0 oy
2,056 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Kizlar ablam bana zarari  var  faydasi yok ama  surekli hayatımda .  ona laf sokmak istiyorum görucegi biyerden paylaşıp. cocukca gelebilir ama yuzune demediğim kalmadi ama halâ hayatımdan çıkaramadım.bana guzel gi soz söyleyin .hayamtimda oldugunu ama çok lüzumsuz olduğunu anlatabilecegim imali bir söz ariyorum 

15 Cevaplar

+5 oy
tarafından
O kadar yazım hatası var ki onada bu şekilde yazarsan laf falan sokamazsin.anlasilmiyor ne dediğin 
(888 puan) tarafından
Etrafimfa oyle guvendigim kise yok canim kime dost dediysem kazigini yedim hami su herkesi kendi gibi sanip guvenen spnrada herkesten kazik yiyen mal gibi donup kalan tipler vardir ya bem onun hayat bulmus haliyim .
tarafından
Bosver olmasinlar ya samimyetsiz insanlar olcagina hic olmasinlar
(418 puan) tarafından
Allah canını almaya güldürdün :D
(888 puan) tarafından
Valla oyle ama kazik yemektn usandim artik kimseyi kouypr hayatima ama bu ablam sülük gibi yapisti
(105 puan) tarafından
Ne açidan sülük diyorsun canm.. Benim de ablam var ama uzağız manevi varliğina o kadar ihtiyacım varken yok keske hayatımda olsa yeri gelir uyarsa kızsa ablalık yapsa eltimin uç ablasi avr birbirinden iyiler ben kimsesizim kalabalık içinde yanliz im çok zor.
-Reklam-
+1 oy
(741 puan) tarafından

Dün boktunn bugun koktun yaz :D 

(2,184 puan) tarafından
Kiz alemsin :))))
(741 puan) tarafından
abinde  ablanda  başkası da olsa seni uyuyormu kırıyor  mu boş ver mesafe koy  kıymetini  bilsin
(888 puan) tarafından
Sesli guldum buma:())))
(1,314 puan) tarafından
çocuk uyutuyodum gülcem yoktu kahkaha attim oglusun uykusuda gitti
(741 puan) tarafından
Oglunu öp  uyandırmak istemezdim
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Arkadaşa  katılıyorum  okurken  türkçeyi  unuttum :D kız bu neeeeee

(888 puan) tarafından
Kiz bu klavye beni delirtiyor bi kelime yaziyorum sonraki kelimeye onun bi iki hecesini ekliyor
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Yazdıklarında hiç bisey anlamadım :D

(888 puan) tarafından
Yalniz degilsin canim düzelttim simdi
0 oy
(85 puan) tarafından

image

Var gibi gözüken ama olmayan insanları silmek lazım hayatımızdan

(888 puan) tarafından
Bu olabilir tesekkur ederim cnm
(85 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(16,634 puan) tarafından
Kardeşin öz ablan senden büyük bunu yapman d9gru değil aslında 
(888 puan) tarafından
Onun bana yaptiklarini bilsen canim boyle demedin inan onun yuzunden bosanmanin esigine geldim yuzune soyledim seni hayatimda istemiyorum diye ama herkese yalan soyleyip beni suclu gosterdi herkesle arami bozdu ama ona sorsan bni cok seviyor ve yamimda olmak istiyor iki yuzlu
(16,634 puan) tarafından
Yazık gercekten Allah sabir versin
(888 puan) tarafından
Sagol cnm Allah hic kimseyi kendi kanindan canindan biriyle sınasim baskasi yapsa eldir nasilsa diyorsum ama kkndi ailenden biri olunca cok yaraliyor insani
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Anlamı niye hayatından çıkartmak istiyorsun? 
(888 puan) tarafından
Yukarda yoruma yazdim canim cok detaya girmek istemiyorum ama bn ailesine cok cok bagli bir insanim ama bana oyle seyler yapti ki olmamasi olmasindan cok cok daha iyi
(12,269 puan) tarafından
Anlamak istiyoum  canım
(888 puan) tarafından
Nasil cnm anlamadim
(12,269 puan) tarafından
Yani anlıyorum  diyorum
(888 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Bence laf sokmaya calisacagina oturt konus probleminiz ney oz ablan sonucta 
(888 puan) tarafından
Yasattiklarini bilsen karsina alip konusulcak biridegil her sartta zeytin yagi gibi uste cikar sonucta sen suclu olursun
(5,516 puan) tarafından
Ee canim.ozaman benimle konusma arama sorma evime gelme siyip irtibatini kes
(888 puan) tarafından
Yapmadim mi saniyorsun cnm arafan zaman geciyor özür diliyor iki gun sonra yine ayni yine kusuyoruz sonra ariyor biz kardesiz olur bsyler falan diyor bagiriyorum cagiriyorum annemi babami ariyor ki ayse bana byle dedi bn iyi olmak istiyorum diye napcagimi sasirdim aylarca annmle babamlada bagimi kopardimki ciddiyetimi anlasinlar diye ama yok aglayip zirlayip kendini magdur gosteriyo
(5,516 puan) tarafından
Hic acma tlfonlarini eger sana zarar veriyorsa hic olmamasindan iyi
(888 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından

Ben sana inandığım için BİR GÜN kaybederim ama sen bu karaktersizliğinle bir ömür kaybedersin.

Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte, kim vurduya gideceksin…

Bazıları göz yaşını siler, bazıları ise ağlatanı.

Şimdi neden seni hazmedemediğimi daha iyi anlıyorum. Bünye Haram Lokmayı kaldırmıyor.

Hesabı olanlar sanmasın kapandı defterler. Tek tek yazıyorum her birini bir kenara. iyi kötü, bir gün ödenecek bedeller

Vefa eksikliği nedeniyle, sahtelik sendromu hastalığına tutulmuş insanlar! Reçetenize yol yazdım. Her gün biraz alırsınız

Vefa eksikliği nedeniyle, sahtelik sendromu hastalığına tutulmuş insanlar! Reçetenize yol yazdım. Her gün biraz alırsınız

Yahu koyduğum şeyleri koyduğum yerde bir türlü bulamıyorum daha yeni bazı kişileri adam yerine koymuştum şimdi ara ki bulasın

u dünya senden önce de dönüyor, senden sonra da dönecek. Yani seninle bir şey değişmediği gibi, sensiz de bir şey değişmeyecek.

tarafından
yeter mi  :)
(888 puan) tarafından
Allah razi olsun secicem bunlarin icinden :D
tarafından
Benim  ki işin  latifesi tatlım. Laf sokma git yüzüne açık açık konuş ne derdiniz varsa  ortaya dökün.
(888 puan) tarafından
Doktuk doktuk bacimmm degismiyor bide yapisti yuzune meler dedim yok
0 oy
(996 puan) tarafından
Bence o senin ablan demedigini bırakmak yerine saygı gösteren daha iyi anlasirsiniz
(888 puan) tarafından
ya ne bicim yorum yaziyorsun ergenmis yasadiklarimi biliyor musun ? Yok o zaman su s yorum yapmak zorunda degilsin
(996 puan) tarafından
Doğru yaşadıklarını bilemem burada yazdıklarına göre yorum yapiliyo
Bide şöyle bişey var herkes olumlu poh poh Luk yorum yapmak zorunda sanki olumsuz yazincada yazma oluyo
(888 puan) tarafından
Herkesin pohlqmasini bklemiyorum saygi gostersen iyi olusunuz demissin ya bnm ona gosterdigim saygiyi kimseden gormemistir ama ablam diyefe agsima etmedigi kaldi halâ saygi gosteremem ki tabiki herkes bna dedtek veren yorum ypmiyck bu konu canimi xok siktigi icin tetsler gibi oldu yazdigim kusura bakma
(996 puan) tarafından
Estağfurullah canım
Ama benim gerçekten herşeyi yapmama rağmen o da beni saymiyorsa laf sokmama gerek yok hiç konuşmam hiç bideyimi anlatndm
Sen laf sokarsan oda sana laf sokar ve senin canın sıkılır yani diyeceğim o ki boşver görmezden gel en güzeli
(888 puan) tarafından
Haklisin bi iki arkads daha aymisini dedi
0 oy
(964 puan) tarafından
Yüzüne karşı soylemissin ve anlamamis. Bence bir yerlerde yazı paylasman da ise yaramaz. Sen aklinca ona laf sokarsın ama dost var düşman var. Yazdığın yazıları eşine yada başkasına karşı yazdığın düşünülebilir. Zaten bir insanda utanma arlanma olsa yüzüne söylediğinde anlar. Bence hiç bir yere yazı falan yazma.
(888 puan) tarafından
Buda bi bakis acisi ve mantikli aslinda ne bilim canim evlendim evleneli dunyayi burnumdan getirdi bnde bsyler yapim istiyorum ama haklisin yuzune acik aciksyleyince anlamayan iki satir laftan mi anliycak sagol
(964 puan) tarafından
Kapat kapını otur evinde. Belki ki çok cektirmis sana. Ararsa açma.  Gelirse eve alma. Orda burda denk gelirsen ver Selamını geç otur. Muhattap olma onunla. Eğer bu durumdan rahatsız olursa (ki olsun bir zahmet) o zaman da diyeceksin ki bana yaptiklarin yeter artık.  Hak ettiğin muamele bu. Görüşmek istemiyorum seninle. Kardeşlikte bir yere kadar. Huzurumu bozuyorsun.  De canım
0 oy
tarafından
Yuzune demissin anlamamiski bi yerden laf soksan nolur aysé hayalin dedigi laf guzel ama etkili yani deneyebilirsin bak
(888 puan) tarafından
Bakiyorum cnm
0 oy
tarafından
Sana kötümü davraniyor
(888 puan) tarafından
İyi davraniyor gibi gozukup alttan kuyu kaziyor desemm
0 oy
tarafından
Kisa yoldan direkt yuzune soyle canm
(888 puan) tarafından
Ah ah kac kere dedim
tarafından
Soguk davran cnm aramalarina bakma mesajlarina cvp yzma
(888 puan) tarafından
Yapiyorum cnm hatasini anliyor daha dpgrusu bana anlamis gibi yapiypr ozur diliyor sonuc yine ayni yine ayni
tarafından
Allah kolaylik versin canim
0 oy
(700 puan) tarafından
Bizim kültürümüzde hep bu konuda baskı uygulanıyor maalesef öz annen öz baban öz kardeşin hata da yapsa sana zarar da verse onları öylece kabul etmek zorundasın onlara rest çekemezsin hayatından çıkaramazsın mesafe koyamazsın yani bize dayatılan sistem böyle ama doğru olan hangisi bilemiyorum... 
(888 puan) tarafından
Bende şaştim kaldim cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 523 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra y (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 446 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,323 soru

23,633,283 cevap