Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynana derdi:(((
0
oy
1,318
göst.
26 Şubat 2019
Diğer
kategorisinde
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar 32 w haftalik gebeyim ve kaynanam benim üstümde hakimiyet kurmaya caliyo disari cikmama karisiyo kapali biri olmama ragmen kiyafetlerime karisiyo neymis efendim göbegim buyümüs ayipmis nazar degecekmis cok asiri nazar takintisi var ve bu benim piskolojimi bozuyo sizce bu durumu esime anlatmalimiyim?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
+1
oy
26 Şubat 2019
Bir Doğa Annesi❤
(
397
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlatmayn baci burda boyle kaynana derdi falan inanmiyorlarms sonra bazi arkdaslar post acms bide basim agridi sinirdn
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Kim acmski canim o postu
26 Şubat 2019
Bir Doğa Annesi❤
(
397
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanasini cok seven bir ben miyim demis bir arkds o post
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkesin kendi yasantisi var canim bazilarin gercekten kayinvaldeleri iyi bazilarinki kötü kimse kimsenin ne yasadigini bilemez biz nslki onlarin düsüncelerine saygi duyuyoruz onlarda bizimkine saygi duymak zorunda
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Şubat 2019
Hande'nin Annesi ❤
(
295
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kaynanamda öyle nazar takıntılı bi yeri ağrısın yada evden birine bişey olsun nazar değdi göz ettiler hiç dinleme onu konuş eşinle
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya kafayi yemek üzereyim nazar muhabbetinden evlerine bile gitmek istemiyorum o konular yznden dedigin gibi baslari agrisi bize büyü yaptilar nazar degdirdiler dio ben bu yasima kadar hic karsilasmadim ole insanlarla cok tuhafima gidiyo ve piskolojik dengemi bozuyo
26 Şubat 2019
Hande'nin Annesi ❤
(
295
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende seninle aynı durumdayım canım valla herşeyi nazara bagliyolar
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve biliyomusun millet icin uyarirken kendi gzleri daha kötü her bize geldiklerinde ya bisi kiriliyo yada elektrikli cihazlardan biri bozuluyo onlarin gzlerinden korktugum kdr kimseden korkmuyom
26 Şubat 2019
Hande'nin Annesi ❤
(
295
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen aynen kendileri kem gözlü haberleri yok kaynanam bana dikkatli bi baksn esnemekten agizm ayrılıyor resmen
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Malesef benimkide öle evime gelir dip köse heryeri inceler bakar sonra beni inceler ve o gn illa basimiza bisi gelir rabbim kotü niyetli insanlardan korusun hepimizi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
Kızımeleğim
(
35
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine anlat veya anlatma sen kaynana güzelce söyle neden böyle yapıyorsun diye illa o kocanın kulağına gider zaten burda haklı olan sensin kaynanan değil
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim 100 defa kayinvaldeme anlatmaya calistim bu kadar korkmanin anlami yok die benim üstüme bu kdr gelmeyin die bende bebegimi en az onlar kadar düsündügümu sylüyom ama faydasi olmuyo her oturdugumuz ortamda yine bu konuyu aciyo gobegini kapa disari cikma bol giyin onlar yznden tansiyon cikti bende ya
26 Şubat 2019
Kızımeleğim
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Birlik oturmuyorsan çok fazla sorun yok ben birlik oturuyorum zor yani ama kendi annem hep derki boşver takma oflama da tatlı dilli ol tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır der her zaman sen tatlı dilli ol
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim ayni evde deiliz altli üstlu oturuyoz ama her an evlerinde olmami istiyolar oraya da cikinca dinlenemiyorum sirtim agriyo kasiklarim agiryo kayinbabam yanimizda rahat edemiyom eve incem diyince de esime sikayet ediyolar bizim yanimizda kalmiyo die
26 Şubat 2019
Kızımeleğim
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Alla alla eşin ne diyor Ozaman kal mı diyor ne diyor yani hamilesin sen yatmak istersin uyumak istersin sende söyle Ozaman anne de belim ağrıyor anlayış göster de lafını esirgeme
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim esim gec geldigi icin orda kalsan daha iyi dio kayinvaldemde bunu kullanip habire esime sikayet ediyo evde tek basina bebege bisi olsa nolcak bebek bizim icin cok onmli tek basina kaliyo ya torunumuza bisi olursa die doldurup duruyo esimde arada kaliyo canim
26 Şubat 2019
Kızımeleğim
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Görende 1 saatlik yol var sanki öyle zanneder ne olucak mış çocuga Allah aşkına Allah sabır versin sana canım
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Saolasin canim
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay tam dusuncesızler yaa napacaklarmıs yanlarında senı bırakın rahat etsın evınde ay tam tıpık kaynana kayınbaba Allah yardım etsin
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Saolasin canim benim rabbim ölelerini bzden uzak tutsun ya en yakin zamanda ins gidrriz burdan tek duam o
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
Gitme sansınız varsa fızana felan gıdın anca kurtulursunuz boylesınden :)
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Suan esime is teklifi geldi 1 ay icinde belli olcak canim hayrlisi ise olursa gitcez ins:)
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkınızda :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
❣❣ Öznurrrr
(
757
puan)
tarafından
cevaplandı
Icinemi cek diyo gobegini iyice uctular valla napacann gobek bu cikiyo bebel buyuyo icerdee top yutmadin ya.
