler sanci odasina aldilar yarim saat durdum orda acikligim 10 cm olunca aldilar dogumhaneye ve oglumu cok sukur dogurmustum. 23.35 de girdigim hastaneden 00.26 da dogum yapmis olarak ciktim. Ve iri bebek sezeryan olabilirsin dedikleri halde 4150 gram 54 cm olarak dunyaya geldi saglikli bir sekilde çok sukur. Sizlerede cok dua ettim darisi basiniza kizlar.