Hahshaha allah seni ne yapsın ne aklına gelmiş
Hic unutmam pazarda hurma gordm esime dedim smdi erken bliyorm o yuzden 5 liralik hurma alalm nasl canm cekti ilk gordgm yerde almadm dayanamadm 2. Yerde soyledm oda aldi saolsun daha 22 23 uncu haftalarda falandim iste pazarda basladim eve gelene kadar yedim okadarki canm cekti esimde yedi ama ona bse olmadi ) aksam eve geldk lavaboya kosarak gttm afedersiniz ishal olmusum basim dondu gozum karardi tutunamadm sesimde cikmio bagraym kendimi zar zor cikardim ordan koridorda tutuna tutuna gttm tam odanin kapisina geldmm kafayi paaaatttt bi vurdm girdim iceri esime dedm ben cok kotuyum koltuga uzandrdi yuzume su falan surdu su icirdi kendimi degl lavaboyu dusunuyom dedm git lavaboyu yika ordan zar zor ciktm die hic unutmam onuuu )) 10 tane rahat yemisimdirr hurma belki daha fazlaaa ebe demisti kan sekerin cikmistir yeme bdaha ) suan 32+3 um
Keşke filmdeki gibi bayılsaydım bayıldım hemde çarşının göbeğinde herkes başımda ben tabi şok içinde bisey hatırlamıyorum ayıldım ayaklarımın altın bi kadın başımın altında bi kadın ambulans aramışlar çok kötü bi andı ve bu yüzden düşük riskim oluşmuş karnımın üstüne düşmüşüm 4 ay ayağa kalkmak yasaktı TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜNDEN OLMUŞ BIRANDA TANSIYON DÜŞMÜŞ
411,004 soru
12,369,020 cevap
42,239 kullanıcı