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana dioki bol giyin grnmesin en son dayanamayip o cocuk esimden dedim yabancidan deil benim gzilicek birseyim yok dedim esime anlatip anlatmama konusunda kararsz kaldim iste
26 Şubat 2019
❣❣ Öznurrrr
(
757
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyicee napcaklarini sasirdilarr vallaa en guzel sey insanim esimden evlat sahibi olup onun hergununu guzel gecirmekk
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öle canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
Kamile Gürkan
(
144
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah sabır versin canım. O nazar takıntısı benim kaynanada da var neler çektim bilemezsin ilk kızımda eşimle birbirimize düşürdü beni. Çok gelen giden oluyormuş çocuğa nazar değdiriyorlarmış o yüzden çocuk gece uyumuyomuş yaa çocuğun gazi var diyorum ben 4 çocuk büyüttüm senin ilk çocuğun benden iyimi bilcen derdi kaç kere gece acile gittik dr gazi var diyo zaten çocuk arabada uyuyo en son dayanamadım doktora dedim ki dışarda kaynanam var bunu ona da söyler misiniz:)) anca dr söyleyince ikna oldi ama ben kaç kere eşimle papaz oldum bilemezsin
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim ölerinden korusun ya bu kdr nazar takintili olmak yanlis bence benimkide simdiden dogmamis cocugun fotosunu internete atmayin dio adini sylemeyin dio cinsiyetini sylemeyin dio iyice delirdim gebe kaldigima pisman oldum resmen
26 Şubat 2019
Kamile Gürkan
(
144
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy ilk doğduklarında zaten eciş bücüş bişey oluyorlar kim neresine nazar değdirsin Allah aşkına :)))) tmm evladımız bize güzel geliyor ama bazen doğum fotolarına bakıyorum da ben bile ne kadar çirkinmiş diyorum:) ben de sosyal medyada bebek fotosu paylaşmaya karşıydım ama eşim doğar doğmaz çekmiş ben daha doğumhaneden çıkmadan paylaşmış nazar falan da değmedi turp gibi oğluşum şu an 4 yaşında. Bu doğunca benim aklıma bile gelmez ama babası gene paylaşır napim şimdi adamı mı boşiyim oğluna söz geçiremedikçe bizi yiyip bitiriyorlar
26 Şubat 2019
Kamile Gürkan
(
144
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de 3 çocuk büyüttüm 4.de yolda nazara inanan biriyim ama bu kadar abartmak saçma evet çocuklar zaman zaman hasta oluyo mızmızlığı oluyo ama çocuk bu düşe kalka büyüyo önce gaz sancısı sonra diş çıkarma derdi vs vs her şeyi nazara bağlamak saçma bence. Her gece duasını okursan Rabbine sığınırsan bu kadar kafana takmazsan biseycik olmaz Allahın izniyle Allah bunlara akıl fikir bize de sabır versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
❤️Asya'nın Annesi❤️
(
1,431
puan)
tarafından
cevaplandı
kuzum kendin konuşmayı denedin mi uyar güzel bi dille karışmamasını söyle emin ol eşine duyursan onlar iyi olur arada sen kötü olursun
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim cok uyrdim ama anlamiyo gecen gün grümcemi aratmis görümcem dioki sen nazara inanmiyormussun yigenimize bisi olsa senden bilcez die bende dedimki ben nazara inaniyorum ama sadece sigindim kisi rabbim dedim bi engel cikarirsada vardr bi bildigi dedim yüzüme kapatti grümcem
26 Şubat 2019
❤️Asya'nın Annesi❤️
(
1,431
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah akıl fikir versin sen Allaha sığın gelen hep ondan umursama asla takma kafana hamileliğinin keyfini çıkar çok üzerine gelirlerse eşinle konuş ama şikayet tarzında değilde bu şekilde üzülüyorum gibi anlat
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Önerin icin tsk ederim canim devam edrse tatli dille esime dile gtrcem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabıkı cık dısarı yürü hava al dogayla ıc ıce kal derın nefesler al ver bunlar senı ve bebegı pozıtıf etkıleyecek seyler.dayandım sımdıye kadar ama annem cok karısıyo de. Annen deme ama.anlayıslı bı esse zaten ıyı olur.
