0 oy
1,117 göst.
Aile kategorisinde (21 puan) tarafından
Ben 7 aylık evliyim 2 senedir içlerindeyim  birtürlü anlaşamıyoruz büyük gorumcemle beni kıskanması cekememesi  hep başlıca  nedenlerimizdendi   

Hamile kaldım herkes tebrik o tebrik etmedi 

Cinsiyetimizi öğrendik herkes çok sevindi tebrik etti.yine o bi hala olarak tebrik etmedi birkere abisini aradı o kadar  bende en son  sinirlendim sildim rehberimden  çocuğumu  sevdirmem  heralde doğunca..

29 Cevaplar

0 oy
(13,448 puan) tarafından
Çok severim çok da iyi anlaşırız hiç bi sorun olmadı daha aramızda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben seviyorum valla bugün arkadaşıma bebek gormeye gidecektim tesadüf bu ya onun okuldan sınıf arkadasiymis dedim sende gel beraber gittik geldik arkadaş gibi yani gelin görümce olayimiz yok 
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Hepsiyle çok iyi anlaşırız. Hatta az önce biri aradı konuştuk uzun uzun. Hepsi çok iyi
0 oy
(122,538 puan) tarafından
5 senedir taniyom 13 aylik ayliyim 4 hic sevmem hele en kucugu ben esimle tanistigimda anasinin karnindaydi o bile gicik suan valla bu gorumcelerin kucugude bir buyugude hepsi ayni
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Kardeşimden daha cok severim desem;) Allah bin kere razi olsun gorumcemden
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Görümce yok kafam rahat. Olsaydı kaynanaysa sağlam bir çete olurlardı iyi ki yok
0 oy
(253 puan) tarafından
Bende bi görümceyim inanır mısın gelinlerime asla ne karisirim nede bi laf soylemisimdir bi seyleri oldumu ararim sorarım hic birseylerine karışmam boyle burda okuyunca gorumcem soyle boyle diyince sasiriyorum gercekten. Acaba benim gelinlerde benden boyle sikayetcilermidir hic bisey yapmadığım katılamadığım halde
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Anlasiriz yani 1 yil icinde bi sorun olmadi:)
0 oy
(221 puan) tarafından
Anlasiyrduk.taki onun pesimden iş çevirini.evimdekini annesigile yetiştirdini öğrenene kadar artık anlasmiyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 839 göst.
0 oy
9 cevap 671 göst.
31 Ekim 2020 Aile kategorisinde Hulyaguler_36 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 733 göst.
21 Eylül 2020 Aile kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 797 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gencanne456 (312 puan) tarafından soruldu