Ben kendimi söyleyiyim. Evlenmeden önce muhalif bir türkçü, milliyetçiydim. Çok sayda Teşkilatların rehberiydim. Zaten erkek gibi büyümüşdüm. Bir hayalim vardı. Elim yetdiyi kadar toprağımda olan öksüz, yardıma muhtac olanlara yardım edecekdim. Defalarla bölmelere düşmüştüğüm oldu. Azerbaycanda her şey çok gerin. Ermeniperestler halkımıza zulüm ediyor. İşte bir anda hayat arkadaşım çıktı karşıma. Buraktım her şeyi. Birden aradan gitdim. Şimdi yolda görürken tanıyorlar beni. Her teşkilat üyelerimle, türkçülerle karşılaştığımda kötü oluyorum. Söz verdim. Yapamadığım işi, evlatlarım yapacak. Allahın izni ile adalet uğruna vuruşmağı öğreticem onlara. Bir alim değil, bir insan büyütücem. Sizinle paylaşmak istedim. Çünki, yine hatırladım o günleri
Asi ve dik başlı biriydim. Eşim beni sevgisiyle uysallastirdi . Ofkeliydim şuan delirme noktasına gelsem bile mantıklı adımlar atıyorum eşim bana sabır sebati öğretti. Ha bı de biraz savurgandim ama kızım beni daha tutumlu biri yaptı çünkü herşey çok pahalı
Ben okumayı seven edebiyata düşkün şiir aşığı bi kadindim hala daha kitap okurum ama işin gücün arasında ne kadar fırsat buluyorsam okuyorum polis olma hayaliyle çıktığım yolda hayat arkadaşımı buldum
Masallah sule cox gozelsen fisdix kimisen qiz taninmis birisen sen men niye taniyomuyom seni hansi unini bitirmisen
Bakarken erkek gibiydim
Önüne gelen erkeği dövüyordum
Şimdi kolunu kaldıramıyorum hayattan soğudum
413,969 soru
12,459,870 cevap
46,669 kullanıcı