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim az önce konustum bu konuyu durumu anlattim piskolojikmen kötü hissettigimi syledim esime. Esimde annem seni düsünuyo ama karisma faslini fazla abartiyo sen normal yasantina devam et dedi anneme tm de bildigini yap dedi ben uygun zamanda gzl bi dille uyarcam dedi yani esimde saolsun arkamda durdu rahatladim biraz:)
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
Ha tamam canım burda da demıssın insallah az kalmıs stres olma bebegıne etkı eder sakınlıgını kayınvalıdeye ragmen koru :) hayırlı dogumlar olsun
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin saolasin canim rabbim hepimize tek avazda dogurmayi nasip etsin hayrlisiyla:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
cevaplandı
Benım kayınvalıdem uzakta hamılelıgımı görecekmı emın degılım.Ama eşim hıc karısmaz cıkar yürürüm de istediğim yere giderim de.Hamıle bı kadına bu kadar yuklenılmez bunlar nerden cesaret alıyo anlamıs degılım.
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Esim de o konuda karsmaz bana hatta hava gzl oldumu özellikle arar cik birz yürüys yap hava al dio esimden yana skntm yok cok sukur kayinvaldem laf ediyo iste
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman eşine soyle kaynana ıle konussun anne esıme karısma yuruyecekkı dogumu kolay olsun duanı oku cık dısarı ben duamı okudum anne sagol benı dusundugun ıcın de gec.Nazar denen sey var ama korunma duaları bosuna mı?
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Sacma sapan batil inanclari var iste dua etmek yerine rabbime sıgınmak yerine akla gelmicek seyler yapiyolar evde kumas yakiyolar tuz yakiyolar napcaklarini sasrdilar birz eski kafalilar
26 Şubat 2019
Cemrenin mamasi
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım Allaha havale etcez napıcaz rabbım iyi etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
maviii
(
199
puan)
tarafından
cevaplandı
Yazdıklarının hepsini benim kaynanam da yapıyor canım hemde hepsini eksiksiz, evde giydiğim pijamaya kadar karışıyor dışarı çıkmama, ben eşime anlatıyorum valla
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende az önce anlattim canim esim sen takma ben uyrcam dedi:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
cevaplandı
Offf offf bu konu benim omrumu yedi omrumu ayni dert bendede var kendisini her ne kadar takmasamda cok baski yapıyor esimin yaninda yapiyor ama allahtan esim onu cok dinlemiyor o da takmiyor bebegimede boyle yapmasinlar kalkar bogarim valla
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben cocugumu onlardan elimden geldigince uzak tutmaya caliscam dogmadan bunlari yapan dogduktan sonra neler yapar
26 Şubat 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim öyle bi imkanim yok maalesef cunku altlı üstlü oturuyoruz :( hic istemiyorum ama imkanimiz yok cok simarik buyutecekler ama elimden geldiginde hakim olmaya calisacagim
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende suan altli üstlü oturuyoz ama baska bi ile tasinma ihtimalimiz var ins olurda kurtulurum
26 Şubat 2019
Bethus
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy insallah senin adina öyle bi ihtimalin olmasuna cok sevindim iğrenç birsey cunku insallah gidersiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet eşine soyle her boka karışmasın
3 önceki yorum göster
26 Şubat 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşim ameliyat oldu gittim onu görmeye sen niye geldin evde dursan bebek ağlar. Annem var dedim sana noluyo?? Hastanede bana surat ediyor
Eşimin yanında kalcktm istemiyorm kalmanı dedi bana. Öyle ayar oldum ki sanane. Karisiyim bn her boka atlar
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Esin ameliyat oldu ve yaninda kalmanami müsade etmedi öle sacmalik mi olur ya esisin sen onun yoldan gecen herhangi biri deilki ben olsam kendini de yirtsa kalirdim vala esim söz konusu ( cok gecmis olsun bu arada canim)
26 Şubat 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Evde bebeğim var ondan. Annem bakıyordu zaten ona güveniyorum. Bnde çok laf dedim herkesin önünde geldim eve
26 Şubat 2019
Baby❤❤❤
(
172
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiyamam sana ya:( ama kayinvaldenin karismasi cok yanlis sonucta bebeginin bakimini annen üstlenmis bakacak kimse olmasydi evt sknti olabilirdi ama annen bakiyo cocuga ve senin esinin yaninda kalma istegin en dogal hakkin bu kaynanalar herseye burunlarini sokmasalar bi tarflarina bisi batar sanki
26 Şubat 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
Annem bakıyor ya şimdi ondan zoru var ben şimdi bana yaptıklarından dolayı çocuğu iki kez verdim kucağına oh canıma değsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
200
göst.