0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlarbugün eltimin kızının doğum günüsü 5 yaşına girdi kızı eltim beni değil de dün eşimi arayıp yarın doğum günü kuracaz gelin demiş şimdi beni arayan soran mesaj atan yok yani sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim eğer gitmezsem eşimle aram ciddi derecede bozulacak ama bu sefer de gidersem istenmeyen biri olarak gidecem 

17 Cevaplar

0 oy
(243 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ay en sinir oldugum bana da yapiolar ama afedersinn essek gibi gidiom esimin hatrina 
(243 puan) tarafından
Napalim kuzum baskasi yuzunden huzurunumu bozcan delimisin salaga yat hicbisey yokmus gibibdavran esinin yaninda valla ben artik boyle yapiom dert yok kavga yok benide akillarinca insan hesabina alan yok ama esimi cok seviyorum oda beni:))
-Reklam-
+2 oy
(5,331 puan) tarafından
Bence ara bişey lazım mı diye sor bunu gözğne sok. Eşime haber vermişsin ama bana da verseydin bişeyler yapar getirirdim de
(434 puan) tarafından
Kesinlikle mantıklı
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Gelin demiş. Gel dememiski alinmani gerektirecek birşey yok bence
0 oy
tarafından
Sen de eltini ara dogum gunu varmis ben de davetli miyim beni arayip sormadin hani bu durumlarda anne aranir baba degil dersin canim ha arada sakasina takiliyormus gibi yoksa beni istemiyor musun dersin 
0 oy
tarafından
Ha sen ha eşin ayrıca çoğul konuşmuş gelin demiş bence alınacak bir şey yok canım git tabiki 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Eşin gidecek sende git yanında ol tabi ki gitmeden ara sor akşama bişey lazım mı de 
0 oy
tarafından
Yani sonuçta tekil konuşmamış gitmen  en doğrusu 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Aranızda daha önce Bi sorun yoksa sadece eşini aramayı yeterli görmüştür bence git
0 oy
(373 puan) tarafından
Esine tek gel dememis ki gelin demis.benim eltim kocami arar der ki evdekileri bize getir.kocam geliyor diyor ki sizi aparmaya geldim kalkin gidelim.eltim bilir ki ben tek basima gelmem onun icin esime der ki getir
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Ben gitmem öyle birşey yapsa ama yapmaz yapamaz 

:angel:

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ha esin ha sen ne farkeder ki canım.. 
0 oy
tarafından
bizdede kaynim esimi arar bizde elanin dogum gununde oyle yaptik esim kaynimi aradi 
0 oy
tarafından
Kuzum eşine doğum günü var gel dememiş gelin demiş ha sen ha eşin tabi seni ayrıyetten arayıp deseymiş daha iyi olurmuş ama eşine demiş git bence eşinle niye kötü olasın ki durduk yere 

Ara eltini lazım bişey lazımmı haberim olsaydı bende bişeyler yapardım de lafını koy ortaya
0 oy
(382 puan) tarafından
e sanada deseymişya eşime söyleyip bana denmesi benimde gidesim gelmez ama eşim için giderim yada inadına
0 oy
(742 puan) tarafından
Canım bence  git ama oda ha sana demis ha kocana  Boş ver git  takılma 
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Annen seni çağrıldığında eşin de bekliyor mu ibu aramasını.?
0 oy
tarafından

Yani bilemedim esin sorun etmeseydi sana gitme diyecektim ama eyer esin ile aran acilacaksa git cnm hem gelin demiş fazla durmazsin eşinin hatrina gider gelirsin sende çocuğunun doğum günü olduğunda böyle yap <3

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
4 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emellllsdkkk (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 477 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,874 puan) tarafından soruldu

404,447 soru

12,116,290 cevap

36,462 kullanıcı

...