Kizlar cok sinirliyim 35 haftalik hamileyim kaynanam ablasiyla bir olmus bebek dogsun annenlere goturmezsin bebeyi bize birakirsin kendin gidersin diye cok sinirleniyorum neden boyle yapiyorlar benim sahsi hayatim ben bilirim
Kocan yok mu senin ya nasil ezdirir seni
O nasıl saçmalık sen bebeğini emzirmen lazım sen nereye bebeğin oray sen dinleme onları çok bakmak isteyen çıkarsın de ozaman birdaha konuşamazlar cnm
Ne alaka bu ya saçmalık onlarmi emzirecek bebeği allahım ne insanlar var
Ne munasebet ben nereye bebegim oraya. Arti senin torunun oldugu kadar benim anaminda torunu kimi kimden kiskaniyosun. Tovbe estg. Sen kimseye bakma canim bildigini yap zamanla karismamayi ogrencekler.
Nasıl bi saçmalıktır bu yahu.sen nerde bebeğin orda hiç takma o gereksizleri.alışverişinide yap o konuşsun dursun takmadığını anlasın
Böyle bi saçmalık duymadım bebegin annesine ihtiyacı var sen bildiğini yap hatta şimdiden dişini göster öyle şey mi olur felan de yoksa daha kötü olur durumlar onlar icin mi doğuruyosun sanki hic dinleme istediğini de al. Ve Sinirlenme cnm bebeğin hissediyor bunu eşin bise demiyormu
simdidej kiskanclik baslamis Allah sabir versin canim
Bos konusma deseydin cevabini verin boyle ***** kaynanalarin lutfen ya sinir oluyorum
Tavrını koy şimdiden ben baştan tavrımı koydum ağzını açamıyor kimse bana kimsenin öyle demeye bile hakkı yok onun annesi sensin sen nereye çocuğun oraya
Nasıl bu kadar müsade ediyorsunuz karışmalarına anlayamıyorum gerçekten
Bunuda duydum ya daha ölmem herlde tovbe yarabbim ya resulAllah. Senin cocuqunu nereye qoturceqine kaynananmi karar weriyor?? Ezdrme kndini ezdirdikce uzerine gelirler sen kimsin de ne hakla ne sifatla benim cocuqma karisiriosun kim sana bu yetkiyi weriyor de. Ayy nasl sinirlendim ha. Dun bnm kaynnamda dediki bebeqi oyle herzamn kucaqina alma kucaqa alismasin dedi bnde daha lafini bitirmeden dedim hele daha dqmamis ayrica bi dogsun bi hewesimi alayim kucaqima alayim siz karismayn lutfen dedim sustu ama ben sussaydim tamm deseydim yarin bnada dicekti orya qotrme bura qotrme die bastan koyucn tepkini
Aa o nebicim bi.laf ne terbiyeszlk cok ozr dilerm ama ne demek oluyo
Allah allah deseydin senin torunun da annelerin neyi deseydin öyle insanları hiç anlamıyorum eşine söyle nerden akıllarına geliyo böyle fikirler hayret valla
Aynisini kizim ilk dogduginda kaynanamla kayinbabamda diyodu ama bn gidiyodum kizimida goturuyodum hergeri geldigimde bu cocuk hasta olmus diyolardi ama bn hic takmkyodum bosver konussun dursun onlar.. Sen yine bildigini yaparsin
Sana mi sorucam deyiversene?
Benim annemlerin evi kırık dökük eski diye beni de göndermiyorlar gidip hemen dönüyoruz 4 yıldır evliyim zoraki 1 yad 2 sefer kalmışım neymiş çocuk düşermiş de sinekler yermiş de köy yeri diye bi alçak davranmalar falan
401,983 soru
12,034,180 cevap
36,262 kullanıcı