6 günlük kız bebeğim var ,doğumum çok zor geçmedi. 3 yaşına yaklaşan birde kızım var. Kendimi sağlık açısından kötü hissetmiyorum kendi işlerimi yapabiliyorum. Eşim de bu dönemde çalışmıyor evde bana destek olmak için kendi ailem uzakta oturuyor,burda yalnızım. Ama ya eşimden bekledigim desteği göremediğim için yada gerçekten bir durum var...
Bu devirde kimseye güven olmaz canım nasıl göndermissin tek bugüne kadar anlamadım . Bacisi değil bişeyi değil .
Okurken içime sıkıntı şüphe girdi ama eşine güveniyor musun
Kimsenin günahını almak istemem seni kötü düşüncelere iyce sokmakta istemem ama bence pek uygun değil böyle sürekli o kadının evine gitmesi sebep ne olursa olsun. Ben eşiyin yerinde olsam ya Bi arkadaşımla giderim ev tadilat işlerine ya da senide alırdım.
Yani eşinle bu konuyu konuş ben doğru bulmuyorum sürekli oraya gitmeni de abisi kardeşi babası veya Bi akrabası yardım etsin ev tadilatlarına sen gitme dye konuş. Rahatsızlığını açıkca güzel Bi dille belli et. Eğer ki hala herhangi Bi şekilde kendini haklı çıkarıp yardım etmem lazım şöyle böyle derede kadının eşiyle konuş.
Ortalık ne hale geldi böyle
1,493,190 soru
24,397,792 cevap
349,899 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın