Biz simdi kaynanalari yerden yere vuruyoruz ya simdi benim tek merak ettiğim şey gelecekte biz nasıl Kaynanalar olacak gelinlerimiz bizi fukur fukur kaynatacaklar mi sohbetlerinde ....
Su an kızım var allah nasip ederse oğlum olursa büyüdüğünde evlenince benle oturmasın gitsin uzakta otursun aydan aya gelsin yeter arasınlar nasılsın desinler başka bisey istemem çünkü nekadar uzak okadar iyi ama gelin kaynana değilde iki arkadaş olabilmek daha güzel olur hadi anne gel kahve içelim yada ben yemek yaptım bu akşam bize gelin yemekle uğraşmayın alışverişe gidelim böyle olsun isterdim yani eşimle arada konuşuyoruz oda özlemiycen mi oğlunu kızını dedi özlerim ama eşleri ile iyi olsunlar bu bana yeter ben ararım ozleyince giderim sen merak etme dedim doğru diyorsun aslında dedi
Valla Allah nasip eder de bi oğlum olursa ve evlendiği zamanı görürsem gelinimle el bebek gül bebek geçineceğiz inşallah. Misal ben kaynanam gibi sivri dilli olmyacagim geline hem iyilik yapıp hem de girip çıkıp laf sokmayacağım. oğlumla eglendigine gezip tozduguna karışmayacağım. Kaynanamin o kopasıca diliyle her gittiği yerde belkis istedigi saate kadar uyur kafasina gore evine iner evinde oturur hic sesimi cikarmam diye dillendirdigi gibi dillendirmeyecegim ve Allah nasip ederse gelinimi benden 1 saatlik mesafede bi eve oturtacam. Kötü ev sahibi olacağımıza iyi komşu olalım insalllaaaahhh.
Ee tabi ki de bizim yaptıklarımızın aynısı yapıcaklar boşuna etme bulma dünyası denmiyor ne ekersen onu biçersin.. ki muhtemelen kaynanayi anlatan gelinlerin kaynanalarida millete gelininden yakiniyodur
Valla ben hamdolsun kaynana yönünde cok sansliyim faydasi var zararı yok. Ufak tefek seyler muhakkak oluyor anne kiz arasindada olur. Ama bana kizlarindan iyi davranir Allah icin. Ha sıkıntısı olanlar ayni sekilde davranmaz ama kinarsak Allah etmesin aynisini yasariz hani kendileri kötülük yapip kalsa icim yanmicak bizide gunaha sokup kinattiririrlarsa ilerde pek farklı anilmayiz diye düşünüyorum.
Oglumu evlendirip ölmeyi düsunuyorum
Kızımı vermem kimselere kaynana da olmam böylece benim o sadece benim
1,486,874 soru
24,307,705 cevap
344,550 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın