27 haftalık hamileyim ve ara ara aşırı öfke patlamaları yaşıyorum eşime karşı sagolsun alttan aliyor ama sonradan kendim çok üzülüyorum neden böyle yaptım diye iyice psikolojim bozuldu dünde aynısını yaşadım ağzıma ne geldiyse söyledim ama istemeden oluyor o an hiçbir şey düşünemiyorum sadece bir sinir geliyor kendim olmaktan çıkıyorum biliyorum bebeğime de zararlı ama ne yapacam bilmiyorum..
Aynen canım bende 23 haftalık oldum ve bende tıpkı senin gibiyim tutamıyorum kendimi sonradan kendime geliyorum
Canım bende 30.haftaya kadar öyleydim sonra düzeldi biraz sabır geçicek bu zor günler. Şükretki eşin anlayışlı tatlım
Aman BaciM şimdi bunu da uyarırlar sanki onlara neyse senin yaşadığın sinir halinden normal onlar herkesin bünyesi bir değil hormonlara aynı tepkiyi vermez her vücut bende çok sinirliydim hamile iken hatta geçen biride sormuş bende is yerinde yaşadığım bi olayı öfkeme hakım olmadığımı anlattım tutmuş uyarı vermişler sanki sende yap güzel oluyor demişim gibi
Velhasıl şimdi lohusayim sinir geçti çocuk gibi hassasm şimdi de
Bebeginiz kız mi ?
Kiz a hamile olanlar akrastif oluyor bende kızıma hamileyken sizin gibiydim.
Şimdi oğluma hamileyim çok sakinim ama eşim bana karşı akrastif sanki kendisi hamile:)))
ya al benden de okdae napcam bilmiyorum cok asiri sinirliyim benim iyligime bile birsey dense ben cok fena gergin sinirli oliyorum bagiriyorum napcam ya gececek mi yoksa gördüğüm herkesten nefret ediyorum bana bir zararları olmadığı halde ve bu durumdan vicdan azabı çekiyorum
Bnde oyleydim hatta hala oyleyim hersey uzerime qeliyor sacma.saon seylere kizip esime patliyorum. Mesela izinliydi buqn aksam.arkadaslarmin yanina qidimmi dedi qit dedim 1saat dur gel dedim sora qitti 10 dk sora aradim beni ewde tek birakip qidiosun hadi bna bise oldu falan filan durduk yere kawqa cikardim geldi tamm qitmiorum bi yere dedi hala surat yapuorum oda hicbise yapmayip tw izliyor bu kez ona kiziyom nie izliyor die yani hepimizin psikolojisi norml deql saq salim dogum yapsaydik Allahin izniyle
1,491,958 soru
24,378,938 cevap
348,560 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın