Kusura bakmayın ben böyle şeyleri çok kafama taktığımdan sizinle paylaşmak istiyorum.
Geçen apartmana genç bir gelin taşındı neyse ona hoşgeldine gittik bikaçkişi vardık gençtik hep orda birisi kızının altını kaynının eniştesinin yanında değiştirdiğini hatta eniştesinin yanında banyo yaptırdığını söyledi ben o an tiksindim tartışmamak için kendimi zor tuttum.
Kızımın özel bölgesini babası bile görmemesi lazım ben artık anlamıyorum insanları. Gerçekten yoruldum.
Erkek cocugunun ozel bolgesini annesi altini degistirirken gorebiliosa kız cocugunun ozel bolgesinide babası altıni degistirirken gorebilir.Anne ve baba aynı degerdedir.Ne demek baba kiz cocugunun altini degistiremez yada banyo yaptiramaz gunahtir diyosunuz.Nerde yazio bu bana ispatlarmisiniz?Hicbiryerde bulamadim.Kuranda gecmeyen birseye gunah demek adetinizmi oldu sizin
Bundan 8 yıl önce antalya serikte tanıdığım bir aile vardı
Karısı sabah karpuz çapasına gitti kocası evdeydi kızı uyuyordu kızı uyanmış kız 6aylıktı doğduğu günü biliyorummmmm
Kız uyanmış ağlıyor diye bezini değiştirmeye kalkmış babası sonra nasıl olduysa nefsine tükürdüğüm canı kızına tcvz etmeye kalkmış bu çocuk ağlaya ağlaya çatlayıp öldü böyle şeyler okuyunca aklıma o geliyor kadın kafayı yedi şaka yapmıyorum kadın resmen delirdi kendini kaybetti o şerrefszzz adam ceza evinde geberesice şeref yoksunları bi evlada nasıl nefsin kayar
1,491,624 soru
24,373,973 cevap
348,198 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın