Kızlar 4. Bebeğime hamileyim her doğumumda kaynanam geldi güya bana bakmaya. Ben annemle aynı şehirde yaşıyorum evlerimiz de yakın yürüyerek 10 15 dk mesafe var. Kaynanam var diye annem pek gelip ilgilenmedi şimdi bide küsler kaynanam gidene kadar hiç gelmez sadece hastaneye gelirim hastanede bakarım diyo. Kaynanamın bana ve çocuklarıma gerçekten bakacağını bilsem basım gözüm üstüne. Ama ilk doğumumda geldi normal doğumdu ama çok fazla dikisim vardı beni 5 dk oturtmadı oturursan iyileşemezsin kalk yürü diye söylenip durdu. Görümcem doğumundan sonra 6ay annesinde kaldı beraberdik o zaman 6 ay boyunca hiç iş yaptırmadı kızına neymiş efendim o sezeryan doğurmuş benimki normalmiş yatamazmışım. Gelenime gidenime bile karıştı. Yeni doğum yapana bu kadar misafir mi gelirmiş onlara kim hizmet edecekmiş çocuğa nazar değdiriyorlarmış vs vs ve bunları hep eşimin yanında konuşup bizi birbirimize düşürdü. Bana yaptığı tek iyilik iki gün yemeğimi yaptı o kadar ondan sonra herşeyi bana yaptırdı bir haftalıkken bebek tuzlaması yaptım o kadar insani kim ağırlayacak diye açtı ağzını yumdu gözünü ben de ben ağırlarım dedim kalktım temizliğimi yemeğimi yaptım ertesi gün misafirleri ağırladım evi tekrar temizledim gece ağrıdan kanamadan duramadım meğer dikişlerim patlamış kısacası güya bana bakmaya geldi ama ben ona baktım. İkinci doğumda da aynısını yaptı kızım 1.5 yaşındaydı hem ona hem bebeğime hem de kaynanaya baktım. Üçüncüyü hele hiç sormayın çocuk 42 haftalık doğdu beni erkenden getirdiniz bi doğuramadın dedi durdu her gün çömele çömele evi sildirdi açılmam olsun diye. Üstelik kimse ona gel demedi hatta ben eşime söyledim bak ben iki çocuk bi bebek bide anana bakamam söyle gelmesin dedim nasıl söyliyim diyo. Şimdi 31 haftalık hamileyim Allah'tan görümcemin kızına bakıyormuş çocuk okula gidiyo gelmeme ihtimali var ama gelmeyi dusunuyo ben de eşime söyledim hiç rahatlarını bozmasınlar ben darılmam gücenmem yaz tatilinde gelip görsün torununu hem ben toparlanmış olurum dedim. Eşim beni anlıyor durumu da görüyor artık ama arada kalıyor annesine bişey diyemiyor ben bu kadının gelmemesi için ne yapabilirim yaa allah aşkına bi akıl verin. Kızının evinde hizmetçi gibi çalışıyor her isini yapıyor çocuklarına bakıyor bana lohusa bakmaya değil tatil yapmaya geliyor resmen ben ondan hizmetçilik beklemiyorum ama ben ayaklanana kadar bana bakmayacaksa sürekli laf söyleyip benden hizmet bekleyecekse bana ne gereği var
Çok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Sen musait degilsn cocuga bakiyorsn Annem geldi bana bakmaya hemen ondan once davranin. Sen bozma rahatini Annem burda ztn birsuru is var sen yorlma annem yapar de laf çak
Ne alaka asıl sezeryan olanın kalkıp yürümesi gerekiyor Ayriyeten sen niye kaynananın her dediğini yapiyosun
1,492,976 soru
24,394,260 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın